kazım abi çok özledik seni çok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
senin gibi bir TRabzonsporlu daha yok bu memlektte... sen farklıydın kazım abi ailen birdi sen bir değildin . asiliği vardı üstünde karadenizin birazda hırçınlığı ama hiç kimsede olmadığı kadar başkaldırışı vardı sende Bordo-Mavi renklerin .. hala kupa alamadık kazım abi ama eğilmiyoruz o saltanatın önünde hala senin gibi başımız dik ve anlmız ak ...Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
diger Karadenizli sarkicilar ismi altindakilerin zirvalamalarini görünce tekrardan sana hayranlik duymamak ve özlememek mümkün degil.Topragin bol olsun tekrardanÇalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yorum
-
kazım koyuncu ismini duyunca içim acır bir ateş yanıyor sanki yüreğimde hani yıllarca şampiyon olamamanın acısı gibi heleki seni kaybettikten sonra şampiyon olamadığımız her sene bir başka acır yüreğim. ne kadar büyük bir ADAMDIN be kazım abi.19 mayıs gösterilerinde uy aha çalınca hüngür hüngür doldu gözlerim ne kadar harika bir insan mışsın ama bunu yaşayamadan ayrıldın bizden. rabbim yerlerini nur etsin inş. ne diyeyim yine hüzünlendim.kazım koyuncu hala yaşıyormuş gibi ona yazdım satırlarımı inşallah tüm trabzonsporluların yüreğini hissediyordur.BMN KOCAELİ
Yorum
-
Sonbahar diye bir film vardı.Kazım yaşasaydı bu filmde oynayacaktı ve bu onun ilk sinema film denemesi olacaktı.O filmin sahnelerini düşündükçe hakikaten Kazım o filme yakışırdı.
Bu filmin yönetmeni var ÖZCAN ALPER Kendisi Kazım gibi HOPA'lı ve yine Kazım gibi Trabzonspor'lu.Tertemiz on numara bir adam.Bu isim aklınızın bir kenarında bulunsun.
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 14:03.
Yorum
-
Türkçesinide yazalım, "Kazımın yolundayız"İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmadık Kazım Koyuncu yine burdayız her zaman 7 Kasım 1971-.......
Kazimişi gzas vorertSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Filmi izledikten sonra tum Artvinli tanidiklarimi da ustune katip bir kez daha gipta ettim o cografyanin insanlarina,,,İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonbahar diye bir film vardı.Kazım yaşasaydı bu filmde oynayacaktı ve bu onun ilk sinema film denemesi olacaktı.O filmin sahnelerini düşündükçe hakikaten Kazım o filme yakışırdı.
Bu filmin yönetmeni var ÖZCAN ALPER Kendisi Kazım gibi HOPA'lı ve yine Kazım gibi Trabzonspor'lu.Tertemiz on numara bir adam.Bu isim aklınızın bir kenarında bulunsun.
havasindan mi suyundan mi artvinlinin daha bir ozgurlukcu olusu
Futbol taraftardır!
Yorum
-
Ölüm haberini ilk duyduğum zaman hayata isyan etmeden duramıyor insan neden hep iyiler diye...ama sonra bu fikirle yaşama mecburiyetinden hareketle hayata horozlanmaya başlıyor insan.hani bi gözünde akmaya hazır bir gözyaşı damlası var ama hayat beni yıkamaz kiii diye çocukça dalga geçmek belki de....
Kazım abinin hastalığı da böyle olmuş adeta,hayat çok acı yani...böyle şeylere bile alışıyor insan...kazım abinin ölümünün ardından tam 4 yıl geçti oysa daha dün gibi hatırlıyorum..
konser fotoğraflarına baktım az önce...yine bildiğin kazım abi yine güleç yüzü,yeni imajı beresiyle(çok yakışmış hem de..)bi de dazlak orkestra elemanları...onlar ayrı bir güzel olmuşlar hepsinin yüzü ışıl ışıl...güçlü olmak demek insanın yüzünden anlaşılıyor...
işte böyle bi temiz böyle bi düzgün hayatımda gördüğüm en saygı duyduğum ve "abim" diyebileceğim lazoğlu.....
Aramızdan ayrılışının 25 Temmuzda 4 yılı ona olan özem ona olan sevgi hergeçen gün büyüyor içimde...
Bu kalp attıkça unutulmuycaksın Kazım abi...Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
Geldi yine haziranın en puslu, lanet günleri. Kasvet dolanıyor etrafta.
Gel Kazım bir türkü söyle, söyle ki dağılsın tüm kötü elektirik. Gülümsemenle, o güzel saçların, bakışın, duruşunla geç karşımıza. Ben geldim, aslında hiç gitmemiştim ki de...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
inandığımız renkler ne olursa olsun ama ortak noktamız Kazım KOYUNCU ..Seni unutmayacağız Şair Ceketli Çocuk...En son Hasan ZAİMOĞLU tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:37.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum