Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lazibere, kısmen katılıyorum.

Ama katılmadığım bir nokta var.

Téo Umut'u kesmişti..Hem de her maçta en çok koşan ilk 5 oyuncu arasında yer alıyordu..

Umut'u çok seviyorum, ama Téo olsa açık ara öndeydik..Eskişehir'i, Ankaragücü'nü, Antalya'yı rahatlıkla yenerdik diye düşünüyorum.

Topu ileride tutuyor, servis ediyor, buldun mu da atıyordu adam..

Ama ne yazık ki bıraktı gitti..Umut ile birlikte oynamaya da başlamıştı, hoca 2'sini birlikte adapte etmeye de başlamıştı..

Kolombiya milli takımına gitti, orada bir şeyler oldu ve bir bunalına girip kayboldu gitti..

Yapacak bir şey yok, Umut'a sahip çıkalım..
    Umut hakkında kötü birşey söylemedim, ben sistemden bahsetmek istedim.
    Teofilo Umutla oynamaya başlamıştı ama Forvet konumunda oynatmaya çalıştığımız Jajanın Kasımpaşa maçında attığı gollerden sonra, Teo bu takıma giremeyeceğini anlamıştı maalesef..

psikoljik sorunları aşsın teofilo, müthiş bir golcu olacak
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bence yönetimin yaptığı en önemli hata fb nin devre arasında yaptığı saha dışı atağa cevap verememesi olmuştur. çok yumuşak davrandılar ve sonuçları görüyoruz.
      TEKKEBALL

Yorum

• Yapılacak eleştiriler çok ama, hepsi bir yana bugün Şamil Ekinciyi karşılamaya yedek üye gidiyor

Sadri Şener yönetiminin yaptığı en büyük ayıp ve terbiyesizliktir.Böylesine rezil bir yönetim takımın başında olmamalı.
        Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne hikmetse birileri sadece bir demeç ile gözden düşerken, bazıları da ortada ki onca yanlışa rağmen sadece gülüşü ile gönüllerde taht kurabiliyor.

Adamına göre siyaset.....
          Sadece gülüşüyle gönlümüze taht kurdu ? Sana sadece gülünür
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece gülüşüyle gönlümüze taht kurdu ? Sana sadece gülünür
            Evet doğru yaptığı iş sadece gülmek.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu illelebet muhabbetlerine oldum olasi hasta olmusumdur. Kahinlik ne guzel bir meslek! Trabzonspor'un kiyamete kadar biraktim buyuk kalmasini, var olacaginin garantili belgesini gostersen?
              Tarih okuyanlar daha iyi bilir, fani olmayan tek Allahtir, digerleri yok olmaya mahkumdur. Nerde Selcuklu? Nerde Osmanli? Nerde Romalilar..... Osmanli 600 sene surdu ve bu bile cok bir uzun zamandir. Hic 5000 yillik devlet duydunuzmu? Hersey yok olmaya mahkumdur, boyle insanligin boynunu asacak iddialarda lutfen bulunmayinda Allahin gazabina ugrayip Trabzonsporu yok etmeyin!

Biz bize mutevazilik cercevesinde bu takimi sevmeye devam edelim ve gerisine de karismiyalim!
              Benim yazıma cevap niteliğinde desem değil, benim yazımla alakalı desem değil

ama benden alıntılı

neyse yine de bilgilendirme için teşekkürler

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şener: Başka Trabzonspor Yok
                18 Temmuz 2010 / 13:32
                Trabzonspor başkanı Şener, aralık ayındaki kongrede aday olmaya henüz karar vermediğini söyledi...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yapılan eleştirilerin kulübü yıprattığını ve aralık ayındaki kongrede aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini söyledi. Habertürk gazetesine açıklamalarda bulunan Şener, "[B]Yıllardır evladım gibi sevdiğim bu kulübün içindeyim. Ama bazıları sadece seviyor ve uzaktan izlemeye devam ediyor. Eleştiriyor da eleştiriyor..60-70 milyon avro değerinde bir takımımız var. Türkiye Kupası'nı kazanan bir ekibiz, Avrupa Ligi'ni zorlayan bir kulüp haline geldik. Demek ki doğru yoldayız. [B]....
                Başkan 18 Temmuz'da 60-70 milyon euroluk bir takımımız olduğunu söylemişti. O hesapta 3 milyon euro Teo'ydu herhalde. Kaça sattı acaba? Allah bilir 5 milyon da Alanzinho'yu hesap ediyordur! Hep böyle lüzumsuz yabancılar getirip zararına satmamız nereye kadar sürecek bilmiyorum.

Jaja ve biraz da Colman'ı çıkarsak tamamı faydasız yabancıların... Gelmiş geçmiş tüm yönetimler gibi bu yönetim de yabancı transferi konusunda sınıfta kalmıştır bence. Jaja'yı nasıl becerip aldılar hala daha şaşıyorum zaten...
                #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapılacak eleştiriler çok ama, hepsi bir yana bugün Şamil Ekinciyi karşılamaya yedek üye gidiyor

Sadri Şener yönetiminin yaptığı en büyük ayıp ve terbiyesizliktir.Böylesine rezil bir yönetim takımın başında olmamalı.
                  - Ne olduğunu bilmeden böylesine ipe sapa gelmez sözlerle şu yönetime böyle eleştiri , sizde bu takımın taraftarı olmamalısınız ama oluyor işte ...

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan 18 Temmuz'da 60-70 milyon euroluk bir takımımız olduğunu söylemişti. O hesapta 3 milyon euro Teo'ydu herhalde. Kaça sattı acaba? Allah bilir 5 milyon da Alanzinho'yu hesap ediyordur! Hep böyle lüzumsuz yabancılar getirip zararına satmamız nereye kadar sürecek bilmiyorum.

Jaja ve biraz da Colman'ı çıkarsak tamamı faydasız yabancıların... Gelmiş geçmiş tüm yönetimler gibi bu yönetim de yabancı transferi konusunda sınıfta kalmıştır bence. Jaja'yı nasıl becerip aldılar hala daha şaşıyorum zaten...
                  - Glowacki , Egemen , Selçuk , Engin bunlarda çok boş transferler değilmi , Celaleddin , Ayman'ları felan görmek istiyosanız yeniden orası ayrı tabi...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapılacak eleştiriler çok ama, hepsi bir yana bugün Şamil Ekinciyi karşılamaya yedek üye gidiyor

Sorarım sana Müze TSCup'ın üst katındayken "ŞAmil Ekinci Müzesi" olmasını hangi yönetim sağlamıştır?

Müzeyi daha modern, daha yeni ve Trabzonspor'a yakışır bir yere taşıyan hangi yönetimdir?

Şamil Ekinci'yi davet edip, onu ne olursa olsun YK üyesi katında karşılayıp çiçek sunan yönetim hangisidir?

Fotoğraflar baktığınızda "Şamil Ekinci kimdir?" köşesini ayırarak ince bir düşünce gösteren hangi yönetimdir?

Sahi siz Şamil Ekinci'nin yüzündeki sevinci görebiliyor musunuz?
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 01:44.

Yorum

• İlk olarak Mustafa SAYAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet doğru yaptığı iş sadece gülmek.
                      Sezona 2 kupayla giren,hala lider olan başka bi takımmı acaba,bu işler sadece gülmeyle nasıl yapılıyor ? Puan kayıpları olduğunda hemen doluşuyorsunuz bu başlığa,eleştirmeyin diyen yok eleştiri dediğin biraz mantıklı yapılır neymişte tek doğrusu gülmekmiş.

Muhaleffetten akrabalarınızmı var anlamıyorumki,dediğim gibi size sadece gülünür.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezona 2 kupayla giren,hala lider olan başka bi takımmı acaba,bu işler sadece gülmeyle nasıl yapılıyor ? Puan kayıpları olduğunda hemen doluşuyorsunuz bu başlığa,eleştirmeyin diyen yok eleştiri dediğin biraz mantıklı yapılır neymişte tek doğrusu gülmekmiş.

Muhaleffetten akrabalarınızmı var anlamıyorumki,dediğim gibi size sadece gülünür.
                        Sende sadri şenerin yiğeni falan oluyorsun galiba.Başkan dediğin biraz diktatör olacak.Sen maç izlemeye gidiyorsun misafir takım olarak ev sahibi takımın başkanı yanına gelmiyor maçı başka yerde oturarak izliyor,hakem odaları basılıyor,sen puan kayıpları başladıktan sonra konuşmaya başlıyorsun.Erman toroğlu ne demiş geç kaldın başkan geç treni kaçırdın iş işten geçti.Transferler sadece adı transfer olsun diye yapılıyor,transferleri ortada gören yok.Konuşayımmı canım daha biz bunları puan kayıplarına bağlamıyoruz yaşanan bu olayları karşı konuşuyoruz.Yeri gelince eleştireceğiz yeri gelince yücelticeğiz tabi.Biz taraftarız o zaman takım makım tutmayalım koyun gibi maçları olan biteni izleyelim.Ha bu arada Trabzonspor gibi bir camianın internet sitesinde formasımı olmaz sen şampiyonluğa koşuyosun 2 aydır forma arıyordum bedenime göre.Arıyorum arıyorum yanıtını veremiyorlardı.Nasıl bir yönetim bu söyle..

Yorum

• Alınan kupalar ne biri türkiye diğeri süper kupa.Bu kupalar çok önemli olsaydı bu senede alınmaya çalışılırdı.Beşiktaş maçına öyle çıkılmazdı.Biz Türkiye kupaları görmek istemiyoruz.Ben 30 yaşındayım canım bir 30 sene daha Türkiye kupalarıyla yetinmek istemiyorum.Şampiyonluk görmek istiyorum ŞAMPİYONLUK.

Yorum

• Trabzonsporda anlamadığım ve çözemediğim olay Hangi yönetim gelirs gelsin,
                            Hangi teknik direktör gelirse gelsin.
                            Çok basit yapmamız gereken 1,2 transfer yüzünden ŞAMPİYONLUKLAR gidiyor ve aynı hatalara aynen kaldığımız yerden devam ediyoruz.
                            1996 yılındada aynen olmuştu,
                            Şampiyonluğa oynayan takıma 1,2 transfer yapmadık diye şapiyonluk kaçmıştı ve hala o gün bu gündür o olayın etkisinden kurtulamadık,
                            9 puan farkla öne geçmemize rağmen kimse şampiyon olacağız diyemedi.
                            Atay Aktuğ döneminde 2 kez şampiyonluğa yaklaştık,
                            Transfer yapmadık diye Golcü almadık diye şampiyon olamadığımız gibi Şampiyonlar liginede gidemedik.
                            Ersun Yenalla şampiyon olcakken Transfer yapmadık diye Takımda Umut-Gökhanın gol kaçırma yarışmasını seyrediyoruz diye Şampiyonluk gtti hoca gitti,Ymentimler çatırdadı yine ders çıkartmadık.
                            Bu sezona başladık,her şey iyi başladı Teofilo iyi başladı Anlmsız bir şekilde kaçtı gitti,Umut gitti gidiyordiye sorun yaşadı onuda seyrettik,önlem alıp Teo nun altarnatifini almadık Bize golcü lazım olduğu halde biz orta sahaya son anda Jaja yı aldık,Koskoca sezona Tek forvet Umutla başladık,
                            Tabi orta sahadan oyunculardan goller gelince Kimse konuşmadı 20 maçta 8 gol atan adam göze batmadı,o kadar gol kaçırıp 6-1 yendiğimiz maçlarda 2 gol atan Umut göze batmadı,
                            7-0 yendiğimiz maçlarda 2 gol atan Burakın kaırdığı goller gündeme gelmedi.
                            Şimdi Takke düştü kel göründü,Orta sahadan kimse gol atamayınca,Burak-Umut kaçırdığı goller günden olmaya başladı.
                            Bunun olacağı belli idi Fakat nedense altarnatif oyuncu almadık,iş bitirici oyuncu almadık,
                            Aldık bir oyuncu onuda oynatmıyoruz,
                            Golleri Umut Burak kaçırır ama biz Oynamayan Brozeki suçlarız bu güne kadar hep öyle oldu,Bizde oynayan gol kaçıranlar değil oynayanlar eleştirilir.
                            Bakalım daha ne kadar aynı şekilde fevam edeceğiz.
                            Tek sorun lazım olan mevkiye değil,Lazım olmayan mevkilere transfer yapmamız.
                            Bir ara sol kanat lazım dedik,6-7 tane sol kaat oyuncus aldık bir tanesini oyntmadan kaç senedir sadece Sağ kanattan akın etmeye çalışan bir takım olduk.
                            Trabzonspor bir kez şampiyon olmalı Şampiyonluk içinde kesenin ağzını açıp kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemli ve transfer yapılmalı idi ama yapılmadı,O zaman şu an eldekilerle devam edilecek.Ona göre eldekiler hem sahada savaşa hem saha dışı Psikolojik savaşa hazırlanmalı.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporda anlamadığım ve çözemediğim olay Hangi yönetim gelirs gelsin,
                              Hangi teknik direktör gelirse gelsin.
                              Çok basit yapmamız gereken 1,2 transfer yüzünden ŞAMPİYONLUKLAR gidiyor ve aynı hatalara aynen kaldığımız yerden devam ediyoruz.
                              1996 yılındada aynen olmuştu,
                              Şampiyonluğa oynayan takıma 1,2 transfer yapmadık diye şapiyonluk kaçmıştı ve hala o gün bu gündür o olayın etkisinden kurtulamadık,
                              9 puan farkla öne geçmemize rağmen kimse şampiyon olacağız diyemedi.
                              Atay Aktuğ döneminde 2 kez şampiyonluğa yaklaştık,
                              Transfer yapmadık diye Golcü almadık diye şampiyon olamadığımız gibi Şampiyonlar liginede gidemedik.
                              Ersun Yenalla şampiyon olcakken Transfer yapmadık diye Takımda Umut-Gökhanın gol kaçırma yarışmasını seyrediyoruz diye Şampiyonluk gtti hoca gitti,Ymentimler çatırdadı yine ders çıkartmadık.
                              Bu sezona başladık,her şey iyi başladı Teofilo iyi başladı Anlmsız bir şekilde kaçtı gitti,Umut gitti gidiyordiye sorun yaşadı onuda seyrettik,önlem alıp Teo nun altarnatifini almadık Bize golcü lazım olduğu halde biz orta sahaya son anda Jaja yı aldık,Koskoca sezona Tek forvet Umutla başladık,
                              Tabi orta sahadan oyunculardan goller gelince Kimse konuşmadı 20 maçta 8 gol atan adam göze batmadı,o kadar gol kaçırıp 6-1 yendiğimiz maçlarda 2 gol atan Umut göze batmadı,
                              7-0 yendiğimiz maçlarda 2 gol atan Burakın kaırdığı goller gündeme gelmedi.
                              Şimdi Takke düştü kel göründü,Orta sahadan kimse gol atamayınca,Burak-Umut kaçırdığı goller günden olmaya başladı.
                              Bunun olacağı belli idi Fakat nedense altarnatif oyuncu almadık,iş bitirici oyuncu almadık,
                              Aldık bir oyuncu onuda oynatmıyoruz,
                              Golleri Umut Burak kaçırır ama biz Oynamayan Brozeki suçlarız bu güne kadar hep öyle oldu,Bizde oynayan gol kaçıranlar değil oynayanlar eleştirilir.
                              Bakalım daha ne kadar aynı şekilde fevam edeceğiz.
                              Tek sorun lazım olan mevkiye değil,Lazım olmayan mevkilere transfer yapmamız.
                              Bir ara sol kanat lazım dedik,6-7 tane sol kaat oyuncus aldık bir tanesini oyntmadan kaç senedir sadece Sağ kanattan akın etmeye çalışan bir takım olduk.
                              Trabzonspor bir kez şampiyon olmalı Şampiyonluk içinde kesenin ağzını açıp kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemli ve transfer yapılmalı idi ama yapılmadı,O zaman şu an eldekilerle devam edilecek.Ona göre eldekiler hem sahada savaşa hem saha dışı Psikolojik savaşa hazırlanmalı.
                              Evet abi sana aynen katılıyorum.Bursaspor sanki bizim yerimize 6 kez şampiyon olmuş gibi nokta transferler yapıyor.Yapılan transferlerde 2 haftada 4 pun topluyor adamlar takır takır top oynuyor golünüde atıyor.Biz ise1 kez şampiyon olmuş gibi amatörce transferler yapıyoruz.İşte Türkiye kupaları alındı ya büyük başarı kimilerine göre bundan böyle biz o zaman hep Türkiye kupaları için oynayalım.Şampiyonluktan hiç bahsetmeyelim...

Yorum

• Futbolcuda da, yöneticide de, teknik direktörde de, taraftarda da ihtiras olmalı. Ben geldim, gidiyorum, öyle böyle yaşıyorum dememeli. Yüksek mevkilerin duyguları değil bunlar
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X