Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

basimiz sagolsun. allah mekanini cennet eylesin

Yorum

YERIN MEKANIN CENNET OLSUN....[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Her daim Trabzonsporlu oldugunu gururla söylemistir. Bizim gibi bizden biriydi ve candi yüregimize.

Seni hiç unutmayacagiz Kazim KOYUNCU ve sana söz senin marsin hep yasayacak sampiyonlugu o marsla kutlayacagiz.

Mekanin cennet olsun...

Yorum

MEKANI CENNET OLSUN.ALLAH RAHMET EYLESIN [img]smileys/smiley19.gif[/img].SENI HIÇ UNUTMAYACAGIZ

Yorum

Bu haberi yeni aldim, keske bu haberi hiç almasaydim ya da bu haber gerçek olmasaydi; yasadigim aci, yikim çok büyük...Gerçekten çok üzücü ve yürek acitici bir olay, Abi sen dahaçok gençtin demek istiyorum ama Allah'u Teala'nin takdirine de bisey diyemiyorum, Yaradanin sevgili kuluymussunçabuk aldi seni aramizdan...

Allah'imtaksiratini affetsin, seni hiçbir zaman unutmayacagiz, yolun açik mekanin Cennet olsun...Ah be Abi o Bordo Mavi forma ileverdigin konserdeki resimlerin içime daha çok oturdu, daha da çikmaz...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Seni çok seviyoruz Abi, Trabzonspor bu sene bizdenönce senin için sampiyon olacak, Allah'in izni ile...

Yorum

SIrkette aglamamak için zor tutuyorum kendimi nasil olur ya iyilesekti hani...

Hay Allahim sen büyüksün [img]smileys/smiley13.gif[/img]

Mekanin cennet olsun....

Yorum

Kelimelerimi de aldin götürdün...Gözyaslarimi da,beni de......Inanamiyorum bnu buraya yazdigima,inanmak istemiyorum...Gözümün gördügüne yüregim inanmak istemiyor...Seni sen gibi seviyorum...Mekanin zaten cennet,seni seviyorum...
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Gecen haftaki (18 Haziran tarihli) Milliyet gazetesi roportajindan...

Trabzon deyince bir baska oluyorsun?
                  Iste o baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor. Bu sene olmadi bir dahaki sene kesin sampiyonuz. Ben göremem ama...

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Kazim abi icin SAMPIYONLUK!!

Allah rahmet eylesin.

Yorum

KARADENIZIN ASI ÇOCUGU KAZIM KOYUNCU'YU YITIRDIK...

Kaya çatlaginda köknar çilginligi benimki

Kiraçlara kahreden tohum darginligi

Yagmursuz gülmeyi bilmiyor ki kuraklik

Beynimi yüregime nasil haykirsam bu aksam

Bu aksam hiç yasamamis olsam

Bir badem çiçegi sürsem simdi namluya

Beynime siksam

Ölümüm bahar olsa nasil anlasilsam

BASIMIZ SAGOLSUN....
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

ALLAH RAHMET EYLESIN

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

allah rahmet eglesin

hepimizin basi saolsun
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bu haberi burada daha yeni ögrendim. çok üzgünüm ve moralim sifir oldu..

kazim koyuncuyla birlikte çok sey kaybettik.. karadenizlimüzik sanatçilariarasinda,topragina vevatanina"samimi" duygularla bagliöyle bir baska sanatçi daha yok bana göre.. o bir taneydi benim gönlümde.

tüm sevenlerininbasi sagolsun.

[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                          At hirsizi

Yorum

Az önce arabamdan inidim ve ofisime geldim.O'nun CD sini dinliyordum arabada.Sok oldum ögrenince.

Allah rahmet etsin.Türkiye gerçek bir sanatçisini kaybetti.Hepimizin basi sagolsun.

Yorum

Ben Kazim Koyuncu'yu dinLemeye 4 ay önce feLan basLadim ama çok sevdim sarkiLarini.O günden beri her hafta dinLedim.Her firsatta da dinLemeye çaListim.Bugün öLdügünü ögrenince çok üzüLdüm.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

ALLah Rahmet eyLesin...

Mekani cennet oLsun...

Bu TrabzonsporLuLar seni hiç bir zaman unutmayacakLar...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Inanmak Istemiyorum..[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X