Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

http://www.trabzonspor.org.tr/haber....inID=448&PID=4 49&HaberID=29532

Yorum

tuylerim diken diken oldu duyunca insan kabullenemiyo.... yazik cok yazik ne dicegimi bilemiyorum!!
      Pensiero Stupendo !

Yorum

İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi

Burada sadece bir konuda üzülüyorum. Hastaliginin zor günlerinde BMN olarak ona moral verecek bir etkinlik yapalim diye site yöneticilerinden 2 tanesine özel mesaj gönderdim ama bir cevap bile yazilmadi bana neyse..... Sonuçta koca bir yürek. Karadeniz gibi hirçin bir delikanliyi kaybettik. Yine hepimizin basi sagolsun

Ayni seyi ben de konustum adminlerle.Söylediklerine göre yanina kimseyi almiyolardi kötü döneminde.Yoksa böyle birsey düsünüldü ama yapilamadi yani ilgisizlikten kaynaklanmiyor

Yorum

Basimiz sagolsun. Trabzonsporum en büyük taraftarlarindan birini kaybetti. Allah rahmet eylesin....
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Arkadaslar daha bilgisayarin basina yeni oturdum ve soktayim. Nasil
            olur inanmak mümkün degil o gencecik piril piril insan kanserle hayatla
            mücadele eden insan nasil da birden gider inanilacak gibi degil
            üzüntümüz çok büyük Allah tahsiratini affetsin..

Güle GüLe Kazim Koyuncu TRABZONSPOR ve Türkiyr seni hiç unutmayacak ruhun sad olsun....

Hepimizin Basi Sagolsun.....[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...

Yorum

basimiz sagolsun Allah hepimize sabirlar niyaz eylesin

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img]Abi ben hala inanamiyorum

Mümkün oLamaz buyaa

Yorum

çernobil yok radyasyon yok diyen, zamanin yöneticilerininde kulaklari çinlasin.

Yorum

allah tüm sevenlerine sabir versin.. çok ani oldu..
                    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Inanamiyorum...

Bisey yazamiyorum...
                      <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

• O bunu haketmemisti bu memlekette ölmeyi ondan daha fazla hakeden bir
                        çok kisi varken Kazim abinin aramizdan ayrilmasi bana çok koydu. Yine
                        de Kazim abi Trabzonumuzu sampiyon görmek isterdi bu sene sirf Kazim
                        abi için Sampiyon olmaliyiz biz de birazcik bile hatri varsa bunun onun
                        için yapmaliyiz.....
                        Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...

Yorum

• cümle kurmakta zorlaniyorum..seven herkez yarin saat 11 de harbiyede olsun

Yorum

• Allah Rahmet Eylesin
                            keyif adamı ..

Yorum

• Way be düsünmesi bile zor, insanin içi sizliyo, böyle güzel bir insanin ölümü böyle olmamaliydi.

Takdir Cenab-i ALLAH" tan, mekani cennet olsun.

Nur içinde yat kazim abi...
                              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Son görevimizi yerine getirmek için biseler yapmaliyiz

ben kendi adima biseyler düsünüyorum.
                                <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X