Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlker kardeşim, ışık görülen bir isim var ise yönetime dahil edilsin, geleceğin Başkan adayı olarak yetiştirilsin. Kısacası sadece takımımız için bir alt yapı değil, yönetimimiz için de bir alt yapı oluşturulsun.
    Şimdi noktasına virgülüne anlaştık Recep Abi

aynen katılıyorum

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize bir Süleyman Hurma lazim. Yani bir gercek sportif direktör. Ünal Karaman gibisi degil. Bu takimin bütün sportif isleriyle ugrasacak, ugrasabilecek, koordine edecek, transfer yapacak vs.
      Ünal Karaman sportif direktör mü sizce?

Görünüm itibari ile sadece Yardımcı Antrenör olduğunu söyleyebiliriz. Sportif direktörlük ise sadece ünvan anlamında kendisinde ki bu ünvanın kullanılmasına sebep olacak bir işlevi olduğunu sanmıyorum.

Benim bildiğim bu takımda birileri transferi yapar, "gözlemciler ve hoca (kim olduğunun önemi yok) izledi / beğendi / istedi, biz de aldık" olur. O yüzden ayrıca sportif işlerle uğraşacak, koordine edecek, transfer yapacak v.s. bir sportif direktöre ihtiyaç duyulmaz...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi noktasına virgülüne anlaştık Recep Abi

aynen katılıyorum
        İlker,

Anlaşamamak mümkün değil kardeşim. Yeter ki gözlerimizde ki at gözlüklerini bir bir çıkaralım. İnsanlara ön yargı ile bakmayalım. Hiçbirimiz kötü yada Trabzonspor için art niyetli bir şey söylemiyor ve istemiyoruz.

Yorum

• Çok merak ettiğim bir konu transferlere kimin karar verdiği.

Başkan herkesten biraz bilgi alıp son kararı kendi veriyor sanırım.

Yapılan bütün doğru işleri silmeye yetecek kocaman bir yanlış var ortada.

Kabul edelimki harcanan bu kadar paraya yabancı transferlerimiz neredeyse fiyasko.

Ve yaşanan süreçlerden hiç ders alınmamış!

Yorum

• Eski baskanlardan Nuri Albayragin yaptigi aciklamalari okuduk, bir kismida bmn nin son dakia haberlerinede yazildi Orada
            baskanlik yaptigina göre bazi seyleri mutlaka bizden daha iyi görüyordur. Örnegin söyle bir sey söylüyor: Eger Trabzonspor
            bu yil sampiyon olamazsa Malatyaspor gibi kaybolur gider, diyor. Kendiside sampiyon olmamizi mutlaka istiyordur, buna
            inaniyorum, fakat bu cok ciddi bir iddiadir, yani bunu siradan bir kisi söylese güler gecersiniz, ancak bu sözleri eski
            baskaniniz söylerse ciddiye almak zorundasiniz.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eski baskanlardan Nuri Albayragin yaptigi aciklamalari okuduk, bir kismida bmn nin son dakia haberlerinede yazildi Orada
              baskanlik yaptigina göre bazi seyleri mutlaka bizden daha iyi görüyordur. Örnegin söyle bir sey söylüyor: Eger Trabzonspor
              bu yil sampiyon olamazsa Malatyaspor gibi kaybolur gider, diyor. Kendiside sampiyon olmamizi mutlaka istiyordur, buna
              inaniyorum, fakat bu cok ciddi bir iddiadir, yani bunu siradan bir kisi söylese güler gecersiniz, ancak bu sözleri eski
              Nuri Albayrak fazla yormasın kendini, onu yaşayıp geçirmiş bu takım bu kadar kısa sürede şampiyonluk yarışına girmiş hale gelmişse bu sene şampiyonluk kaçsa bile doğru hamlelerle gelecek sene yine şampiyoluğun en güçlü adaylarından olacaktır

Onun ardından Malatya olmadıysak daha da olmayız

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman sportif direktör mü sizce?

Görünüm itibari ile sadece Yardımcı Antrenör olduğunu söyleyebiliriz. Sportif direktörlük ise sadece ünvan anlamında kendisinde ki bu ünvanın kullanılmasına sebep olacak bir işlevi olduğunu sanmıyorum.

Benim bildiğim bu takımda birileri transferi yapar, "gözlemciler ve hoca (kim olduğunun önemi yok) izledi / beğendi / istedi, biz de aldık" olur. O yüzden ayrıca sportif işlerle uğraşacak, koordine edecek, transfer yapacak v.s. bir sportif direktöre ihtiyaç duyulmaz...
                Kesinlikle katiliyorum.

Bundesligadaki her ekibin, bir sportif direktörü veya meneceri vardir. Ve bunlarin hepsi full donanimli yetkililerdir. Bizi neden Kayserispor kadar olamiyoruz?
                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle katiliyorum.

Bundesligadaki her ekibin, bir sportif direktörü veya meneceri vardir. Ve bunlarin hepsi full donanimli yetkililerdir. Bizi neden Kayserispor kadar olamiyoruz?
                  Kayserispor'un mevcut idari menajer Süleyman Hurma'nın başrolünde yaptığı 10 transferin 7'si büyük başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Bu sirkülasyonun yarısını bizim kulüp yapsa, kellesi alınmadık adam kalmazdı.

Nuri Albayrak zamanını gördük, bildik, okuduk, yaşadık.

Nuri Albayrak hala konuşuyorsa ve bu konuştukları bazı yerlerde yankı buluyorsa tamamen hafızasızlığımızdandır diye düşünüyorum.
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.02.2011, 00:39.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayserispor'un mevcut idari menajer Süleyman Hurma'nın başrolünde yaptığı 10 transferin 7'si büyük başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Bu sirkülasyonun yarısını bizim kulüp yapsa, kellesi alınmadık adam kalmazdı.

Nuri Albayrak zamanını gördük, bildik, okuduk, yaşadık.

Nuri Albayrak hala konuşuyorsa ve bu konuştukları bazı yerlerde yankı buluyorsa tamamen hafızasızlığımızdandır diye düşünüyorum.
                    Evet, belki transferlerinin tümü basarili olmamistir. Ama Kayserispor'un genel durumuna bakmak lazim. Kayserispor istikrarli sekilde 2005 senesinden beri (Hurmanin menejer oldugu yil) siralamayi hep puan cetvelinin üst bölümünde bitiriyor. Ve cokta güzel bir stadlari var. Genel olarak Kayserisporu cok basarili buluyorum ve bir kurumsal anlamda genel menecerlerinin olmasini takdir ediyorum.

Ben Nuri Albayrak dönemini ne özlüyorum, nede ariyorum. Bugün yaptigi aciklamalarida ne okudum, nede okurum. Genel olarak Sadri Sener yönetiminide basarili buluyorum. Ama bizde sportif direktör olarak bulunan Ünal Karaman, yönetim ile hoca arasindaki boslugu dolduran birisi olduguna inanmiyorum. Kendisi zaten daha cok bir hoca yardimcisi gibi. Iste o bosluga bizdede bir Süleyman Hurma gerek, hem takima yakin olan, sportif islerle ilgilenen, hemde yönetimsel, finansal alanda donanimli olan, karar verebilen birisi.
                    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Trabzonsporu malatya ile kiyaslayamayacagini bilecek kadar bile Trabzonsporlulugu sinderememis bir zavallinin bu kulube baskanlik yapmis olmasi ne aci.. hatta kufur gibi..
                      En son ESER tarafından düzenlendi; 09.02.2011, 01:23.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eski baskanlardan Nuri Albayragin yaptigi aciklamalari okuduk, bir kismida bmn nin son dakia haberlerinede yazildi Orada
                        dogru diyor tabi kendi gibileri yine takimi sabote etmeye calisirsa neden olmasin...
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• - Bu sene Şampiyon olamazsak Malatyaspor gibi kaybolur gidermişiz öylemi , kim demiş diye baktım ve ciddiye bile almadım tabiki , çünkü bir söze baktım birde söyleyene
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bence Albayrak kendimizi kanıtlama açısından sölemiş olabilir..yoksa kendimizi Malatyaspor ile kıyaslamıyoruz..bu bence aşırı fanatiklikten ileri geliyor...aynı şunun gibi 96'dan sonra takıma küsen bir çok taraftarımız gibi
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporu malatya ile kiyaslayamayacagini bilecek kadar bile Trabzonsporlulugu sinderememis bir zavallinin bu kulube baskanlik yapmis olmasi ne aci.. hatta kufur gibi..
                              - Ah be Eserim niye Sadri Şeneri bu kadar çok seviyorsun diyorlar Bunları gördükten sonra her Başkan Abramoviç gibi geliyor bana...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                30.11.2010 tarihli bilançoda görülen borç 105 trilyon.....

Sgk , Banka kredi faziler vs borçlar 15 trilyon

4 yıldır ödenmeyen temettüler için ödenmesi gereken 40 trilyon .... ve yasal faizide yaklaşık 20 trilyon........

Ve borsadaki hisseleri i toplamak için gereken yaklaşık 50 trilyon....

Yani yaklaşık olarak 230 trilyon ya da yeni para ile 230 milyon lira..... Az bile söylemiş Albayrak....
                                Baya açılmışız ya. Bu borç nasıl kapanır ki? 2 yıl üst üste şampiyonlar ligine gitmesi lazım bu takımın. O bile yetmeyebilir? 230 trilyon borç fenerbahçe için bile çok büyük bir borçtur bana göre.

Yorum

Çalışıyor...
                                X