Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kazım koyuncu anması ile ilgili bir planınz varmı ? Trabzonlu gençler adına bizler bir organizasyon yapacagız

Yorum

• bişeyler yapılsa güzel olur

Yorum

• Hayla unutmadık Kazım koyuncuyu ne kadar sevdiğimizin göstergesidir bu 50 yıl 100 yıl sonrada senden bahsedeceğiz Kazım Koyuncu rahat uyu...
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Aramizdan Cok Zamansiz Ayrildi. Ve Simdi Bİzler Onu Asla Unutmayacak Kazim Koyuncu Bİzİm İÇİn Bİrer Bayrak Olmali Cocuklarimiza Verecegimiz Onlarinda Sonraki Nesillerine.... Kazim Koyuncu Madden Aramizda Olmasada Bİzler Hala Onunlayiz..belkİde Onun Trabzonsporunu Özetlemek İÇİn "gÜÇlÜlerİn İktİdarina Karsi Trabzonspor" Sozunu Hatirlamamiz Gerekiyor . Trabzonlu Gencler Olarak Yonetimden Kazim Koyuncunun Resminin Stadda Iyi Bir Yerde Sabit Kalmasini Talep Ediyoruz. Umarim Yonetim Bu Konuda Geerkeni Yapar Ve Degerleriyle Surekli Catisan Bizler Artik Onlarla Varolmayi Ogrenİrİz...

Yorum

• İlk olarak memoli61100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aramizdan Cok Zamansiz Ayrildi. Ve Simdi Bİzler Onu Asla Unutmayacak Kazim Koyuncu Bİzİm İÇİn Bİrer Bayrak Olmali Cocuklarimiza Verecegimiz Onlarinda Sonraki Nesillerine.... Kazim Koyuncu Madden Aramizda Olmasada Bİzler Hala Onunlayiz..belkİde Onun Trabzonsporunu Özetlemek İÇİn "gÜÇlÜlerİn İktİdarina Karsi Trabzonspor" Sozunu Hatirlamamiz Gerekiyor . Trabzonlu Gencler Olarak Yonetimden Kazim Koyuncunun Resminin Stadda Iyi Bir Yerde Sabit Kalmasini Talep Ediyoruz. Umarim Yonetim Bu Konuda Geerkeni Yapar Ve Degerleriyle Surekli Catisan Bizler Artik Onlarla Varolmayi Ogrenİrİz...
            kesinlikle katılıyorum

''güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor''

stad'ın en iyi yerinde resmin asılması gereklidir..

Yorum

• Bu akşam 21.30 da skyturk te belgesel var Kazım Koyuncu ile ilgili.

Yorum

• sonu cok hüzünlü ben dayanamadım.. kazımın hayattaki olaylara yaklasımlarına bir bakın cok ust duzey doğrusu birde " hayatında karadenızı gormemıs fakat kazımın tum lazca sarkılarını bılen ankaralı bir kadının radyoya baglanıp canlı yayında kazım koyuncu yu tanımlaması onun butunlestırıcı yanını acıga vurmak acısından cok guzel "umit kıvanc ve emegi gecen herkese tesekkür ederiz

Yorum

• karadeniz de sinsi katliamın kurbanlarından olan güzeller güzeli insan, yine yaklaşıyor 25 haziran.
                  o hazin ay.

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu akşam 21.30 da skyturk te belgesel var Kazım Koyuncu ile ilgili.
                    ya bende reklamlar da duymuşdum baktım sacma sapan bişe var...
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Karadeniz'in Hircin Cocugu.
                      Seni Hic Unutmayacagiz...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sevgi eylem gerektirir...

Ne çok geçti değil mi onu kaybedeli... Aslına bakılırsa benim kendisini keşfim geçti...
                        Oberstaufen’de cama çıktığım ilk anda gördüğüm, kendimi biraz da tren gibi hissettiğim o ineğin en yakın dostumuz olduğu günlerdi...
                        Serkan da (Hacıoğlu) henüz, “Vatan borcumuzu da ödeyelim be kardeş” dememiş, yeşilleri giymemişti...
                        Odamız büyük, imkanlar dardı. TV birkaç dilde yayın yapıyor ama o anten bizi çekmiyordu! Ne var ki, tedarikliydik, ikimiz de cd getirmiştik. Benimkiler gurbete ters düştü... Fazla oynaktı, halimizse acıklıydı.
                        Tamam süre azdı ama, özlediklerimiz de özleyenler de vardı... Kazım abiyle, Kazım Koyuncu ile öyle bir gecede tanıştık. Tanıştık derken, dinlemeye başladık... Keşke elini sıkıp, beraber otursaydık.
                        Olmadı... Yanımızda olan sesiydi, şarkılarıydı, duygularıydı. Orada da yeni yeni tanıdığım ama hayran kaldığım Karadeniz vardı. İsyankardı, tepkiliydi. Ama ne küfür eder, ne de bölelim, bozalım, yıkalım derdi...
                        Geçen gece yine Kazım abiyi dinledim... Ne zamandır görmediğim birini görmüş gibiydim. Sesini duydum, tuhaf oldum... Dinledikten sonra okudum; “Trabzonspor diğer 3 büyüklere karşı bir başkaldırıştır” diyor, sonra takımı için beste üzerine beste yapıyor, KTÜ’de (Karadeniz Teknik Üniversitesi) kulüp üzerine konuşuyordu.
                        Hastayken, hatta saat sayıyorken bile espri yapan, sevgisini her koşulda belli eden, eyleme dönüştüren adamdı. “Ne var ki, her maç tribünler dolsa. Bu takımın nesi eksik?” diyormuş...
                        Keşke görebilseydi...
                        Suskun kitle uyandı, önce seçimde rekor katılım oldu, sonra da sezonluk kartlara koşuldu.
                        Muhalefet, “Destek olalım” dedi, seçilenler teşekkür etti.
                        Kadronun eksiği çoktu, giderildi... İlgi azdı, artıyor.
                        Trabzonlular, artık iş size düşüyor. Gençlerin heyecanını yatıştırmak, yanınızdaki olası canavarların gazını almak size kalıyor.
                        Bu kulüp sizin...İster sevin, ister kaderine terk edin...
                        Ama en az hepinizin sevdiğini bildiğim Kazım abi kadar sevin.
                        Sevgi eylem gerektirir... Eylemsiz sevgi gereksizdir...

