Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi
    en az üç seçimdir bir stad vaat ediliyor, 2011 olimpiyatlara yetişmesi vaat edilen stadyum için denizi doldurmaya ancak şimdi başlayabildiler.. şimdi de bir taraftan feneri desteklediğine karşılık diğer taraftan bizi hala stadyumla oyalıyor.. hem bu işin başbakanla uzaktan yakından alakası yok.. bir stadyumun belli kriterlere göre uyarlanması, yeni bir stadyumun yapılması medeni ülkelerde bir başbakanın ne söyleyeceğine bağlı değildir.. bunun gibi herşey için adamın ayağına gidersen, herşeyi ondan dilenirsen, olacağı budur, hakkını gasp eder o başbakan, hiçbirşey yapamazsın.. avanak oğlu avanaksınız hepiniz.. nerde o isyankar Trabzon halkı? Geçen yaz köyümüzde bir cenaze namazı oldu, milletvekili geldi, görseniz cemaatin dörtte üçü adamın peşinde kuyruk gibi dolanıyor.. haysiyetiniz onurunuz kalmamış.. Trabzon'dan soğumaya başladım.. nerde o namıdeğer yılmaz, isyankar Trabzon halkı? nerde???

Eminim Trabzon Halkinin büyük bir cogunlugu bu olanlardan habersizdir...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• fenerlıler trabzon bızı taklıt edıor dıor .. ahh sadri baskaann ahh nıe adamın ayagına stadımızı yap dıe gıdıosun zaten mecbur yapacak yıyosa yapmasınn bakalım
      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Akyaziyi doldurup üstüne nükleer santral yapsinlar. 6 milyon TL vermisler bize, bu kadar sus ayi fazla bile.

Yönetimimiz dik durus sergileyememistir maalesef. Su an kendi camiamizi benim gözümde ezik duruma düsürmüstür Sadri Sener...
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu para simdiki statin onarilmasi icin yahu, ne alaka?

Hem Basbakan'a adam gibi tepki vermemisken neden hemen konu Yönetim'e ve Baskan'a dönüyor?

Basbakan'nin yaptiklari yanina kar mi kalacak?
          Stadın onarılması için olduğunu biliyorum. ben neden gidiyor Başkanımız onu anlamıyorum gitmese bu Başbakana tepkinin en büyüğü olmazmıydı bide şu Toki başkanının söyledikleri,döneklikleri aklıma geliyor çıldıracak gibi oluyorum bu adam bu yaşına kadar nerdeydi şimdi Trabzonspor sevdalısı oldu Allahım ya sen sabır ver

Yorum

• Başkan, o formayı verirken aklına Şenol hocanın emekleri, taraftarın senelerdir çektiği özlem, oyuncularımızın akıttığı terler gelmedi mi ?

Hepsini boş ver bu formaya kanını akıtan Tolga ve Burak da gelmedi mi ?
            Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akyaziyi doldurup üstüne nükleer santral yapsinlar. 6 milyon TL vermisler bize, bu kadar sus ayi fazla bile.

Yönetimimiz dik durus sergileyememistir maalesef. Su an kendi camiamizi benim gözümde ezik duruma düsürmüstür Sadri Sener...

Tamam diyelim ki öyle, ya Basbakan'a ne demeli, yaptigi aciklamlar vs...?

Bunuda yazin ama...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yazik baskan, yaziklar olsun Basbakan

Trabzon'la uğraşmak senin neyineeee,
                Ulan feneeerli ReeeTeeeEeeee,

El mi yamaaaan bey mi yamaaaan,
                Seçimlerdeee hooodri meydaaaan

Seçimlerdeee hooodri meydaaaan..
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eminim Trabzon Halkinin büyük bir cogunlugu bu olanlardan habersizdir...

bence gereken cevabi bu sefer sandikta verecekler..

hem sampiyon olalim hemde akyazi herkesi tatmin edecek sekilde gerceklessin..sakin olmaya calisalim..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sadri sener görüsmeye gitmeseydi daha sIk olurdu ama suda bir gercekci devletin kurumlariyla savas halinde olmamizin bize hicbir getirisi yok..umarim bu ödenen bedele deger ve hem sampiyon olur hemde akyazi yi kurtaririz..

bu arada tüm trabzonspor taraftarlari sandikta tepkilerini versinler..

bugun siyasetin kurdugu pumpasa dusulmustur..

sampiyonluk fbye kotarildi gecen hafta ve kubube de resmen ustu kapali tehdit gonderildi.. gelin de sizin su stadi bi konusalim..

yani " sesinizi kesin, yoksa stadinizi yapmayiz " demekti bu..

buna gik diyemedigi yetmiyormus gibi bir de camiasi kan aglarken sirin tonton sempatik sekilleri yapan baskan

sadri sener ve rtv benim bu vakitten sonra icin bir anlam ifade etmeyen herhangi iki kisidir..
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 25.04.2011, 17:54.

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın onarılması için olduğunu biliyorum. ben neden gidiyor Başkanımız onu anlamıyorum gitmese bu Başbakana tepkinin en büyüğü olmazmıydı bide şu Toki başkanının söyledikleri,döneklikleri aklıma geliyor çıldıracak gibi oluyorum bu adam bu yaşına kadar nerdeydi şimdi Trabzonspor sevdalısı oldu Allahım ya sen sabır ver

Tamamda gitmemesi icin Taraftar olarak ne yaptik Allah askina?

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugun siyasetin kurdugu pumpasa dusulmustur..

sampiyonluk fbye kotarildi gecen hafta ve kubube de resmen ustu kapali tehdit gonderildi.. gelin de sizin su stadi bi konusalim..

yani " sesinizi kesin, yoksa stadinizi yapmayiz " demekti..

buna gik diyemedigi yetmiyormus gibi bir de camiasi kan aglarken sirin tonton sempatik sekilleri yapan baskan

sadri sener ve rtv benim bu vakitten sonra icin bir anlam ifade etmeyen herhangi iki kisidir..
                        bende oldukca üzgünüm ama kurumlarla catisma icinde olmak bize yarardan cok zarari olacakti..artik pekte yapacak bisi yok..ben yinede herseyin lehimize dönebilecegine inanmak istiyorum..4 hafta kalmis zaten..

ben bu olayin kesinlikle sandiga yansiyacagina inaniyorum..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu iş böyle olmaz ortak bir platform oluşturulmalı ve aktif çalışılmalı anlatılmalı bu ne ya adam resmen salak yerine koyuyor bizi.Yerim onun yapacağı stadı .Trabzon un uyanması lazım

Yorum

• hayde haydeeee

Seçimlerdeee hooodri meydaaaan

Seçimlerdeee hooodri meydaaaan..
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Beyler olanlardan haberim yok ne oldu? Okuldaydım.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende oldukca üzgünüm ama kurumlarla catisma icinde olmak bize yarardan cok zarari olacakti..artik pekte yapacak bisi yok..ben yinede herseyin lehimize dönebilecegine inanmak istiyorum..4 hafta kalmis zaten..

ben bu olayin kesinlikle sandiga yansiyacagina inaniyorum..

kendi payima da yansimasi icin ne gerekiyor ise yapacagima dair serefim ve namusum uzerine de yemin ediyorum..

benim icin tek parti tek ideoloji var o da Trabzonspor..

evim barkim olmasin Trabzonsporum sampiyon olsun demisiz bunca sene ve benim hayallerim serefsizce gasp edilirken sessiz kalirsam da bana yaziklar olsun...

2005 de iki uc onun bunun cocugu caldiginda da koymustu ama en azindan o tabansiz serefsizler gizli gizli kahpe kahpe calmislardi.. boyle siz enayisiniz ulan hem hakkinizi calarim hemde pasa pasa bana oy verirsiniz diyemedi kimse... bu ne yahu.. burasi afrikada bir muz cumhuriyeti mi?

araplara bile sirinlik yapmak icin sov yapacaksin her platformda ama bu ulkeyi karsiliksiz sevmis , bu ulkenin koruma kalkani sehrinin insanlarina sinek ikili mumamelesi cekip , hakkini gasp edeceksin utanmadan...

bu yapilanlari Trabzonlu sineye cekerse eger , ne yapiliyorsa hak ediyor demektir..

ben alt kimlik ust kimlik bilmem. Ben Trabzonluyum- Trabzonsporluyum.. benim tek kimligim tek ideolojim budur... buna terbiyesizlik yapan babam olsa dahi tanimam... hesabini sorarim , elimden geldigince soracagim da...
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 25.04.2011, 18:12.

Yorum

Çalışıyor...
                                X