Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

iinsanin inanasi gelmio wallaaa......arkadaslaro KAZIM ABIMIZ VEFAT etti onunla ilgili birseyler yapmamiz lazim .........en azindan anisini yasatacak birseyler...bize biraktigi ock güzel 2 tane TSmarsI var....ARTIK BUTUN MACLARDA ONLARI CALABILIRIZ EN AZINDANN TEKRAR BASIMIZ SAOLSUUNNNNNN.............
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

çok büyük kayip Allah rahmet eylesin trabzon umuz için büyük kayip [img]smileys/smiley24.gif[/img]

Yorum

allah rahmet eylesin.

Basaracak diyordum icimden sürekli.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Sampiyon oldugumuzda futbolcularin kupayla yapmalari gereken kabir ziyaretlerinin sayisi 2'ye yükseldi;

1)1996'da intihr eden kardesimizin kabri

2)Kazim Abimizin kabri..

Kazim Abimize dua edelim, Allah taksiratini affetsin,mekanini cennet eylesin..
          [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]ayrica 96 da intihar eden kardeslerimiz gibi kazim abinin adinada stadda saygi durusu yapilmali
          ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Allah rahmet eylesin son röportajini daha 1 hafta önce okumustuk milliyette söyleyecek bise bulamiyor insan...
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Zugasi Bere*

Dev bir dalgadir Karadeniz
              Hirçin
              Asi
              Heybetli.
              Çocuklarini da kendine benzetmis hani
              coskulu ve dingin
              Düsmana kartal
              Dosta güvercin
              Günese tutkun

Zugasi Bere* : Denizin Oglu

Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

ALLAH rahmet etsin
                y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

YARIN 11'dE HARBIYE AÇIK HAVADA ANMA TORENI VAR ORDAN ARTVINE TASINACAKMIS HERKES GELSIN.....LUTFEN
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Gecen haftaki (18 Haziran tarihli) Milliyet gazetesi roportajindan...

Trabzon deyince bir baska oluyorsun?
                    Iste o baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor. Bu sene olmadi bir dahaki sene kesin sampiyonuz. Ben göremem ama...

(Trabzonspor bu sene biraz da onun icin oynar artik...)

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley6.gif[/img]
                    Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

hiç mi düsunmedun sen sevduklerin boyle aglar kazim abi,hani avni aker'de sampiyonluk horonu tepecektik???

illet deme demissin röpörtajinda ama harbiden illet bise bu ya,1yil bile olmadan aldi götürdü seni bizden..takdir-i ilahi bisde de denmiyor ki,ancak içi içini yiyiyo insanin olan o !!!

avatar'imi karartiyorum geçici olarak... [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

allah rahmet eylesin nasi üzüldüm bilemezsiniz mekani cennet olur insallah
                        ölümüne trabzon !

Yorum

Seni geç tanidim , erken kaybettim.

Bu çernobil illetini sana musallat edenlerin Allah belasini versin...

Topragin bol, mekanin cennet olsun...

Çaykarali...

Ben seni sevdigimi dünyalara duyurdum
                          Indirdin kaslarini babani babani babanimi öldürdüm..

Yorum

valla sok oldum altüst oldum.. ne diyeyim .. degerli bir insan, karadeniz kültürünü özümseyen türkülerimizi yasatan büyük sanatçi... ve dört dörtlük bir trabzon sporlu... Doyamadik Sana Kazim. Daha çok marslar yapacaktin sen Trabzon sporumuza daha çok türküler yapacaktin bizleri costuracak. olmadi be usta ...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Seni hiç bir zaman unutmayacagiz kardesim mekanin cennet olsun.
                            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

Saat 19:00'a geliyor ve bizim için mars yapmis degerli abimiz için söz de RESMI sitemizde ondan bir haber yok..Yaziklar Olsun...

Yorum

Geç bulduk...

Çabuk kaybettik...

[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X