Doğum günün kutlu olsun Kazım abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yok senin gibi bir KAZIM daha. Seni iyiki tanıdık be usta.İçimizi yaksada bu erken veda biz seninle şimdi çok daha gururluyuz
Seni seviyoruz dev yürekli büyük TRABZONSPOR lu..Kimse senin kadar sevemez sanırım bu takımı ve kimse TRABZONSPOR lular kadar sevemez seni USTA."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Kazım abi doğum günün kutlu olsun belki bizi duyamıyorsun ama biz seni asla unutmayacağız..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
cennet mekanı olsun.ben kazım koyuncuyu vefatından sonra keşvettim hattim olmayarak.memleket orta anadolu olunca pek buralarda ne yazıkki tanınmıyordu. ölümünden sonra görsel ve yazılı basından takip ettiğim kadarıyla ne kadar çok seveni varmış ve ne büyük bi yürekmiş anladım.inanın bi trabzonlu kadar seviyorum kazım babayı akşama kadar ara ara kazım koyuncu dinliyorum arkadaşlar şaşırıyor nerden bulursun böyle şeyleri diye ben ise gurur duyuyorum böyle bi insanın müziğini dinleyip dünyasına ortak olmaktan.allah rahmet eylesin içim dolup dolup boşalıyor ama yazıya dökemiyorum.öbür tarafta buluşuruz inşallah.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DOST İNSAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ.niğde den tüm trabzonlu candaşlarıma saygılar sunarım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
altancakular
onun hakkında yazılmış en güzel yazı, okur ağlarım
Yorum
-
dün doğum günü olduğunu bimliyordum.yine bir halt ettik.
geçmiş doğum günün kutlu olsun kazım abi.
keşke tanışma fırsatımız olsaydı bu dünyasa.ama öbüründe bekle.cennetten girişte sağda(haşa huzurdan esprik olsun diye yazdım ha,ama kazım abinin yeri ora onu bilin de sağını solunu bilemem)HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Uyy haa ha... şarkısıyla (ve unutulmayan bir sürü şarkısıyla) trabzonun ve trabzonsporluların kalbinde taht kuran bu koca yürekli sanatçımıza allahtan rahmet dilerimmm..
İyiki trabzonlu ve trabzonsporlu oldun.. zaten senin gibi koca yürekli bir insan başka hangi takımı tutabilir ki.....!
Yorum
-
Hepimiz için büyük kayıp herzamn heryerde onu anıyoruz ama gündemden çok çabuk düştü gene çernobil felaketi herkes birşeyler söyledi ama gene herzamanki gibi sözde kaldı arkadaşlar .Şu an bizim yapacamız karadeniz insanın gençlerinin KAZIM KOYUNCU yu unutmadını göstermek nasıl her ildeki aynı anda yemek veriyorsak kazım abiyi anma gecesi de yapabiliriz kazım koyuncu belgeseli hazırlanır ve güzel bir organizasyon yapılabilir bence medyada gerekli yerlere haber verilirse seste getirir diye düşünüyorum.GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum