Ben başkan seçildiği gün yapacağımı yaptım zaten ama bundan sonra dik duruş görene kadar hiç bir katkı sağlamayacağım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Yönetimden ötürü Kulübe maddi katkısıni rafa kaldıranlar ileriki günlerde olacak kötü sonuçlarda eleştirilerinide rafa kaldırmalıdırlar.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu senin niyetin üzümü yemek değilki?geldiğinden beri saçma saçma yorum yazmaktan başka iş yaptığın yok.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok sevdiğin Tolgada şikecilere gitti Sedat.aynı tepkiyi onada verdinmi?bu yönetimden önce Faruk Özak devletten 6 milyon tl alıp kulübe verirken diyetin karşılığı neydi?yada Gökhan Ünal transferi?tüm suç bunlaramı kaldı siyaseten?sen taraftar olarak görevini yapmazken yönetimden duruş bekliyorsan çok beklersin.
2. si tolga 2.750.000 Avro+KDV ye gitti Hacı efendi fenere kaça gitti? meblayı açıklasın KAP a bildirsinde bizde bilelim.
3. yönetim taraftardaki halsiyetin 1000 de biri yok.
4. kulübe siyaset sokan eski yeni tüm yöneticilerin allah belasını versin. Hiçbiri Hacı kadar alçalmadı.Tengri Biz Menen
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar yaptığım tek saçma şey seni kaale alıp ta cevap yazmam, bunun dışında yorumlarımda bir saçmalık yok, saçmalık görmek istiyorsan şakşakçılığını yaptığın hacının konuşmalarına bak.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZırlama dalgana bak hadi.Tengri Biz Menen
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyadaki tüm futbol takımı taraftarları cefakardır.tüm takımların taraftarları deplasmanlarda can veriyor yaralanıyor.taraftarlık kulübünü kimseye muhtaç etmemektir.madem siyasetin parasından nemalanmak istemiyoruz o zaman herkes üzerine düşeni yapsın.ama yok oturduğumuz yerden şunu alsınlar bunu göndersinler edebiyatı yaparak seyredeceksek yönetim istediği gibi at koştururken sesimiz çıkmayacak.
Eee, yönetime ne kaldı?
Haklısınız; taraftar cefa cekecek!
Peki yönetim? Sefa sürüp iktidar şakşakçılığı yapmak da onlara kalıyor herhalde...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek isteğim bir an önce Aralık ayının gelmesi ve sayın Muharrem Usta'nın başkanlığa talip olması.
Trabzonspor'dan hiçbir dönemde bu kadar uzaklaşmamıştım.
100 TL'ye şehir dışına maça gidip bir ay aç gezdiğimiz zamanlardan Kukesi maçı ne zaman diye sağa sola bakmaya üşendiğimiz zamanlara geldik.
Ya tamamen kopacağız Trabzonspor'dan ya da bizi bu hale getiren şartlar kökten değişecek.
etmezsen etme kardeşim forumda bunun gibi saçma sapan tehdit mesajlarını okumaktan bıktık yahu...
sen takip etme zaten senin zihniyetindeki taraftar da etmesin biz trabzonsporu yönetimi iyi maç kazanıyor diye sevmiyoruz senin amacın farklı germe bari burdakileri..
D.N : yönetimi eleştirebilirsin ama böyle şeyler saçma oluyor başlığa zarar vermişsem affola...
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi sende git beleş biletine falan bak, yada git şirket kur belki ihale alırsın hacıda pişer sanada düşer
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu anlayışta sıkıntı yok mu? Maddi kaynağı taraftar mı yaratacak? Transferi taraftar mı yapacak? Borçlar taraftar mı ödeyecek?
Eee, yönetime ne kaldı?
Haklısınız; taraftar cefa cekecek!
Peki yönetim? Sefa sürüp iktidar şakşakçılığı yapmak da onlara kalıyor herhalde...
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın başka bir yerinde yaşıyor olsaydık Başkan'ın bu kısa dönem performansı sonrası istifa etmesini istemeyenlerin oranı %1'i geçmezdi. Fakat bizde bu oran %25 seviyelerinde.yok %0,25 tir o
Tengri Biz Menen
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
Yorum