iinsanin inanasi gelmio wallaaa......arkadaslaro KAZIM ABIMIZ VEFAT etti onunla ilgili birseyler yapmamiz lazim .........en azindan anisini yasatacak birseyler...bize biraktigi ock güzel 2 tane TSmarsI var....ARTIK BUTUN MACLARDA ONLARI CALABILIRIZ EN AZINDANN TEKRAR BASIMIZ SAOLSUUNNNNNN.............
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]ayrica 96 da intihar eden kardeslerimiz gibi kazim abinin adinada stadda saygi durusu yapilmaliİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
Sampiyon oldugumuzda futbolcularin kupayla yapmalari gereken kabir ziyaretlerinin sayisi 2'ye yükseldi;
1)1996'da intihr eden kardesimizin kabri
2)Kazim Abimizin kabri..
Kazim Abimize dua edelim, Allah taksiratini affetsin,mekanini cennet eylesin..ÖlüMüNe BoRdO MaVi
Yorum
-
Zugasi Bere*
Dev bir dalgadir Karadeniz
Hirçin
Asi
Heybetli.
Çocuklarini da kendine benzetmis hani
coskulu ve dingin
Düsmana kartal
Dosta güvercin
Günese tutkun
Zugasi Bere* : Denizin Oglu
Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
YARIN 11'dE HARBIYE AÇIK HAVADA ANMA TORENI VAR ORDAN ARTVINE TASINACAKMIS HERKES GELSIN.....LUTFEN"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Gecen haftaki (18 Haziran tarihli) Milliyet gazetesi roportajindan...
Trabzon deyince bir baska oluyorsun?
Iste o baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor. Bu sene olmadi bir dahaki sene kesin sampiyonuz. Ben göremem ama...
(Trabzonspor bu sene biraz da onun icin oynar artik...)
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley6.gif[/img]Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS
Yorum
-
hiç mi düsunmedun sen sevduklerin boyle aglar kazim abi,hani avni aker'de sampiyonluk horonu tepecektik???
illet deme demissin röpörtajinda ama harbiden illet bise bu ya,1yil bile olmadan aldi götürdü seni bizden..takdir-i ilahi bisde de denmiyor ki,ancak içi içini yiyiyo insanin olan o !!!
avatar'imi karartiyorum geçici olarak... [img]smileys/smiley19.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
valla sok oldum altüst oldum.. ne diyeyim .. degerli bir insan, karadeniz kültürünü özümseyen türkülerimizi yasatan büyük sanatçi... ve dört dörtlük bir trabzon sporlu... Doyamadik Sana Kazim. Daha çok marslar yapacaktin sen Trabzon sporumuza daha çok türküler yapacaktin bizleri costuracak. olmadi be usta ...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Seni hiç bir zaman unutmayacagiz kardesim mekanin cennet olsun.İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum