yazı çok hoş ya inanın şu an gözlerim dolu dolu.İyki bu dünyadan bi kazım abi geçti.iyiki onunla aynı topraklarda büyüyoruz.iyki ikimizde aynı renkelere gönül vermişiz kazım abi.merak etme bu sene özlenen sevgiliye çok yakınınz az kaldı çok azz.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Abi gece gece daraldım senin şarkılarını dinledim..abi seni çok özlemişim be aklımdan hiç çıkmıyor uçaktaki sohbetimiz verdiğin tavsiyeler..Yazın geleceğim ziyaretine o kutsal formamızla atkını koyacağım baş ucuna..Hayde dedin gittin ama inan alışamadık sensizliğeTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
"İşte o başkalığımızdır Trabzon bizim. En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama"
Bu sözü hiç unutamam...Sırf bu söz için durmadan oynanır...Bu sene inş bunu başaracağız.Hediyelerin en güzeli kazım abimize...ßoRDo OF mAvİHERYER RENGARENK 2 RENKBORDOMAVİOFLAZ
Yorum
-
Bütün duygularımıza tercüme olmuşsunuz teşekkür ederim...
Yorum
-
hep bizimlesin kazım abi...trübünlerde gördüğüm her boşlukta sen varsın...seninle birlikte izliyoruz maçları.. birlikte havalara uçuyoruz gollerimizde... omuzlarda taşıyoruz seni çıkış kapısına...iyiki varsın be kazım abim...iyiki vardın...her zaman bizimlesin...şampiyonluğumuzda futbolcularımızın ellerinde getireceğiz kupayı sana.. bir şehir akıcak mekanının başına...hazırlıklı ol kazım abim, giy götürdüğün formayı bekle bizi...geliyoruz!...Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak samy tarafından gönderildikusura bakmayın, ama ben bu kazım koyuncunun ismini öldükten sonra duydum.
ne özellikleri vardı hala da bilmiyorum. mahalli türkü bestekarı ise, mesela erkan ocaklıyı yaşarken tanıyordum, volkan konak'ı Türkiyede tanımayan yok da bu arkadaşı neden tanımadım? Neden çoğunluk da benim gibi tanıyamadı.
Bence o kadar da göklere çıkartıldığı gibi sanatçı bir yanı yok. Olsaydı tanıtırdı kendisini erkan ocaklı, volkan konak gibi...
yoksa, ölenlerin arkalarından yüceltme adetimiz vardır bilirsiniz. kazım koyuncu da dilerim böylelerinden değildir.
Allah Rahmet eylesin.
Hakkında merak ettiğin şeyler varsa belgeselini izlemeni öneririm. Farklı bir amaçla yazdıysan zaten bir şey söylemeye gerek yok.
Üniversite tercihimi yaşadığım kentin dışında yazmak için 2 sebebim vardı. Birisi Trabzonspor deplasmanlarına rahatça gitmek ikincisi Kazım Koyuncu konserlerine gidebilmekti.Kazandığım sene vefat etmişti, şimdi onun yerine de gidiyorum maçlara.
Sadece yöresel müzikler yaptığı için değer kazanmaz bölgesel sanatçılar.Kazım Koyuncu'nun da benim için değerli olmasının sebebi Trabzonspor'a bakış açısı ve taraftarlığı idi.
Öyle de kalacak.Allah şampiyonluğu mezarında onunla beraber kutlamayı nasip etsin sevenlerine.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Bu senede şampiyonluk olmadı Kazım abi ama yılmadan bıkmadan devam ediyoruz sana o büyük hediyeyi vericeğiz o günler gelicek...
Bordo Mavi bayrak göklere çekildiğinde ne kadar mutlu olucağını hissedebiliyorum...
kazım koyuncu candır, karadeniz gibidir..
şarkıları kimi zaman hüzünlendirir seni..
kimi zaman ise en uzun horonun başına götürür..
kazım koyuncu candır..
sevgisini, hasretini karadenizin doğasından almıştır..
yağmurlu bir karadeniz gününün ortasında doğan güneştir..
yeşilin maviye olan inadıdır..
candır kazım, kandır karadenize..Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum