Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar tekrar belirtiyorum ve uyarıyorum,

Başka bir başlıkta ölen kişi hakkında yazılan yorumlar üzerine tartışma çıkmış ve mesajlar silinmiştir.

Bu ikinci uyarıya rağmen hala bu yönde mesaj atan üyelerin mesajları silinecek ve tekrar eden üyelere ceza verilecektir.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Bir federasyon başkan adayının "Fenerbahçemiz" demesini zor da olsa anlarım.

Ama Trabzonspor hangi gerekçeyle bunu söyleyebilir ?

Neyse, Mahsun Kırmızıgül'den bir şarkı geldi aklıma: "Hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye"
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Resmi sitedeki baş sağlığı mesajının ilk halinde Fenerbahçe Kulübümüz yazmıyordu. Direkt olarak Milli Takımımızın eski oyuncusu yazıyordu.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• yönetimin icraatlarını eleştirmeye başlasak web sitesindeki mesaja sıra gelmez.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Web sayfasındaki açıklamada eleştirilecek bir şey yok.
            Gayet şık bir mesaj olmuş.
            O web sayfasında Trabzonlulara sövsede Akp li hacı başta olduğu müddetçe sana her şey gayet şık gelecek.

Fenerbahçemiz mi gayet şık.
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Kısaca diyor ki kulüpler ve kişiler ayrılsın, fenerbahçemizmiş.

Yorum

• trabzonspor sanal alemde tam bir fiyaskooooooo.

twitter ve facebook bu kadar kötü kullanılmaz.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerbahçemiz mi gayet şık.
                  Bence gayet şık.
                  Ayrıca Başkan'ın siyasî tercihleriyle benim mesajım arasında kurduğunuz bağı anlayamadım.
                  En son alper* tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 13:55.

Yorum

• 26 hazirandan uefa kararları ile ilgili başkanın açıklaması..

İnsanlar bize soruyor, 'Sevinçli misiniz?' diye, adaletin tecelli etmesinden dolayı sevinçliyiz. Ancak yıllardan beri söylediklerimiz uygulansaydı, güzide kulüplerimiz ceza almazdı. O kulüplerimizin gerek camialarındaki önemli kişiler, gerekse taraftarları adına üzüntülüyüz.

Bugünkü mesaj...

Milli takımımızın ve Fenerbahçe Kulübümüzün eski oyuncusu Selçuk Yula’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Ben bize zarar verecek ,tepki göstermeyi gerektirecek bir durum görmüyorum. Tüpçünün açıkalamasıyla şekil olarak benzerlik var ancak niyet olarak alakası yok. Başkanın seçim sonrası ağır eleştiriyi hak edecek çok hatası var ama bu onlardan biri olmamalı.
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• * fenerbahçemiz felan az olmuş Bayrakları'da yarıya indirseydiniz !
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Bence gayet şık.
                        Ayrıca Başkan'ın siyasî tercihleriyle benim mesajım arasında kurduğunuz bağı anlayamadım.
                        Fenerbahçemiz lafına şık demenden, mesajlarınla siyasi tercih arasındaki bağlantıyı anlayamamana şaşırmadım.
                        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• yellenmeden nem kapma yarışına girdik.

Yorum

Web sayfasındaki açıklamada eleştirilecek bir şey yok.
                            Gayet şık bir mesaj olmuş.
                            İnsan eliyle yapılmış şeyler eleştirilmeyecek de ne eleştirilecek Alper ?

bkz: http://www.tdksozluk.com/s/ele%FEtirmek/
                            En son Oruç tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 14:28.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• lütfen sitedeki ''miz'i'' sökün!
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Başkanın Fenerbahçe hakkındaki düşünceleri açıktır.
                                Fenerbahçe ile hiçbir sorunu yok, tek sorunu Aziz Yıldırım ile.

Yorum

Çalışıyor...
                                X