Serhat Demirtaş

Colmandante

Yorum

• Çok zamansız olmuştu bea
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• tamam dogru yeri buldum
                            bunu hangi baslıga yazıcagıma karar veremedim ama en yuksek rating burda diye buraya yazıyorum
                            Forza Beşiktaş resmi web sitesi. Bütün Basın Tıraş, Forza BEŞİKTAŞ!

öncelikle helal olsun diyorum sonrasında bizim sitede bi şey konmasını diliyorum

Yorum

• Merhaba Kazim, Nasil geçiyor günlerin orada? Sen sevmezsin heyecansiz yasami. Her sey düzenlidir simdi oralarda. Karmasa yok, trafik yok. Hamsi pisiriyor musun orada? Pisirirken de "Ben seni sevdugumi dünyalara bildurdum" türküsünü söylüyor musun? Sahi Kazim Cennette hamsi var mi gerçekten? Hamsi olmadan Cennet bile çekilmez degil mi? Güzelligini Hopa daglarindan almis sesinle " Dido"yu söylüyor musun? Manu Chao'nun konser vermesi için orada da ugrasiyor musun? Hala St.Pauli galip gelince seviniyor musun? Pazar günleri Trabzonspor'un maçlarini radyodan mi dinliyorsun hala? Spikerin mikrofonlarimiz Avni Aker'de diyene kadar sikintidan patliyor musun? Aytekin'in verdigi bordo-mavi çubuklu (reklamsiz) formani mi giyiyorsun hep? Yenildigimizde agliyor musun hala? Kazim bir kemençe veya bir tulum çalan bulabildin mi orada? Yalniz misin orada? Kalabalik mi Trabzonspor tribünleri? Dozer Cemil'de orda mi? Birini daha soracagim sana Kazim; 1996 yilinda 12 yasindayken sampiyonlugu kaçirdigimiz için kendini incir agacina asan sehidimiz Mehmet Dalman'i gördün mü. Mutlaka cennette karsilasmissindir. Ne yapiyor Memedim? Iyi mi? Büyümüs mü Kazim? O Trabzon sivesi ile yanina gelip sana o soruyu sordu mu? Ona aci haberi verdin mi Kazim? "Memedim 22 yil oldu ve Trabzonspor hala sampiyon olamadi" dedin mi ona? Söylemeseydin keske. Dayanamaz Memedin yüregi. Bir kez daha yikilmasin o küçük dünyasi. Sarildin mi ona sikica? Daha çok küçük o Kazim.. Siki saril ona. Hiç birakma. Kimsesi yok orda Memedin. Onu ilk kez Trabzonspor maçina getiren babasini çok özlemistir simdi. Babalar gününde sarildin mi ona? Sana hediye almak isterdi ama parasi yoktur ki orada Memedin. Olsaydi eger bil ki son kurusuna kadar paraya kiyip sana bir kaskol alirdi. En güzel bordo-mavi duyguyla örülmüs. Orada da havalar Karadeniz daglarindaki gibi soguk mudur mu acaba? Havalar soguyunca siki saril ona Kazim. Senin yaninda götürdügün bordo-mavi çubuklu formayi ona ver. Daha çok küçük o. üsümesin Memedim. Sen de bilirsin o forma sicak tutar adami. Çoooook sicak... Koynunda uyut onu. Hopa'ya giderken Zigana daglarina bakan gözlerinle bak ona. Trabzonspor diye bagiran dudaklarinla öp onu. Söyle ona: "Memedim, 22 yil oldu sampiyon olamadik. ama sampiyonluk için usaklar hala ugrasiyor" Bir de Kazim, Trabzon maçini izleyenler arasinda Trabzon 100-0 yenilse bile televizyona en yakin oturan, en çok çay içen, en çok bagiran ve lakabi Kama Yilmaz olan birini görürsen bil ki o da benim babamdir. Senin gibi onu da kanser aldi bizden. Bir bayram sabahi Memedi de yanina alip benim için babama bir kez sarilir misin ve söyler misin ona: "Yilmaz Amca oglun evlendi. 20 gün önce de kizi oldu.ve kizina senin dogdugun köyün adi "Alona" yi vermisler. Babasi Alona'nin kulagina ezan okuduktan sonra "Sampiyon Trabzon" diye seslenmis" demeyi de unutma emi.... Memede siki saril. O daha çok küçüktür. Söz. Sampiyonluk kupasini alinca bir senin bir de Memedin mezarina getirecegiz. Degil 22 yil, bin yil beklesek dahi...

bu yazı burda varmı yokmu tam bılmıyorum bı arkadaslık sıtesınden aldım ve sua an tuylerım dıken dıken oldu

Yorum

• Kazım Koyuncu bambaşka bir insandı

Öldüğünde çok üzülmüştüm

Aklımdan iki ölüm çıkmaz bir tanesi Kazım Koyuncununkiydi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X