Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *** Davut Güloğlu gibi, İsmail Türüt gibi sanatçıların(!) dirisi Trabzonsporlu olacağına, Kazım Koyuncu gibi gerçek sanatçıların ölüsü bile Trabzonspor' lu olsun bana fazlasıyla yeter.

*** Kazım Ağabeyim, o değerli yaşamının son dönemlerinde, seninle bir şampiyonluk da yaşamak isterdik ama, Trabzonsporumuzun her başarısında seni o güzel eserlerinle yad edeceğiz. Sözümüz sözdür. Rahat uyu güzel insan...

Yorum

• [quote=Running Wild;581933]*** Davut Güloğlu gibi, İsmail Türüt gibi sanatçıların(!) dirisi Trabzonsporlu olacağına,quote]

Hocam Davut Güloglu Trabzonspor'lu degil zaten. Kendisi Bölücü Örgüt FB nin taraftari. Ama Ismail Türüt gercek bir Trabzonspor'ludur. Baskalarin Trabzonspor'lulugunu ölcmek senin isin degil. kusura bakma yazmadan gecemedim
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• [quote=Selim55;582453]
        İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        *** Davut Güloğlu gibi, İsmail Türüt gibi sanatçıların(!) dirisi Trabzonsporlu olacağına,quote]

Hocam Davut Güloglu Trabzonspor'lu degil zaten. Kendisi Bölücü Örgüt FB nin taraftari. Ama Ismail Türüt gercek bir Trabzonspor'ludur. Baskalarin Trabzonspor'lulugunu ölcmek senin isin degil. kusura bakma yazmadan gecemedim
        *** Kusura bakılacak bir durum yok zaten. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben kendi adıma, İsmail Türüt' ün yapmış olduğu eserleri beğenmediğim için, aksine Kazım Koyuncu, Volkan Konak ve Fuat Saka gibi gerçek sanatçıların değerini göstermek anlamıyla yazdım. Yoksa Türüt' ün ne kadar Trabzonspor' lu olduğu beni hiç ilgilendirmez tabii ki.

Yorum

• gecmis gunler dugum dugum cozemez oldum
          sevda yuklu bulutlardan gecemez oldum

sen satirlara sigmiyosun be kazim abii

Yorum

• konser kayıtlarından ve seslendirdiği şarkılardan oluşan cd si piyasaya çıktı.2 gün önce aldım,özellikle koser kayıtları çok hoş... tavsiye ederim
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• çok erken ve zamansız gittin ve herzamankı gibi oldukten sonra degerin daha cok anlasıldı.ama bilen biliyordu zaten kazım koyuncunun nasıl bir ses nasıl adam gibi adam oldugunu..
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Sendeki yüreği kopyalayıp bizim futbolcuların yüreklerinin üzerine gelip sağ tıklayıp yapıştır demek gerekiyor bu takımın şampiyon olabilmesi için...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Her geçen gün daha bir özlüyor insan.Gidiyorum şarkısında sanki ölümü hissetmiş gibi bu nasıl bir samimiyet, bu nasıl bir yürek.sesinin yeri belki dolacak ama ya yüreğin!

Yorum

• Arkadaşlar Kazım abinin anısına çıkan cd yi bugün aldım çok güzl içinde konser kayıtlarıda var.

Yorum

• bendeki son CD si şevval samlı olan.

yeni varsa gidip alalım,unutulması mümkün değil ama,zamana yenilmemesi lazım Kazımın anıları...

dün uzunca dinledim,ve bugün buraya yazmayı görev bildim...

çok geç keşfetmişim ona yanarım.!

Yorum

• Öyle karışığım ki...Albümün çıktı kazım abim...DÜNYADA BİR YERDEYİM...!Bize seslenircesine! Sesini başka şarkılarla duyacak olmak...! Seni seviyorum!!!!
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bu akşam Futbol ekstrada anıldı Kazım Koyuncu.

Futbola ve Trabzonspora olan sevgisindende bahsedildi.

Nur İçinde yat.

Yorum

• Dünyada bir Yerdesin
                            Kalbimizin Attığı Her yerdesin

Yorum

• Paşam be bunların hepsi bir rüya.. Oralardan görüyorsundur sevdanı ne hallere getirdiklerini.. Ama uyanacağız hep birlikte bu kabustan..
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X