Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse arkadaşlar gün oturup ağlama günü değil gün dim dik ayağa kalkma günü. Biz taraftar olarak çalışmaya devam etmeliyiz planlanan ve icra edilen tüm organizasyonlara hiç üşenmeden katılmalıyız (mailler, faxlar, yürüyüşler vs.) bizi yedi düvele rezil eden bu adamlarlada aralık ayında hesaplaşırız. Nasıl dik durulur aralıkta göstericez.
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Ben baskanin söylediklerini buraya yazsam ya hakaretten ceza alirim, yada tutarsiz bir üye olarak ciddiye
      alinmam. Her agzini actiginda hirsizlara karsi savas verecegini anlatiyor, hemde hirsizlar arasinda ayrim yapiyor,
      bu iyi bir hirsiz buna kefil olabilirim, bu basbakanin adaletine güvenilir, ama bu muhalefete güvenilmez.
      benim kupami alamamdaki en büyük engel olan partinin mitingine katilacaksin, ve bunuda basörtüsü magduru
      olarak katildim diye aciklayacaksin, yok anasinin..............
      En son salihismet tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 02:47.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• başkan ve yönetimi derhal defolup gitmelidir bu ne rezilliktir kardeşim.
        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O baskanin yaninda olmak bizlere yakisiyor mu acaba?
          Yeri geldiğinde eleştireceğiz, yeri geldiğinde uyaracağız yeri geldiğinde destek olacağız.

Trabzonspor tarihi boyunca dört dörtlük bir yönetim geldi mi? Ya da bizde değil dünya da geldi mi?

Herşeyi ile mükemmel bir yönetim istiyorsak eğer ozaman iki ayda bir seçim yapmalıyız, ne zaman ki mükemmel bir yönetim bulana kadar..
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Beyler benim anlayamadığım başkan başbakana tepki gösterse ne değişecek?Aziz yıldırıma söylemediği kalmadı ne oldu?Bu ülkede başbakan ciddi bir güç kim ne derse desin ve yargıtay hakimlerine bile küfreden Aziz yıldırım başbakana sesini çıkaramıyor.Bizim başkanımız nasıl çıkaracak biraz gerçekçi olun.Başka bir başkan gelseydi hükümeti eleştirseydi transfer de yapmasaydı daha mı iyi olurdu.Geçin bu işleri. şuan Trabzonsporu araplar bile alsa o kupayı Trabzona tek bir kurum getirebilir o da UEFA.O yüzden başkana sövmek yerine gelen yıldızlara bir bakalım bence. hangi yönetim Chelsea gibi bir klubün yıldızını getirdi ya bu klübe.Gelmiş geçmiş en büyük isim Musampa

Yorum

• bende başkanı zamanında çok eleştirdim ama son zamanlarda yaptıklarına bakıyorumda yiğidin hakkını yiğide vermek gerekir.iyi transferler yapıyor .fenere iyi posta koyuyor.başbakana posta koymaya gelince borç 200 trilyon.adamın eli kolu bağlı.transfer formunda görüyorsunuz taraftarın yıldız futbolcu isteme baskısını.hem borç dağları aşmış hem yıldız futbolcu iste hemde hükümete baskı kuramıyor diye eleştir..sırtınızda yumurta küfesi yok.bence başkan her geçen gün koltuğa ısınıyor.ha başarısız olursa gider.

Yorum

• İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elin oğlu gelir taşı gediğine böyle koyar işte,kaçmaz gözlerden.
                Başkanım bunu söylerken çok üzülüyorum ama Kolpaçino Bomba'daki Ganyotçu var ya,aynı o duruma düştün valla
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Defalarca söyledik, Sadri Şenerin gidişi demek kupa mücadelesinin bitişi demek. Şu an mücadele değil soytarılık ve rezillik var. İnce ayarcılarla yakınlaşarak, AKPye uşaklık yapılarak rezil oluyoruz. Maalesef Trabzon kent olarak tarihten gelen 'delikanlılık' özelliğini genel olarak kaybetmiş, bunun yerine yandaş ve yalakalık öezlliklerini kazanmıştır. Bana göre Sadri Şener son derece delikanlı bir adamdı, ihonun hali ortada. Bu kadar utandığımı hatırlamıyorum Trabzonsporlu olarak. Bizim başarıdan çok peşinden koştuğumuz dik duruştur. Çalarak zenginleşmek, haksızca zenginleşmek lügatımızda olmamalıydı. Bir de transferlere kananlar var, bitik adamlara yüklü para vermenin acısı çıkacaktır, AKPye daha çok muhtaç olacağız, fenerden beter hale geleceğiz. Fenerin işadamları var, biz AKPye daha çok sarılırken, AKP istediği gibi bizi düdükleyecektir. Ayrıca bu takıma yüksek paralara gelen yıldız, kariyerli oyuncular, campbell, marcelinho, musampa, cech, emerson, zokora, lange, janko vs. tekme tokat gönderildi, gönderilmeye çalışılıyor. Bu tip transferler doymuş olduğu için parasını alıp artistlik yapmaya geliyor. Bizim transfer şeklimiz ucuz gelecek vadeden şota, arçil, jamarauli, vugrinec, szykowiak, yattara, aurelio, romaschenko tarzı transferler olmalı. Saydığım isimleri karşılaştırın; hangi grubu kaç liraya almışız, hangi grup daha faydalı olmuş rahatça anlaşılır. İlk tip transfer taraftarın gazını alır, boş yere heyecanlandırır, kulubü mali zarara sokar. Bu tip oyunculara örnek gösterilemeyecek tek isim Hagidir. O da futbolu çok seven, üst düzey bir oyuncu olmasıyla açıklnabilir.
                  En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 09:42.
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeri geldiğinde eleştireceğiz, yeri geldiğinde uyaracağız yeri geldiğinde destek olacağız.

Trabzonspor tarihi boyunca dört dörtlük bir yönetim geldi mi? Ya da bizde değil dünya da geldi mi?

Herşeyi ile mükemmel bir yönetim istiyorsak eğer ozaman iki ayda bir seçim yapmalıyız, ne zaman ki mükemmel bir yönetim bulana kadar..
                    Dört dörtlük kimse olmadi elbette, ancak bu kadar kisa dönemde bu kadar yapilmamasi gerekeni yaparsan birak elestiriyi
                    seni oradan sürmeleri lazim.

Futbolcu transfer edersin uyum sorunu var diye beklersin, bir baskan icin uyum sorunu diye bir sey olamaz, görünen
                    o ki baskan icin Trabzonspor, bir amac degil aractir, bunu akp ye karsi eylemlerinde ve söylemlerinde gördük. Aziz
                    Yildirim fb nin menfaatleri icin sike yapti, ona gözü dönmüs bir sekilde saldiracaksin, ancak fb nin bu sike sürecindeki
                    kazanimlaririni koruyan bir basbakana ses cikartmayacaksin. Bu durumda bir Trabzonsporlu oarak yeri geldiginde
                    hanki baskani elestirip yeri geldiginde hangi baskana destek vereyim, benim icin o Trabzonspor baskani degil kendi
                    cikar ve menfaatleri icin delegeye yalan söyleyerek oylarini alip orasini iskal eden bir kisidir.
                    En son salihismet tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 11:28.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yapılan transferleri İHO'nun yaptığına inanan taraftarlar var. İlginç valla!
                      Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapılan transferleri İHO'nun yaptığına inanan taraftarlar var. İlginç valla!
                        Yapmasada yaptırttı...Bu klübü 200 milyon TL borçlandırıp bu hale sokanlar burada hala destek görüyo ama yapılan bunca transferler gözünüze batıyo...Bu daha bi ilginç...

Yorum

• tutarlı olmazsan işte böyle meze olursun radikale

Yorum

• Biri Tayyibe güzel bir ders vermeli bu müslanım diyenlerin yaptıgı haksızlık insanı yahudi dostu yapar Tövbe Yarabim Tovbe
                            Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Başbakana karşı tepkisini koyması için yönetime baskı yapmalıyız, olmadı istifasını istemeliyiz, istediği kadar transfer yapsın , iktidar yalakalığını kesmediği sürece iki yüzlüdür, korkaktır ve hiçbir şekilde Trabzonsporluluk duruşunu içermez. Bizim tuttuğumuz takımda gurur dene bir şey vardır, öyle paldır küldür harcanamaz.
                              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak alper_usta tarafından gönderildi
                                hacıosmanoğlu nu eleştirenleri anlamıyorum ne ayapacaktı adam , başbakana dayılılıkmı yapacaktı. öyle yapan gazetecisinden generaline kadar hepsi içeride.
                                Mitingi de katılması gerekmiyordu, mecuna da kefil olması gerekmiyodu, siyaset üstü bir kurumun temsilcisi olduğunu hiçbir zaman aklından çıkarmamalıydı.
                                Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

Yükleniyor...
                                X