İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
Yaptığı savunma da yine batırmış başkan. Benim partiyle, siyasetle alakam yok demiş ama altında yine siyasetin dibine vurmuş.
Madem siyasetle alakan yok, onlarla hesaplaşacağız" demekte neyin nesiydi. Trabzonspor başkanı olur olmaz ilk gittiğin yer neden siyasi mitin alanıydı?
-Başbakan "Kurumlar ile kişiler ayrılsın" diyor. Başbakanımız akıllı adamdır. Kurumlar ile kişilerin ayrılmayacağını bilir. Başbakanımız onu siyaseten söylüyor.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 17:06.
Yorum
-
Haciosmanoglu RTE yi ayri tutmasi yönetimin yapdigi büyük yanlislardan biri. Kim hesap soracak ona yoksa?
Ridvanlarla ucaklarda bulusunca neler görüsümüs ? Sec sike sürecine etki etmedim diyor ama federasyon baskanlari onun agzina göre konusuyor ? Platini ile görüsmesinde niye sadece feneri koruyor ?
Bizim sampiyonlugimuzuda acikacik dile getirsin rte o zaman ? Hirsizlari korumakdan bize sira gelmedi herhalde."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
ha birde rte ninn en önemli sözleri kurum ile ksisiler ayirmak degilki, 5 yil avrupaya gitmeyelim diyen kendisi.
Simdi uefa cas cezalari verince gündeme gelecek !
Haciosmanogluda rte ye destek veriri."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Transferde iyi işler nasıl oluyor, merak ediyorum?
Takımın stoperi, solbeki ve forveti yok.
Malouda ve Bosingwa yerine aynı paralara bu mevkilere adam alınsaydı daha iyi olmaz mıydı?
Şikecilerin defansında bruno alves olmasaydı elenmeleri işten bile değildi.
Yorum
-
fenerbahçe kulübümüz
1461 kulübümüz
alt yapımız mı la fener yoksa@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
fenerbahçemiz ifadesi bence de yetersiz olmuş bayrakları yarıya indirme fikrini destekliyorum
ahmet hakan'ın ses getiren o köşe yazısına baktım da başkan diyor ki başbakan onu siyaseten söylüyor. yani yine bir sahiplenme yine bir siyaset yapıyor orada. açık ve net. e kardeşim siyaseten söylüyor diye bütün bu haksızlıklar karşısında susacak mıyız? mitinge gidip el mi sallayacağız alanlarda? o zaman chpnin mhpnin başındaki adamlarda siyaseten yapıyor.. fenerli seçmenlerinin gönlünü almak için aziz yıldırım'ı destekliyor deriz. böyle bir mantık olur mu?! kişi kurum ayrılsın demek açık ve net bir şekilde fenerbahçe ceza almasın demektir. ben hakkaten usandım ya. bayramı zehir edecekler bize..
hakikaten sözün bittiği yerler oluyor.. eğitim gerçekten şart..
Yorum
-
Taziye mesajında iyelik eki kullanırsınız, cenazeye gidersiniz...
Yakında fener'i kardeş kulüp de ilan edersiniz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum