Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=140

şu adam için hem baş sağlığı dileyeceksin,üstüne bir de fenerbahçemiz diyeceksin,
    siz benim yöneticim olamazsınız,olsanız bile kağıt üstünde olursunuz ama benim size gram saygım olmaz.
    Aralık ta inşallah bu takımdan ilişiğiniz bir daha dönmemek üzere kesilir,
    bu sizle geçen 5-6 ay ise bi şekilde hafızalardan silinir inşallah.
    Abi kesilse ne olacağını sanıyorsunki? Sanki gelen farklı mı olacak sence? İlkeli bir Trabzonspor isteniyorsa bunu başarabilecek tek kişi Hakan Kulaçoğlu ama onu da mümkün değil seçmezler. Daha çok kafayı yeriz biz bu daha bir şey değil.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Yaptığı savunma da yine batırmış başkan. Benim partiyle, siyasetle alakam yok demiş ama altında yine siyasetin dibine vurmuş.

Madem siyasetle alakan yok, onlarla hesaplaşacağız" demekte neyin nesiydi. Trabzonspor başkanı olur olmaz ilk gittiğin yer neden siyasi mitin alanıydı?

-Başbakan "Kurumlar ile kişiler ayrılsın" diyor. Başbakanımız akıllı adamdır. Kurumlar ile kişilerin ayrılmayacağını bilir. Başbakanımız onu siyaseten söylüyor.
      Kıvır hacı kıvır.
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 17:06.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Trabzondaki maçta 4000 Beşiktaşlı olacak maça bak adamlar stadı inletirler 500 kişiyle bile bizden daha fazla bağırıyrlar bizde taraftar yok seyirci var..Bu Yönetimde bu soruna çözüm bulamadı.
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Haciosmanoglu RTE yi ayri tutmasi yönetimin yapdigi büyük yanlislardan biri. Kim hesap soracak ona yoksa?

Ridvanlarla ucaklarda bulusunca neler görüsümüs ? Sec sike sürecine etki etmedim diyor ama federasyon baskanlari onun agzina göre konusuyor ? Platini ile görüsmesinde niye sadece feneri koruyor ?

Bizim sampiyonlugimuzuda acikacik dile getirsin rte o zaman ? Hirsizlari korumakdan bize sira gelmedi herhalde.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• ha birde rte ninn en önemli sözleri kurum ile ksisiler ayirmak degilki, 5 yil avrupaya gitmeyelim diyen kendisi.

Simdi uefa cas cezalari verince gündeme gelecek !

Haciosmanogluda rte ye destek veriri.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Selçuk Yula'ya başsağlığı dilenebilir de Fb'yi niye katıyorsun hadi kattın ''Kulübümüz'' ne demektir neyin kafasıdır?

Batıyoruz kimse durduramıyor...
              Bordomavi.net

Yorum

• Bizim yönetim transfer de iyi işler yapmaya başlamışken yine bocalamaya başladı.Hani bir atasözü vardır."hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer" (belki biraz ağır bir söz oldu ama...) bizim yönetim hızlı bir giriş yaptı ama gerisini getiremedi.

Yorum

• Transferde iyi işler nasıl oluyor, merak ediyorum?
                  Takımın stoperi, solbeki ve forveti yok.
                  Malouda ve Bosingwa yerine aynı paralara bu mevkilere adam alınsaydı daha iyi olmaz mıydı?
                  Şikecilerin defansında bruno alves olmasaydı elenmeleri işten bile değildi.

Yorum

• fenerbahçe kulübümüz

1461 kulübümüz

alt yapımız mı la fener yoksa
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• fenerbahçemiz ifadesi bence de yetersiz olmuş bayrakları yarıya indirme fikrini destekliyorum

ahmet hakan'ın ses getiren o köşe yazısına baktım da başkan diyor ki başbakan onu siyaseten söylüyor. yani yine bir sahiplenme yine bir siyaset yapıyor orada. açık ve net. e kardeşim siyaseten söylüyor diye bütün bu haksızlıklar karşısında susacak mıyız? mitinge gidip el mi sallayacağız alanlarda? o zaman chpnin mhpnin başındaki adamlarda siyaseten yapıyor.. fenerli seçmenlerinin gönlünü almak için aziz yıldırım'ı destekliyor deriz. böyle bir mantık olur mu?! kişi kurum ayrılsın demek açık ve net bir şekilde fenerbahçe ceza almasın demektir. ben hakkaten usandım ya. bayramı zehir edecekler bize..

hakikaten sözün bittiği yerler oluyor.. eğitim gerçekten şart..

Yorum

• Yav arkadaş

Bizim camiamızın da cenazeleri oluyor...

Ben bir kerecik şikecilerin baş sağlığı mesajı yayınladığını hatırlamıyorum..

Lanet olsun ya..
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Bilinçaltının kaçınılmaz tezahürü olmuş malum ifade... Şaşırmıyoruz, sizler de şaşırmayınız...

Yorum

• Bu yönetime kötü demek için bile nefesimi yormam.

Gittikleri gün benim bayramım olacaktır.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• Taziye mesajında iyelik eki kullanırsınız, cenazeye gidersiniz...

Yakında fener'i kardeş kulüp de ilan edersiniz...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Çakıroğlu'nun Aziz'in yanında namaz kılmasından ne anlam çıkarmalıyız ??
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X