Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan aynı geminin,aynı yolun yolcularının arasına girmiş,birisiyle sevişiyor,birisiyle sürtüşüyor,böyle devam ederse başkanı aralarına alıp sandviç yaparlar.

Ne sevinmiştim be sen başkan olunca,TFF kongresinde gider yapınca,heyttt be başkanıma bak demiştim,ama işe özel hayat,sevişme karışınca işler değişti.

Bu adamlara güvenilmez başkan,kimin eli kimin cebinde belli değil,dikkat et ellerini uzanmaması gereken yerlerine uzatmasınlar.

Yorum

• Hala daha bu tavriyla o koltukta kalamayacagini anlayamadi.

Hayir amacin millet vekili olmak anladik eyvallah da bize niye musallat oldun onu anlamadik.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Trabzonsporun başkanı ayrıldıktan sonra bakan olmalı.vekillikte neki?

Yorum

• Başbakan için: "Müdahale etmiş olsa bana söylerdi."

Mecnun Odyakmaz için : "Ailesi üzerine yemin etti, inanıyorum."

Hakim olsan "yalan söylüyosam anam babam ölsün" diyeni salarsın başkan Şimdi diyeceksiniz ki komik bir durum yok...Ama...Ya bu durum ciddi tartışılmaz ki Vaziyete bak

Kontrol kaybedildi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Başkanın Tgrt'deki açıklamalarını nerden bulurum?
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Temsil kabiliyeti sıfır korkak ve kişisel menfaatlerinin pesinde olan bir insandan Mahalle muhtarı bile olamaz.
              Secimler yaklaşırken oyunuzu ona gore verin.
              Adamakilli muhtarlar secin.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın Tgrt'deki açıklamalarını nerden bulurum?
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Bir buyugune 'defol git' demek Trabzonsporluya yakismaz. Trabzonsporluyu birak.. Trabzonluya yakismaz..

Ne tesaduf ki ayni kisiler Haciosmanoglu'nu destekliyordu secim surecinde.

Oyle 180 derece dönersiniz
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• merakla bekliyorum mhp lilerin trabzonspuru tutmasını ne zaman yasaklıyacak diye

Yorum

• Başbakanın bjk ve şb hakkındaki son açıklamasından sonra "Bu sefer de savunmaz heralde... En azından küçük de olsa bir eleştirir. O kadar da değil" diyordum. Adam imza töreninde miting yaptı...

"Siyaseti kullanma"yı çok yanlış anlamış... Çok çok yanlış anlamış... İnşallah yanlış anlamıştır... (!)
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Trabzonspor Başkanı tarafından kendi taraftarı olan bizler her gün farklı sıfatlarla etikeetlendiriliyoruz. Bir gün hain oluyoruz, bir gün nankör. Sebebi de Trabzonspor falan değil yani.
                        Sırf başkanın Akp sempatizanlığını eleştirdiğimiz daha doğrusu Trabzonspor'u siyasetin içine sokmasını hazmedemediğimiz için.

Yorum

• başkanın siyasete bariz bir şekilde taraf olması doğru değil

Yorum

• Seçilmeden önce başbakanı adalet timsali olarak adlandırmasından zaten belli olmuştu rengi;ancak miting tadındaki açıklamalarını,Trabzonspor taraftarını siyasi anlamda yönlendirme çabalarını,Mecnun Odyakmaz'ı ve nicelerini kayırıp hatta kendi adalet(!) anlayışınca aklamalarını,Aziz Yıldırım'ı şike kisvesi altında kişisel düşmanıymış gibi tek hedef belirlemesini ve bunun üzerinden pirim yapma çabalarını büyük bir hayretle izliyorum.Ne için geldiğini net olarak söylemek kesin olmamakla beraber zor değil;asıl kolay olan ne için gelmediğini görmek: o da "Trabzonspor'a hizmet etmek".Bence her seferinde "Trabzonspor başkanlığı bu ülkedeki ilk 10 koltuktan biridir" diyerek niyetini belli ettmiştir;ancak bekleyip görelim bakalım neler olacak.Şu an için tek beklentim Aralık ayına kadar camiayı Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yaptığı gibi itici bir konuma getirmeden gitmeleridir.
                            En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 04:35.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Hadi'nin programı izliyorum.
                              İlk bölümlerde
                              6222 sayılı yasa muhabbetinde gol yedi başkan.
                              ''Sizin çok değer verdiğiniz Sayın Başbakan da yasa değişmesi için ivedilikle karar verdirtti mecliste''..
                              Diye bir gol attı bizim başkana.1-0 oldu...Bakalım neler olacak.
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Trabzonspor'u yabancılaştırdınız bana. 30 yıllık hayatımda ilk defa bu duyguya büründüm. İnsanları böldünüz,okulları böldünüz,sokakları böldünüz,ülkeyi böldünüz en sonunda Trabzonspor'u bile böldünüz. Onu bile yabancı ettiniz. Sizi bu ülkenin başına bela edenlerin Allah belasını versin.
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

Çalışıyor...
                                X