Trabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsun
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Trabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsunBiliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...Etiketler: Yok- Sabit
-
mekani cennet olsun [img]smileys/smiley19.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Seni,sesini Karadenizin hirçin dalgalarinda sonsuza kadar bulacagiz,zamansiz gidisin yokolus degil kiyamete kadar hergün yeniden bir dogus olacak senin için,unutmayacagiz unutturmayacagiz.........Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Yorum
-
topragi bol mekani cennet olsun...HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!Yorum
-
Ne diyecegim bilemiyorum. Inanmadim ya da inanmak istemedim önce ancak malesef kaybettik kazim abiyi. Söyleyecek söz bulamiyorum. Allah rahmet eylesin... Ailesinin ve sevenlerinin basi sagolsun..Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
Cok uzucu. Allah rahmet eylesin ve taksiratini affeylesin..."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!Yorum
-
-
-
abiler nerden duydunuz ya.hiçbiyerde göremedim ve de görmek istemiyorum da zaten..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum