Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak manomat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sampiyonlugun önündeki en büyük engel Trabzonspor yönetimidir.. Bu hep böyle olmustur ve hep böylede kalacak. Trabzonspor, yönetim bazinda bu tip yöneticilerden kurtuldugu an sampiyonlugun da gelecegi andir. Yillardir kendi cikarlari dogrultusunda Trabzonspor'u kullanmislardir, kimisi meclise yürümek icin, kimisi cebini dolurmak icin ama hic biri Trabzonspor'un sampiyonlugu icin bisey yapmamistir. Yönetenlerle yönetmek icin sirada bekleyenler arasainda hicbir fark yoktur, zihniyet ayni zihniyet, kücük olsun ama benim olsun.
    Sampiyonluga oynayan bir takimin ideal bir onbiri olmaz mi? Sol beki, sol acigi, santraforu olmayan bir takim nasil sampiyon olacak? Devre arasinda kendi futbolcusuyla anlasmayi beceremeyenler, eksik yerlere nokta transferi yapilmasi gerektigini dünya alem bilirken, maclari seyretmek icin futbolcu transfer edilmis, sanki seyirciye ihtiyacimiz vardi.
    Trabzonspor'un, o Tv senin bu TV benim diye kosusturan, etrafina gülücükler dagitan, Istanbul basininin gazina gelen, futboldan anlamayan ve 5 metre önünü göremeyen yöneticilere ihtiyaci yoktur. Bu takima gerekli takviyeyi yapmayanlara yaziklar olsun..

Aynen katılıyorum...

Yorum

• Selçuk İnan fb haberi çıkıyor,Başkanım Bizde Alex'i istiyoruz diyor,Artık dişini göster başkanım şu haberlerin ve espri yapmanın sırası değil.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk İnan fb haberi çıkıyor,Başkanım Bizde Alex'i istiyoruz diyor,Artık dişini göster başkanım şu haberlerin ve espri yapmanın sırası değil.
        Hastayım bizim başkana ve espri anlayışına..Başkan artık Selçuk'u tutamayacağını anlayınca topu taca atmaya başladı...
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 35 yaşına gelmiş Alex'i istemiyoruz

Yorum

• Başkan kurusıkı atıyor. Artık herkes anladı. Ciddiye alan yok. Selçuk ile sözleşme yenileyeceğim diyor yenileyemiyor. Gerekirse etkimizi gösteririz şöyle yaparız böyle yaparız diyor değişen birşey yok. Herşeyi şakaya vurmakla Trabzonspor başkanlık makamının ağırlığı kalkmıyor. Benim tavsiyem başkanım ya susalım, ya da dişimizi gösterdiğimiz zaman sözümüzün gereğini yerine getirelim ki ciddiye alınalım. İnsanlar sizi fıkra anlatan birisi kıvamında izlemesinler. Ben Sadri başkanı seviyorum ama böyle de Trabzonspor'un ciddiyetine zarar geldiğine inanıyorum
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 10:19.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetime Söyleyecek o kadar çok eleştirim varki,
              Ama sezon sonuna kadar söyleyeklerime sünger çektim.
              Kokoca Şampiyonluğa oynayan bir takımı Şampiyonlar ligne gidersek bir çok gelir elde edeceğimiz bile bile iyi birgolcü almadan yoluna devam ettimek bile başlı başına tez hazrılanıp kitap yazılacak bir konu,
              "Bir takım nasıl kendi kendinin şampiyonluğunu engeller" diye başlık açıp araştırm konusu ama ben sezon sonuna kadar hepsine sünger çektim.
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Selçuk ile sene sonu kontrat yenileyip,Brozeklerin iyi çıkması durumunda özellikle Pawel'in iyi çıkması durumunda eleştirilerin çoğundan kurtulur.Şampiyon olunması durumunda Selçuk ve Brozekler konusu nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Yönetim aşırı bir tepki almaz.

Yorum

• Golcünün iyi olmasının garantisi yok ki..kimi alacaksın da cuk oturacak..senin beğenmediğin golcüye başkası talip oluyor..yani kimsede golcü yok..

Bu yönetim söz verdiği gibi 3. sezonunda takımı zirvede tutuyorsa bence başarılıdır..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• maalesef,başarıyı görmek istemiyorsanız göremezsiniz. ufacık hatada bile fareyi dağ yapanlar çok.Sadri Şener yönetiminin en büyük sorunu bu.Kişileri sevmeyebilirsiniz,haz etmeyebilirsiniz,ama siz sevmiyorsunuz diye yaptıklarını es geçemezsiniz,bu çok ama çok büyük bir haksızlık olur.

Allah nasip ederse,bu sene zirvede bitireceğiz.ama Allah korusun,eğer olmazsa,herkes Sadri Şenerin kellesini isteyecek.Yerine ondan daha iyisini gelmeyeciğini bile bile.

Şu anda bu adamla rekabet edebilecek biri yok arkadaş.

geldiğinde ersun hocayla bizi yarışa soktu.olamadık belki ama o heycanı yaşadık.geçen sene ligde istediğimiz olmadı ama 2 kupayla bitirdik.bu sene yarışın içindeyiz ve inşaallah olacak.

merak ediyorum,bunları başka biri yapsaydı tepkiler ne olurdu? sırf eleştirmek için eleştiren var.basit bi konudan gıcık kapıpta bütün konularda sırf muhalefet olsun die mesafeli duran yada başlamamış işe olmaz! diyen var.ben demiştimcilik oynamayı dört gözle bekleyen var.ve benim gibi onlarında adı maalesef Trabzonspor Taraftarı... Kimse gücenmesin,eğer taraftarsanız,yönetim kötü olduğunda eleştirir(eleştiri yapıcı olmalı),iyi olduğunda ise hakkını verirsiniz.kötü olduğunda kin kusup,iyi iş yaptığında ''dur bakalım ilerde ne olcak?'' derseniz,bu taraftarlık değildir.bunun adı fitne sokmak,fesat karıştırmak,münafıklık yapmak,argo tabirle çakallık için yol gözlemektir.sırf kendi bir tarafı tutuyor diye,karşı taraf iyi işler yaptığında çekemeyen adamlara kin güderim.narsist ve egoisttir çünkü.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• Çok konuşuyor olmaları dışında eleştirilecek bir yönlerinin olduğunu sanmıyorum. Özellikle transfer konusunda yönetimin eleştirilmesi yanlış. Eğer bu takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var ise bunu teknik direktör dile getirir ve alınmasını istediği oyunculardan oluşan bir listeyi yönetime verir. Yönetimde buna göre transfer çalışmaları başlatır. Eğer yönetim burada "biz bunları almayacağız" dediyse eleştirilebilir ama ortada Şenol Güneş'in isteyipde, yönetimin almadığı bir isim yoktu sanırım. Ki Şenol Güneş isteyecekte yönetim almayacak! Bu bana pek inandırıcı gelmiyor.

Ben şampiyonluktaki başarıyıda başarısızlığıda teknik direktöre bağlıyorum. Bu takım ligin ilk yarısını, bu kadro ile Fenerbahçe'den 9 puan önde bitirdiyse başarı teknik adamındır. Ama bu takım 9 puanlık avantajını yitirdiyse bu da teknik adamın başarısızlığıdır. Takımın iyi bir golcüye, savunmacıya ve Selçuk-Colman ikilisinin alternatifine ihtiyacı varken, oynatmayacağı adamları aldıran kişide teknik adamdır. Ki başkanın defalarca "hocamızın istediği oyuncuları alacağız" açıklamaları ortadayken.
                      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 12:03.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Takım yenilince puan kaybedince hiç konuşmazlar, hep susarlar hatta penaltılarımız verilmedi hiç konuşmadılar, takım yenmeye başlayınca çıkıp konuşmaya başladılar. ??? Haa şu var ki şu an başımızda olabilecek en iyi yönetime sahibiz. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu yani.

Yorum

• Şenol Hoca şu geçen 5 haftada Prozek'lerin nasıl futbolcu olduğunu bize göstermeliydi diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maalesef,başarıyı görmek istemiyorsanız göremezsiniz. ufacık hatada bile fareyi dağ yapanlar çok.Sadri Şener yönetiminin en büyük sorunu bu.Kişileri sevmeyebilirsiniz,haz etmeyebilirsiniz,ama siz sevmiyorsunuz diye yaptıklarını es geçemezsiniz,bu çok ama çok büyük bir haksızlık olur.

Allah nasip ederse,bu sene zirvede bitireceğiz.ama Allah korusun,eğer olmazsa,herkes Sadri Şenerin kellesini isteyecek.Yerine ondan daha iyisini gelmeyeciğini bile bile.

geldiğinde ersun hocayla bizi yarışa soktu.olamadık belki ama o heycanı yaşadık.geçen sene ligde istediğimiz olmadı ama 2 kupayla bitirdik.bu sene yarışın içindeyiz ve inşaallah olacak.

merak ediyorum,bunları başka biri yapsaydı tepkiler ne olurdu? sırf eleştirmek için eleştiren var.basit bi konudan gıcık kapıpta bütün konularda sırf muhalefet olsun die mesafeli duran yada başlamamış işe olmaz! diyen var.ben demiştimcilik oynamayı dört gözle bekleyen var.ve benim gibi onlarında adı maalesef Trabzonspor Taraftarı... Kimse gücenmesin,eğer taraftarsanız,yönetim kötü olduğunda eleştirir(eleştiri yapıcı olmalı),iyi olduğunda ise hakkını verirsiniz.kötü olduğunda kin kusup,iyi iş yaptığında ''dur bakalım ilerde ne olcak?'' derseniz,bu taraftarlık değildir.bunun adı fitne sokmak,fesat karıştırmak,münafıklık yapmak,argo tabirle çakallık için yol gözlemektir.sırf kendi bir tarafı tutuyor diye,karşı taraf iyi işler yaptığında çekemeyen adamlara kin güderim.narsist ve egoisttir çünkü.
                            Hay ağzına sağlık kardeşim

Yorum

• Yönetim alt yapıya el atmadığı genç ve yetenekli futbolcular transfer etmediği sürece başarısızdır.
                              ancak bu sene şampiyon olursak yönetimin tüm hataları unutulur...
                              Fenerbahçe alt yapısını müthiş güçlendirdi.
                              arif kalafat, doğukan genç, alptekin toytey, eren hoş, ömer kandemir, sadi avcı gibi 10un üzerinde genci izleyip
                              altyapılarına transfer ettiler.
                              bizde almanyadan 3 genç devre arasında da tottenham'dan coşkun ekim ve kartal'dan yunus emre sarıkaya'yı transfer ettik.
                              ama bunlar yeterli değil.
                              biz altyapısı ve yetiştirdiği futbolcularla övünen bir takımdık ve bu özelliğimizi korumalıyız.
                              şu an ilk 11'imizde bir tane bile altyapımızdan yetişen futbolcumuz yok.
                              bu bizim ayıbımızdır.
                              fener bu sene şampiyon olursa bundan sonraki yıllarda rakipsiz kalabilir.
                              Allah korusun..
                              "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                              Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maalesef,başarıyı görmek istemiyorsanız göremezsiniz. ufacık hatada bile fareyi dağ yapanlar çok.Sadri Şener yönetiminin en büyük sorunu bu.Kişileri sevmeyebilirsiniz,haz etmeyebilirsiniz,ama siz sevmiyorsunuz diye yaptıklarını es geçemezsiniz,bu çok ama çok büyük bir haksızlık olur.

- Yüreğine sağlık Burak güzel özetlemişsin...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X