Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Guests
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi
Burada sadece bir konuda üzülüyorum. Hastaliginin zor günlerinde BMN olarak ona moral verecek bir etkinlik yapalim diye site yöneticilerinden 2 tanesine özel mesaj gönderdim ama bir cevap bile yazilmadi bana neyse..... Sonuçta koca bir yürek. Karadeniz gibi hirçin bir delikanliyi kaybettik. Yine hepimizin basi sagolsun
Ayni seyi ben de konustum adminlerle.Söylediklerine göre yanina kimseyi almiyolardi kötü döneminde.Yoksa böyle birsey düsünüldü ama yapilamadi yani ilgisizlikten kaynaklanmiyor
Yorum
-
Basimiz sagolsun. Trabzonsporum en büyük taraftarlarindan birini kaybetti. Allah rahmet eylesin....Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Arkadaslar daha bilgisayarin basina yeni oturdum ve soktayim. Nasil
olur inanmak mümkün degil o gencecik piril piril insan kanserle hayatla
mücadele eden insan nasil da birden gider inanilacak gibi degil
üzüntümüz çok büyük Allah tahsiratini affetsin..
Güle GüLe Kazim Koyuncu TRABZONSPOR ve Türkiyr seni hiç unutmayacak ruhun sad olsun....
Hepimizin Basi Sagolsun.....[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...
Yorum
-
O bunu haketmemisti bu memlekette ölmeyi ondan daha fazla hakeden bir
çok kisi varken Kazim abinin aramizdan ayrilmasi bana çok koydu. Yine
de Kazim abi Trabzonumuzu sampiyon görmek isterdi bu sene sirf Kazim
abi için Sampiyon olmaliyiz biz de birazcik bile hatri varsa bunun onun
için yapmaliyiz.....
Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma