Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BIZI vefasizlikla suçlayan Elazig li arkadas biz vefasiz degiliz.Kazim Koyuncu her zaman yüregimizde.Su sitede onunla ilgili topicleri okumamissin herhalde.Hatta üyelerin simgelerini ve imzalarini.Poster indirildi diyemi sitemin.ilelebet orda duramazdi ya önemli olan Trabzon lunun kalbinde onu yasatmasi ve inan hiç merak etme kalbimizde yasiyor.Rahmetli Trabzon sampiyon olacak ama ben göremiyecegim demisti.Insallah Trabzonum sampiyon olduktan sonra o kupa Rahmetlininhuzuruna getirilecektir.Trabzonlu vefakardir unutmaz.Hele kendinden olani hiç unutmaz.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• evet elazigli kardes...gördünmü KAZIM abimizi ne çok seven KARADENIZ li varmis...sen bu siteyi hergün ziyaret et ...etki anla KAZIM KOYUNCU nun bizdeki yerini....
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yazisini tekrar tekrar okudum bu arkadasin niyetinin iyi oldugunu zannetmiyorum... Kullandigi tabirler, ukalaca yapilan saptamalari ibreti alem için burada kalacak.

Kazim Koyuncu'yu kaybettigimizde canimiz cigerimizden bir parça kopmus gibihissetigimiz aciyi bu tarz yazi yazma cüretini gösterenlerasla hissedemez. Bilmem varmidir ama müziginidinlemeyenler bile yöremiz bir evladini kaybettigi için üzülmüslerdir. Burda mecbur kaldigim için bir ayrim yapacagim. didounana, "Sen bizim hemserilerimizle olan bagimizi asla anlayamazsin." kisacasi burasi senin yerin degil...
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak didounana tarafından gönderildi

Belki bu yazimi biri okur diye yaziyorum...

Kazim Koyuncu yu taksimde çok takilirdi beyoglu sinemasinin 1.kattaki cafede çok konusmustuk ben onlan tanistigimda Trabzonspor kaset çalismalari vardi.O kadar çok sevinmistiki orda olmaniz lazimdi size soruyorum türkiyede Trabzonspor'u bu kadar sevmeyen varken o inadina trabzonsporlu, inadina laz usagi istanbulda O güzelim trabzon formasiyla gezdi hiç bir zaman düsünmediki benim kasedim satmaz trabzonsporluyum diye beni sevmezler hiç düsünmedi o farkliydi yasarken trabzonlular degerini pek bilmedi yanimizdayken bile üzülerek MAALESEF beni en çokKÜRTLER DINLIYOR demisti Kazim in trabzon sevgisi çok büyüktü trabzonlu olmadigi halde son günlerinde sampiyon olacagiz ama ben göremiyecegim demisti...

Evet posterinin indirilmesinin sebeblerini okudum ama bu karadeniz usagina yakisirmiydi hemen pes edermiydi karadeniz usagi...

Biliyorum en çok istegi sampiyon olup taraftarlan beraber kendi yazdigi sarkilari sölemekti ama simdi biz onun sesini kasedden dinliyoruz bence kazim a hala borcumuz var çünkü onu biraz tanisaniz ...

TESKI AVNI AKERDE OLSAM DA maçlarda SIZIN YAPAMADIGINIZI BIR KARADENIZ USAGININ YAPAMADIGINI BENBIR KÜRT OLARAK YAPSAM.BENIM BILDIGIM KARADENIZ UGASI INATTIR,HIRÇINDIR KAZIM ABIM GIBI.TESKI ORDA OLSAM DA KAZIM ABIMIN FORMASINI AÇSAM ELAZIGLI OLARAK

Seni unutmayacagiz abim benim bir SAMPIYON OLUP SONRA SENIN TMEZARININ BASINA O KUPAYI GETIRMEDIKTEN ÜM EMEKLERIN BIZE HARAMDIR...

KAZIM ABIM SEN GITTIKTEN SONRA

ARTIKBENDE TRABZONSPOLUYUM bEN katilmiyordum size bagiriyorum hebordo mavi en büyük trabzon derken ama simdi mdeöle bir bagiriyorum ki bordo ama sen mavi demiyorsun sampiyon ama sen trabzon demiyorsun nerdesin KAZIM ABIM NERDESINNNNN

Bu yazimi yanlis anlamanizi istemem arkadaslar bilmiyorum ya ben bir trabzonlu olsam o stadta kazim için...evet kürtüm ama ben kendimi karadeniz usagi gibi hissediyrim da...Trabzon her zaman büyüklerini böle unuturmu cemil kaptan gibi... bizim bjk,gs,fenerden ne farkimiz kaldi ya ne olur bir keren umursayin ya ölmüs gitmis böle demeyin o yasadigi anlardaki ondaki sevgiyi o gözlerinde görseydiniz... Ne olur zaten açilista asmissiniz peki soruyorum bunu trabzonlulardan baska ve internette arastirmayanlar disindaki kisiler nasil bilecek asilKAZIMI anacaksaniz bu maçlarda olacak ki bütün Türkiye görsün TrazbonuN Kazimi unutmadigini ama maalesef...

Evet son sözlerim yine maalesef olacak çünkü Kazim öldükten sonra DIYARBAKIR DENEN YERDE KAZIM I ANDILAR BASKENT ANKARADA TAKSIMDE YOLLAR KESILDI AMA KAZIMIN MANEVI SEHRI TRABZONDA....bir açilis iste bunu zaten hiç kimse bilmiyor bilenler bi o gün stada gidenler

Bu muydu büyüklügünüzteröristlere karsi yürüyüs federesyona karsi 30 bin yürüyüs içimden vay be hangi sehirde böyle birlik vaR

AMA Neyse dimi KAZIM NE KI BOSVERINama bir düsünün trabzonu bu kadar seven Kazim para için yapmazdi yapsaydi zaten zengin olurdu kanserden kurtulurdu...neyse ya bosverinbiri ölmüs ne olacak ki

AMA BANA KOYAN MADEM BUNU KAZIMA YAPACAKLARDI KAZIM BU SEHRI NEDEN BU KADAR SEVDI NEDEN ACABA ONA HAKKINIZ ÖDEDINIZ MI EVET BEN SIZE KIZGINIM AMA INANIN KI O KIZGIN DEGILDIR ONU ANMASANIZDA ÇÜNKÜ TRABZONU SIZLERI O KADAR ÇOK SEVIYOR KI

BEN TRABZONSPORU GÜÇLÜLERE BAS KALDIGI,HAKSIZLIGA BOYUN EGMEDIGI IÇIN SEVIYORUM TIPKI KARADENIZ GIBI HIRÇIN(KAZIM KOYUNCU SÖZÜ)

O SIZLERI UNUTMADI

Kardes, senin bu yazdiklarina bir anlam veremiyorum.Kazim Koyuncu'yu nasil unuttugumuzu söyleyebilirsin?Trabzon Avni Akerde maçlardan önce onun sarkilari çaliyor,Her golden sonra hep beraber Hayde hayde diye ortalik inliyor.

BMN olarak Emre kardesimin öncülügünde son konserinde Taksimde yeni Melek gösteri merkezinde kendisine verdigimiz BMN plaketini de biliyorsundur.Ölmeden önce kendisini nasil sevdigimizi ve saygi duydugumuzu ona yasadigi süre içerisinde gösterdigimiz ilgi alakadan daha dogal birseyne olabilirdi ki?

Siyasi ya da baska bir deyisle dünya görüsü en azindan benim için çokta önemli olmasa da, onun yaptigi eserleri, onun müzigini,melodileriniçok sevdigimi; ve su anda bile cd'sini takip dinliyorsam herhalde onu unutmus olamam degilmi?

Ayrica geçen sene kaçan sampiyonluktan sonra BMN olarak bu yil için eger sampiyon olursak hep beraber Hopa'ya mezarina ziyarete gidecegimizide biliyorsundur.

Diyarbakir'da onu anmislar!...Kimler efendim?Biz onu hergün yasiyoruz.Onu unutmadik ki analim!Her evde ayni hastaliktan çeken bir bölgenin insani olarak onu nasil unutabiliriz?Her muhabbetimizde onu yasayan bizleriz.Diyarbakirlilar degil,onlarin derdi onu siyasilestirme ama biz onu hergün doya doya yasiyoruz.Onu hergün müzgiyle dinliyoruz.Onu bir kaliba sigdirmiyoruz.O bizim kendi evladimiz, Diyarbakir'in degil!...Hiç bosuna heveslenmesinler...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Yazisini tekrar tekrar okudum bu arkadasin niyetinin iyi oldugunu zannetmiyorum... Kullandigi tabirler, ukalaca yapilan saptamalari ibreti alem için burada kalacak.

Kazim Koyuncu'yu kaybettigimizde canimiz cigerimizden bir parça kopmus gibihissetigimiz aciyi bu tarz yazi yazma cüretini gösterenlerasla hissedemez. Bilmem varmidir ama müziginidinlemeyenler bile yöremiz bir evladini kaybettigi için üzülmüslerdir. Burda mecbur kaldigim için bir ayrim yapacagim. didounana, "Sen bizim hemserilerimizle olan bagimizi asla anlayamazsin." kisacasi burasi senin yerin degil...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

aynilarini dile getirmek istedim ama cesaret edemedim..senin gibi düsünüyorum..her KAZIM KOYUNCU topiginde bu yazi var...ve ben her yazisindan sonra bir yorum yaptim bu arkadasa..bence inceleyin..

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• kazim koyuncuyu unutmakmi sakami bu yazin köyde 24 saat esasina göre o kadar o çok kazim koyuncu çaldimki mesedeki agaçlar bile saygidan müzigin geldigi yöne egildiler.
              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Yazisini tekrar tekrar okudum bu arkadasin niyetinin iyi oldugunu zannetmiyorum... Kullandigi tabirler, ukalaca yapilan saptamalari ibreti alem için burada kalacak.

evet niyeti hiç iyi degil elaziglimi bu arkadas bilmiyorum ama....acayip nefret ettim bu heriften.....
                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• kendi kendine saçmalamis ve bizim ne kadara kazim koyuncuyu sevdigimizden haberi yok bos bos konusmusbunun bu sitede ne isi var ben anlamiyorum hemen üyeligi iptal olsun bence[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• BENCE SAFÇA YAZMIS NE YAZMISSA KÖTÜ NIYETLI OLDUGUNU ZANNETMIYORUM...BENDE TEKRAR TEKRAR OKUDUM ONDA SADECE DAHA FAZLA BIRSEYLER YAPILAABILRDI KAZIM ABI IÇIN DIE VI SERZENIS GÖRDÜM..AMA YANILIYO OLABILIRIMDE..AÇIK KAPI BIRAKMAK LAZIM...
                    En Kötü Gününde Seni sevdik Biz...

Yorum

• SEN HIÇ MERAK ETME ELAZIGLI TRABZON KAZIMI UNUTMAZ TRABZON HERZAMAN DEGERLERINE SAHIP ÇIKAR ..

Yorum

• Yoklugun cehennemin öbür adi melegim....Üsüyorum,kapama gözlerini!!!
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Kazim abimin topici ikinci sayfada kalmis...Söyle bir önlere tasiyim dedim...

va moxelu ham kiana ma...

Yorum

• Bu arada; hiç basimizdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlik saatlerine, ara sira kopsa da firtinalara, bir gün bogulacagimiz denizlere, eski günlere, neler olacagini bilmesek de gelecege, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akisini düze çikarmaya çalisan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkisotlar 'a, ates hirsizlarina, Ernesto "Ç´e" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevismelere, sadece düsleyebildigimiz olamamazliklara, üsürken isinmalara, her seyden sicak annelere, babalara ve tadini bütün bunlardan alan sarkilara kendi sicakligimizi gönderiyoruz. Kötü seyler gördük. Savaslar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, aglayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme kosan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her seye ragmen bu yeryüzünde sarkilar söyledik. Tesekkürler dünya.

KAZIM KOYUNCU.
                            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• DIDOU NANAAMESPACE PREFIX = O /> [/B]

Her sevgili bir degil
                              Benim kaderimi baskasina yazdin
                              Beni sevdigini biliyordum ama
                              Sen beni baskasiyla degistin
                              Beni sevdigini biliyordum ama
                              Didou do na ani na

Titreyerek sabah günü
                              Senin çiftliginde dolaniyorum
                              Basibos suursuzca
                              Bu yaptigin mümkün degil
                              Basibos suursuzca
                              Didou do na ani na

Gecem gündüzüm bir oldu
                              Yolunu gözler oldum
                              Sen benim için öldün
                              Baskalarinin sevdigi geldi
                              Sen benim için öldün
                              Didou do na ani na

Ah sevgili sen iyi günlerimde
                              Yüregimi nasil dagittin
                              Gece herkese gece de
                              Ben günlerce uykusuzum
                              Gece herkese gece de
                              Didou do na ani na
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
                                Bu arada; hiç basimizdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlik saatlerine, ara sira kopsa da firtinalara, bir gün bogulacagimiz denizlere, eski günlere, neler olacagini bilmesek de gelecege, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akisini düze çikarmaya çalisan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkisotlar 'a, ates hirsizlarina, Ernesto "Ç´e" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevismelere, sadece düsleyebildigimiz olamamazliklara, üsürken isinmalara, her seyden sicak annelere, babalara ve tadini bütün bunlardan alan sarkilara kendi sicakligimizi gönderiyoruz. Kötü seyler gördük. Savaslar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, aglayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme kosan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her seye ragmen bu yeryüzünde sarkilar söyledik. Tesekkürler dünya.

KAZIM KOYUNCU.
                                özledik kazim koyuncu'yu bee[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X