Sevgili Didounanna arkadasim sen Kazim Koyuncu'yu tanidigini iddia ediyosun ama bence tanidigin filan yok kusura bakmada çünki Kazim Koyuncu asla beni malesef en çok kürtler dinliyo diye bir cümle üstüne basarak söylüyorum malesef kürtler dinliyo lafini etmez çünki o insan irk ayirt etmezdi burdanda senin Kaki'yi pek tanimadigin sonucuna vardim saygilarla Dina Kaki'yi kimse Trabzon'lular kadar sevemez budabenim iddiamsaygilar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
http://spaces.msn.com/members/berepezugasi/
arkadaslar bu sayfada gercekten rahmetli kazim abi ile ilgili cok guzel videolar var.ben sayfayi okurken gozlerim doldu.ah be abi cok erken gittin cok[img]smileys/smiley19.gif[/img]HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Kazim Koyuncuyu yönetim sahiplense ve onun adini Trabzonsporla ölümsüzlestirse keske...
nasil olabilir böyle birsey?
Belki 61 numarali forma Kazim Koyuncu adiyla müzeye asilabilir. Böylece hem 61 numara hakettigidegerde biri tarafindan sonsuza kadar tasinmis olur ve hem degökdeniz beyefendimize güzel bir ders verilmis olur.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yönetim ne der acaba böyle bir fikre?
baskayollar da bulunabilirelbet, bir heykel olabilir mesela,ama gerçek olan birseyler yapilmasi gerekliligidir. Taraftarlar arasinda anket yapilsaKazim Koyuncuyla ilgili bir icraat için "hayir" diyecek olan tek kisi çikmaz herhalde.Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.
Yorum
-
kazim koyuncu adina bir tesis olabilir ya da trabzonda bir caddeye adi verilebilir..
ya da yapilacak bir tribune adi verilebilir... bunun gibi bir çok sey var aslinda önemli olan Kazim Koyuncuya sahip çikma sorumluluguna sahip olmaktir.
bu konuya yonetime iletmemiz gerekiyor... bmn. yoneticilerine duyurulu lütfen bu konuda duyarli olalim arkadaslar.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
arkadaslar bu sayfada gercekten rahmetli kazim abi ile ilgili cok guzel videolar var.ben sayfayi okurken gozlerim doldu.ah be abi cok erken gittin cok[img]smileys/smiley19.gif[/img]
videolar için tesekkürlerOFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ
Yorum
-
Starda dün aksam gözüme takildi Bir dizi var Orda Kazim Koyuncu anisina seni unutmadik diye Film bitiyor.kazim Koyuncunun müzikleri var.DIZININ ADI:Almanya Almanya Galiba Ilgilenenlerin izlemesini tavsiye ederim.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Starda dün aksam gözüme takildi Bir dizi var Orda Kazim Koyuncu anisina seni unutmadik diye Film bitiyor.kazim Koyuncunun müzikleri var.DIZININ ADI:Almanya Almanya Galiba Ilgilenenlerin izlemesini tavsiye ederim.
evet abi aksam o diziyi bende izliyodum ve süper bir bölüm finali ile bitirdilerOFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak 61viya tarafından gönderildiSenin yaninda olacagini bilince,ölüm korkutmuyor adamin gözünü...Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür
Yorum
-
çok saol aradıım videolardı..İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
arkadaslar bu sayfada gercekten rahmetli kazim abi ile ilgili cok guzel videolar var.ben sayfayi okurken gozlerim doldu.ah be abi cok erken gittin cok[img]smileys/smiley19.gif[/img]"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum