Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seni çok seviyoruz kazım ustaa...
    OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
    TSira TRABZON

Yorum

• Kazım koyuncu yaşasaydı eğer ve trabzonsporun siyaset ile kepaze edilmesini görseydi işte o zaman kanserden değil belki ama kahrından ölebilirdi....
      Çok büyüksün sen Lazoğlu hala daha seni dinliyoruz her golde seni anıyoruz...
      Mekanın cennet olsun...

Yorum

• İnan senin o güzel sesini duymadan bir günüm geçmiyor
        12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
        - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
        Darbe sırası bizde...

Yorum

• daima kalbimizdesin. Nur icinde yat.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Yaşamak güzel mi seninle...Ya ada geleceğe oynamak? Ne de olsa en güzeli yaşanmayan belki de...Yaşayacaklarını bilerek...Sevgiyi taşıyarak....!

Seni yağmurlu bir haziran da gördüm ilk olarak ben...Haziranda ölmek zordu! ve ben seni ilk kez gördüğümde 25 haziranı gösteriyordu takvim yaprakları...Oysa konser biletini bundan tam bir yıl önce o gün alacaktım ben...İlk defa görecektim seni...Dünyada kafamda soru işareti olmadan yanında durabileceğim kaç kişi vardı ki? Sen dursan ben sana ööööyle baksam...Bundan tam 1 yıl önce geldi o haber...Ben senin konserin için istanbula bilet almaya giderken...

Gözlerine yattım yıllarca...Sesinde büyüdüm...Sen hiç gidiyormuşsun gibi bakmadın ki...

Gökyüzünün bile ağladığı bir 25 haziranda buldum seni...Önde bir tulum sesi,arkada dostların...Yıldızların çok olduğu bir gökyüzü altında karşıladın sen bizi...

Ben buna dayanamıyorum! Duyuyor musun! Ben bi buna dayanamıyorum
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İki gündür Tsira yı dinleyip geziyorum. Boğazım düğümleniyor, gözlerim yanıyor, şimdi de bu başlığı gördüm, yine hüzünlendi golebshera. Ula Kazim Abi sen var ya...
              SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Seni asla unutmayacagiz kazim abi, sen trabzonsporun bir parcasisin Seni seviyoruz...

nur icinde yat.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Kazim Koyuncu Seni Unutmak Mumkunmu Seni Kalbimize Gomduk Allah Mekainin Cennet Etsin Senin Gibisi Yoktu Senin Gibi Trabzonsporlu Yoktu Seni Sarkilarinla Yasatmaya Devam Edicez

Yorum

• seni hiçbir zaman unutmayacağız Kazım abi
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• kazim abi sen hep en on sayfada olacaksin bak iste sensiz bir gun daha gecti hep beraber olacagimiz zamana 1 gun daha yaklastik sen birtanesin kazim abi

Yorum

• ah ahh hala şarkılarını dinliyom
                        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• bu dünyaya onun gibi ts aşığı olan bir ...::ANATÇI:::... daha gelmez !!
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• senı her zaman sewecegın hıc bır zaman unutmayacagım trabzonsporlu abim...
                            "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• Kalbimizdesin abi..
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• volkan konağın kazım koyuncuya hitaben yaptığı gardaş türküsü de çok hoş dinledikçe içim acıyor
                                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X