Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu adamlar gelin bizimle maç yapın ve karşılığında para alın diyorlar. Daha ne olsun.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• kayserispor@kayserispor.org.tr
      Kayserispora Volkanın kovulması için tepki maili atma isteynlere mail adresi.
      Volkan gibi Şikeciler Türk Futbolunda uzaklaştırılmalı
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• - Oyuncularını kiralık olarak verirken " Bize karşı oynamasında sakınca yoktur " maddesini uygulayan tek klübüz herhalde ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sadri Şener'in kaleci Volkan Babacan hakkında söylediklerini çok yakışıksız buldum.

Yorum

• işte bu !

Sadri Şener ilk defa psikolojik savaşa olduğu gibi karşılık veriyor.

Açıklamalar müthiş.

Ben Sadri Şener'in yerinde olsam Aziz Yıldırım'ın aykuta yaptırdığı gibi bir açıklama da Şenol hocaya yaptırtırdım

"Volkan'ın yediği goller irdelenmeli"

Yorum

• Sadri Başkan, ne olur sezon sonuna kadar konuşma. Şampiyonlukla ilgili bir söz etme, Kayseri'nin kalecisiyle ilgili bir söz etme. Sessiz ve derinden gidelim biz. Şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirince içindekileri dökersin. Söylediğin her cümle, takıma stres olarak geri dönüyor. Bkz. devre arasında aşırı medyatik Trabzon( başkanı ve hocasıyla ) ikinci devrenin ilk maçlarında sonuç ortada.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener'in kaleci Volkan Babacan hakkında söylediklerini çok yakışıksız buldum.
                Keşke bizim maçtan sonra söleseydi bunları..Şimdi bizim maça aslan kesilir..ama haksız da değil ilk golde topu fenerliye hediye etti...oyunu kuralına göre oynayacaksın..
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Tam aksine çok doğru buluyorum başkanın dediklerini .

Volkan Babacan'ın bilerek yaptığını anlamamak için futbol cahili olmak lazım . Çok doğru demiş çok da güzel demiş .

Bizim maçta Volkan olmaz zaten büyük ihtimal kalede .
                  Twitter Adresim

Yorum

• bu nimeti Sadri Şener kaçırmamalı ve bu olayın üzerine gereğinden fazla gitmelidir

"Volkan Babacan'ın yediği goller incelenmeli" açıklaması CUK diye oturacaktır yerine ve Fener'in maçlarına başka türlü bakılması sağlanacaktır.

Elimizde süper ötesi bir malzeme var.

Fener'in o takımda 2 tane kiralık oyuncusu var (Volkan-Önder) ve Fener bu iki oyuncudan bir tek Volkan'ın oynamasına izin veriyor ve o Volkan da böyle goller yiyor

Herkeste bir "acaba ?" uyandırır

mutlaka psikolojik savaş ortamı yaratılmalıdır

Yorum

• Bundan sonra oyunu kuralına göre oynamamız lazım...

Sadri Şener gayet güzel konuşmuş

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu nimeti Sadri Şener kaçırmamalı ve bu olayın üzerine gereğinden fazla gitmelidir

"Volkan Babacan'ın yediği goller incelenmeli" açıklaması CUK diye oturacaktır yerine ve Fener'in maçlarına başka türlü bakılması sağlanacaktır.

Elimizde süper ötesi bir malzeme var.

Fener'in o takımda 2 tane kiralık oyuncusu var (Volkan-Önder) ve Fener bu iki oyuncudan bir tek Volkan'ın oynamasına izin veriyor ve o Volkan da böyle goller yiyor

Herkeste bir "acaba ?" uyandırır

mutlaka psikolojik savaş ortamı yaratılmalıdır
                        İlker genelde senle aynı paralelde düşünmüyoruz ama burda harfiyen katılıyorum dediklerine .

Gerekirse abartmalı .

Evet neden Önder değil de , Volkan oynayabiliyor ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlker genelde senle aynı paralelde düşünmüyoruz ama burda harfiyen katılıyorum dediklerine .

Gerekirse abartmalı .

Evet neden Önder değil de , Volkan oynayabiliyor ?
                          en nihayetinde Trabzonspor gibi bir ortak noktamız var,

elbet bazı noktalarda buluşuruz

Yorum

• feybe'nin eski kalecisi Kayserispor'un yeni kalecisi Volkan Babacan hatalı gol yemiş ama feybe'nin seviyesine inmeye ihtiyacımız yok. Çünkü o işlerin uzmanı biz değiliz feybe. Karakterimize de aykırı. Vicdanımıza da sığmaz. Eğer ispat edebiliyorsan konuş başkan. Yoksa çok konuşmak boş konuşmak olur camiaya zarar verir. feybe yırtar bize yırttırmazlar. Herkes ispat edilmemiş bu çamur atmadan sonra bizi övmedi, ayıpladı, Trabzonspor manevi çıkarlarına zarar geldi, Kayserispor'a bile bize laf etme hakkı tanımış olduk, başka birşey olmadı: Herkes işine baksın
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu maç öyle maç ki üzerine mutlaka çok oynanması lazım

hatırlayın fener ile 2 hafta önce saraçoğlunda oynadığımız maçta süleyman hurma ve şota maçı aziz yıldırımın locasında izlediler

şota'dan zerre şüphe etmem, süleyman hurma nereye dediyse oraya oturmuştur ve suleymanou sakat olduğu için de volkanı oynatma zorunluluğu vardır

ancak birçok mide bulandırıcı şey var,, o yüzden gündemi biz oluşturmalıyız

ben artık açıklamalarıyla sevgi ve sempati toplayıp bu yüzden takdir gören başkan ve teknik adam istemiyorum ,, sözlerinden dolayı yeri geldiğinde eleştirilen ama sözleri sayesinde bütün dengeleri alt üst eden ve birşeyleri lehimize döndüren idareciler istiyorum

fener gümbür gümbür geliyor eskiden bu savaş ortamında işi lehimize döndüren ciddi bir puan farkı vardı ancak artık elimizde bu da yok

Yorum

• Noluyor renktaşlar? Kendinize gelin Biz oyunumuzu oynayıp kazanırız maçlarımızı. Kazanamazsakta sağlık olsun. Sezon sonu '' verdiğimiz onurlu mücadele yeter '' diyebilmeliyiz.
                                En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 16.02.2011, 08:58.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X