gerçekten çok iyi bir trabzonsporlu sanatçiyi kaybettik allah rahmet eylesin.gerçekten çok ama çok üzüldüm.çok iyi bir degerimizi yitirdik.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
elim ayagim titriyor 15 dakikadir milliyetin haberine bakiyorum dogru olmamali bu haber [img]smileys/smiley19.gif[/img]\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
Yorum
-
KAZIM KOYUNCU'YU KAYBETTIK!..
Kazim Koyuncu yarin (26.06.2005) Harbiye Açikhava Tiyatrosu'nda saat 11:00'da düzenlenecek törende sevenleriyle son kez bulusacak!..
Saat 16:00'da kalkacak uçakla Trabzon'a ve oradan da memleketi olan Hopa'ya götürülecek.
Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
allah rahmet eylesin ve tüm sevenlerine allah sabir versin.
bu haberi daha yeni duydum ve halen icimden inanmak gelmiyor
zaten iyileri allah erken aliyor yanina ve kazim abimizide yanina aldi erkenden.
nereye gittin böyle aniden abiciim daha yeni albumlerini alip dinleyecektim.[img]smileys/smiley19.gif[/img]Büyüklüğümüzü yıldız sayarak değil, onurumuzla ölçün…
Yorum
-
Kazim Koyuncu yarin (26.06.2005 Pazar günü) Harbiye Açikhava Tiyatrosu'nda saat 11:00'da düzenlenecek törende sevenleriyle son kez bulusacak!..
Saat 16:00'da kalkacak uçakla Trabzon'a ve oradan da memleketi olan Hopa'ya götürülecek.
-------
Bu haber Kazim Koyuncu'nun web sitesinden...
Cenazeyi Trabzon'daki arkadaslar gidip karsilayalim ne dersiniz...
Son görevimizi yerine getirelim...aliço
Yorum
-
denizde karardi var bu gelen kayukmidur. gelevera deresi gelevera deresi iki dagun arasi iki dagun arasi. silinmez yuregunden bicagumun yarasi. ela ela off ya kazim koyuncunun siki hayraniydim inanamadim yaw. allah rahmet eylesin tum sevenlerine allah sabirlar versin. sen unutulmazsin kazim koyuncu.hakan kont
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum