Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çakıroğlu'nun Aziz'in yanında namaz kılmasından ne anlam çıkarmalıyız ??
    ey aziz yıldırım seninde cenaze namazın tarafımızca kılınacaktır
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çakıroğlu'nun Aziz'in yanında namaz kılmasından ne anlam çıkarmalıyız ??
      Trabzonspor hem cenaze törenine çelenk yolladı hem de Başkan Yardımcısı Çakıroğlu Trabzon’u temsil etti.

Şike davası nedeniyle uzun zamandır aralarında soğuk rüzgarlar esen F.Bahçe ile Trabzonspor camiasını, Selçuk Yula’nın cenaze töreni birleştirdi. Cenazede F.Bahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan ile sohbet eden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu’nun yanına Başkan Aziz Yıldırım geldi. Metin Doğan ikiliyi tanıştırdıktan sonra, Çakıroğlu, “Sayın Başkanım bütün camiam adına size başsağlığı dilemeye geldim. Fenerbahçe camiasının başı sağolusun” dedi. Başkan Yıldırım, Çakıroğlu’nun bu sözlerinin ardından teşekkür etti ve ikili toklaştı.

Yıldırım’ın, Çakıroğlu’nun jestine verdiği karşılık da anlamlıydı. Cenaze için en önde saf tutan Yıldırım, Çakıroğlu’nun dışarıda kaldığını görünce, yanındakiler vasıtası ile Çakıroğlu’na seslendi ve yanına gelmesini rica etti. Çakıroğlu da bu isteği kırmadı ve cenaze boyunca Yıldırım’ın yanında saf tuttu. İkili birlikte el açıp, dua etti.

08 Ağustos 2013 Perşembe - 02:00 - Aksam.com.tr

Herşeye de kuruntu etmesek olmaz madem cenazeye gitmişsin taziyeni de söylersin.

Yorum

• Belki Trabzon'da yaşayan renktaşlarımız olayları kavrayamıyor farkında değiller ortam nedeniyle (İçlerinde farkında olanları hariç tutuyorum.) Ancak büyükşehirlerdeki bizim gibi taraftar bu başkanın ileri geri siyasi konuşmaları nedeniyle iktidar yalakası takım konumuna düştü iyice Trabzonspor.
        Ben 10 yıllık yapılanları beğenmiyorum? Bu benim Trabzonspor ile hiç alakası olmayan bir görüştür. Siyasettir. Bu benim Trabzonsporlu olmama engel değil. Bunu beğenmiyorum diye hain miyim yani ? Hacıosmanoğlu kim ? Hangi akademik eğitimi var hangi analizi yapmış hangi icraatları incelemiş de böyle bir yorum yapma donanımına sahip görüyor kendini. Ben 10 yıllık yapılanları beğenmiyorum, yapılanları beğenenler haindir diyemem. Hacı'da bırakın Trabzonspor başkanı sıfatıyla bir vatandaş olarak bile bu cümleyi kuramaz bu insanlara hakarettir. Demokratik bir ülkede bu adam yargılanır ceza da alır. Kaldıki bu demeçlerin Trabzonspor Başkanın ağzında yeri yok. Siyasetçileri çirkef ağızları dokunulmazlıkları olanların ona buna salladığı ağız söylev tarzından başka bişey değil. Siyasetçi uslubunu Trabzonspor'a sokan ben başka başkan görmedim. Mali,Atay Bey, Sadri(siyasete girme hevesli görüldüğü gibi) Hepsi az çok Siyasetçi adamlar ki Mali ve Atay bildiğin partilerden aktif siyaset yaşamları olmuş kişiler bu adamların ağzından ben hatırlamıyorum Hadi Mali'yi çok yaşım yetmiyor Atay Bey, Sadri hele Sadri klübün siyasetin göbeğinde olduğu bir dönemde bile çıkıp Taraftarın istemesine rağmen pek açıklama yapmamıştır. Chp eleştirisi dışında ben pek hatırlamıyorum. Her konuşmasında Başbakan'ı ne övmüş nede yermiştir. O toplara girmemiştir.
        Hacı geldi Miting, her konuşmasında CHP MHP olsa bizi bu durumdan beter ederlerdi. Akp beğenmeyen haindir.
        Bu adam benim için 3.sınıf bir mafya bozuntusundan başka bir şey değil. Bu klüp bu amatör ellerde asla olmamalı. Kötünün iyisi mantığı her zaman aciz insanların kabullenebileceği birşeydir. Ben daha iyisi olduğuna inandığım bir şeyin kötünün iyisine rağzı olmam. Bu klübü çok daha iyi yönetecek eğitimli donanımlı bir çok renktaşımız Trabzonsporlu kadrolarımız var.
        3 Eziklerin taraftarlarının ağzına sakız etti takımı, Trabzonsporlu olup muhalif düşüncede olan herkes rahatsız. Chp Mhp olmasına gerek yok, Ben zaten milletimizin muhalif kanadında sempatizan bir particilik görmüyorum. Çoğu baraj olduğu için Chp Mhp vermek zorunda hissediyor seçim sistemimiz yeni oluşumların önünü de tıkıyor. Bu insanlar hükümetin icraatlarını beğenmiyor diye hainse 53 milyon seçmenimizin 21 milyonu Akp'ye oy verirken, 22 milyon diğer partilere verdi , 9 milyon hiç oy kullanmadı, 1 milyonda geçersiz oy kullandı. Kaba hesapla 32 milyon kişiyi hain ilan etmek kimsenin haddi değil. Seçim sistemi derhal değişmeli, Trabzon kendi vekilini ve bağımsız adayını belediye başkanı yapmalı. Bu hayal gözüküyor ama biz Trabzon olarak, Kürtlerin yıllardır yaptığı örgütlenmeyi birliği sağlayamıyorsak birşey kazanamayız. Ben Sadri'nin cesareti konusunda şüphelerim var o yüzden o bizim adayımız olamaz. Bize sivri dilli bir adam lazım. Sühely Batum ile Bülent Arınç karışımı, Trabzonlu hali gibi birşey hepsine sallayacak o meclise gittiğinde.
        Bi kere CHP'ye diyecek ki 10 yıldır adaletten bahsediyorsun yok yok diye, eline bulunmaz bir fısat geçti bu millete gerçekten adaletin yanında olma fırsatı adına sen gittin oy kaybı endişesine düştün. Nerde siyasi çizgiye sadakat hani adalet inancı ne olursa olsun doğrunun yanında olmak ?
        Akp'ye denilecekler zaten belli Spor Bakanından tut, Başbakan'a hiç farketmez acımayacak basacak hukuk derslerini. Kişiler kurumlar ayrılmalıyı dilinden düşürmeyecek. Yargı ile Yasama'nın hatta Yürütmenin Başbakanın ve Cumhurbaşkanının bu dava ortasında değiştirilen kararı ağzından düşürmeyecek. 6 ayda iki farklı yönde birbirine bu kadar zıt kararları hangi beyinle kabul ettiklerini soru önergesiyle tek tek açıklasınlar.

Mhp'de gerekli cevapları alacak. Evet Türkiye'de alenen yargı diğer 2 organın baskısı altında. Fenerbahçeliler de bu davayı Şike davası değil diye düşünebilir ama bir Hukuçu görevlendirdiniz parti olarak incelettiniz mi doysayı sundu mu partinize rapor, Tamam siz belki davayı siyasi görüyorsunuz ama bu bu gerçek Sayın Bahçeli şike var yani bunu atlamayın diyemedi mi ? Yada görevlendirdiniz de o hukuçu size şike felan asla yok mu dedi de çıkıp Fenerbahçe'ye bu kadar kol kanat germe çabasında bulunuyorsunuz.

Siyasi partileri gerek tek başına gerekse keşke Trabzonda çıkarılabilecek 2 vekil sürekli zorlamalıdır. Bu olay emsali görülmemiş bir mücadele olur.
        Trabzon tüm yurtta yine büyük bir ders vermiş olur herkese. Susup bekleyip ya verecekler elbet bir gün susalım da kızdırmayalım vermezler belki kupamızı bu saçmalıktır. Yada yalakalıkla başbakana yakın olmaya çalışarak almaya çalışmak Hacının yaptığı Trabzon'a hakarettir.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Artık bu yönetim şike olayı ve şikebahçe ile münasabetlerde, siyasilerle ilişkilerde rezil olmuştur bana göre.

Şimdi de BJK dan 9000 bilet istemiş, karşılığında Avni Akerde 4000 bilet verecekmiş. Aferin başkanımıza. Türkiye de tek deplasman olan seyircisiz gidilen yere de 4000 bileti kendi elleriyle versin. Versin ki İst. takimları bizi yendiğinde sevinecek adamları da etrafta olsun.

Sonuçta ne oldu? Eskiden tüm statlara yarı yarıya gidilirdi, Avni Aker hariç.
          Şimdi, tüm statlara yarı yarıya gidilemezken Avni Akere gelmeye başlayacaklar.

Aferin.
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi
            Ne igrenc yazilar bunlar ya. Yaziklar olsun sizin gibi taraftara. Emek hirsizi azize kendi taraftarlarindan bu kadar sizin gibi igrenc yazilari görmemis. Adamlar sonuna kadar sahiblendi. Ve muhalefetiyle birlikte.Utanin Utaninin, gidin fenevlerin forumuna bakin sizin kadar onlar Baskanimiza saldrimiyorlar ve azize sonsuz sahiblenmisler. Bizdeki yani bilhasa BMN`in derdi ne ya?? Bir kere Baskanimizin ve Yönetimin bir bildigi varki bunlari yapiyorlar bekleyin bakalim sonuc ne olacak. Ama simdiden 3. sinif mafyaymis yok yalakalik yapiyor bilmem daha neler. Ya hadi yürüyün yolunuza o akili kendinize saklayin.

Bana 1 hafta ceza verdiniz, sadece bu baslik cok igrenc yazdim diye. Ve yine tekrarliyorum. Ama bakiyorum BMN beyefendilerin Baskanimiza elestiri fantezileri cok hosuna gidiyorki ne ceza var nede yazilar kaldiriliyor.
            Birilerinin yalakalığını yaparak alacaksa hiç almasın, iğrenç dediğin gerçeklerdir. Adaletin gereği olarak alınacak o kupa.
            Beni ilgilendirmez Fener forumu felan beni doğrular ilgilendirir. Fenerbahçe taraftarı Apo'ya sahip çıksa doğru mu yapmış olacak. Saçma sapan örnek. Adamların Aziz'e sahip çıkma mantığı davanın siyasi olduğunu düşünmelerinden.

Benim kendi özgür düşüncem istediğim gibi paylaşırım. Rahatsız oluyorsan gidip, başkanın yalakalıklarından rahatsız değilsen sen bu aciz düşüncen ile beni düşünmemeye biata zorlayamazsın.

Bana düşünceni kendine sakla diyen sizin gibiler Başkan'a siyasi görüşünü kendine sakla diyemeyiyor. Sizin gibi taraftarlardan utanıyoruz.
            Bir bildiği vardır mantığı nedir ya ? 10 yıldır yapılanları göremeyen haindir mi bir bildiği. Koyun yok karşında. Yazımda ceza verilecek noktaları bulsana ?

6 ay içinde iki farklı kutuplarda iki yasa çıkaran meclis mi yanlış?
            Başkan'ın yalakalıkları mı ? Chp ve Mhp düşmanlığı ama Akp sempatizanlığımı ?
            Bana yanlış göster.
            Sadri demedi mi Demirören'e diyorum kupayı, Abi biliyorsun diyor. Başbakan böyle istiyor demek istiyor diye.
            Trabzonspor Trabzon ötekileştirmenin Allah'ını yaşıyor. Siz daha uyuyun.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Artık bu yönetim şike olayı ve şikebahçe ile münasabetlerde, siyasilerle ilişkilerde rezil olmuştur bana göre.

Şimdi de BJK dan 9000 bilet istemiş, karşılığında Avni Akerde 4000 bilet verecekmiş. Aferin başkanımıza. Türkiye de tek deplasman olan seyircisiz gidilen yere de 4000 bileti kendi elleriyle versin. Versin ki İst. takimları bizi yendiğinde sevinecek adamları da etrafta olsun.

Sonuçta ne oldu? Eskiden tüm statlara yarı yarıya gidilirdi, Avni Aker hariç.
              Şimdi, tüm statlara yarı yarıya gidilemezken Avni Akere gelmeye başlayacaklar.

Aferin.
              Dört büyüklere has durum olan aralarındaki deplasman yasağı bu senede devam edecek.

Yorum

• bugün yönetime eleştiri yok ancak maçtan sonra

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• geçen burada biri suat kılıç oflu ve trabzonsporlu demişti. buyrun;

Yorum

• Dogru dmis aslen ofludur...ama samsunda dogmus buyumusdur...bende izmitte dogdum buyudum ama allahina kadar TRABZON'SPORLUYUM
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Faruk özqk ilk defa dogru knusmus....haci trabzonspor siyasete bulastirma dedi hlal olsun ilk defa helal olsun..
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Biz de gidelim onlar da gelsin yapmayın arkadaşlar sahada takım futbolu ile ezsin onları taraftar da tezahüratla..Adabı ile gelip maç izleyene sözümüz olmamalı..Diğerlerine ise zaten gereken yapılır..

Bu gözler canlı izlemiştir bjk Trabzon'da bizi yenip şampiyon olmuştur,deniz tarafı kale arkası ve kapalının yarısı bjk taraftarlarına verilmiştir.Şampiyonluk şarkılarını dinledik mecbur..Mesele işin oraya gelmesini futbol takımının engellemesidir...
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Kulübümü tanıyamıyorum artık. Bu Trabzonspor'un Kazım Koyuncu'nun bahsini ettiği Trabzonspor'lan uzaktan yakından ilgisi yok. Yavaş yavaş sadece futboldan değil Trabzonspor'dan da koptuğumu hissediyorum.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Haciosmanoglu ve türevlerine göre Trabzonspor, trabzonlulara ait.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ali654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geçen burada biri suat kılıç oflu ve trabzonsporlu demişti. buyrun;

Suat Kılıçla vekil olmadan öncede sonrada bır kaç kez konuşmuşluğum var hem Ofta hem Istanbulda.evet Trabzonsporludur.bazı akrabalarınıda tanırım.

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faruk özqk ilk defa dogru knusmus....haci trabzonspor siyasete bulastirma dedi hlal olsun ilk defa helal olsun..
                                Vay anasını ya.vay anasını sayın seyırcıler.Faruka bak hele bak bak bak.gerı planda kalınca pabucun dama atıldı dımı keltoş.senın yediğin boklar yüzünden kulüb boğazına kadar pısliğe bulaştı.partidaşın Bayraktar bayrağı senden aldı devam edıyor sıvazlamaya.

Yorum

Çalışıyor...
                                X