Sözünü tutmanı bekliyoruz Sadri Şener.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
trabzonspor yine her zamanki hatanin aynisini yapiyor tek bugünu dusunuyor yarini dusunmuyor, aldi brozekler bugün icin yarin öbur gün avrupa kupalarina katildimizda onlar mi basariyi getircek? sen önce riske gir ondan sonra basari bekle. Kahlenberg denilen adami ben almanyada malesef göremiyorum oysa hic mac kacirmiyorum neredeyse, niye mi?`adam yedeginin yedegi. Selcuk transferi derken bursaspor lu Muhammet Demir unutuluyor cok pisman olacagiz cok, ben gencler avrupa sampiyonlunda onu alman tv den izledim, cok saglam, bide bir öz guveni var san edersin 7-8 senedir profesyonel. Alman spiker onu öve öve bitiremiyordu iyi hatirliyorum artik bikmisdim sonra bakdim bide trabzonlu. ama sen istemezsen adam gibi oda gelmez, sonra niye bizde oynamiyorlar. niye bir Aykut demir, muhammet demir saymayacam devami cunku cok trabzonlu var orada burada iyileri kötuleride bizde tayfun gibi. df
Yorum
-
Nerede ise, seçime kadar aynı lafları söyleyen iki taraf vardı bu transferde.
- Sadri Şener seçilirse imzalar atılır.
Devamlı olarak bu lafı söylediğimin farkındayım, ama bu çok önemli bana göre. Çünkü ben burdan şunu anlıyorum.
- Bizim aramızda bir sorun yok. Ben Başkana derdimi anlattım, o da beni dinledi ve isteklerime onay verdi. Eğer Başkan seçilmez ise, yeni gelen yönetim ile şartlar yeniden konuşulur ve anlaşılırsa kalırım.
Sadri Bey'in yönetimi yeniden seçildi ve ben hiç sorun olmayan imzaların atılmasını bekliyorum. Ama öyle bir yada iki yıl değil, en az Sadri Bey'in görev süresi kadar. Çünkü bu ikili arasında ki samimiyetin ve güvenin en az bu kadar ettiğini düşünüyorum.
Başturk,
Kardeşim diyorsun ki basında şu haberler çıktı. Yapmayın, baksana kendi oyuncumuz ve Başkanın ağzından çıkanlar doğru değilken bu haberlere nasıl inanalım kardeşim. 2,5 milyon gibi rakamlar bulunduğumuz durumda çok fazla. Bunun nedeni de yetenek ve katkı olarak tüm oyuncularımızın birbirine çok yakın olması. Bu kadar benzer oyunculu bir takımda bir oyuncuya 2,5 milyon verdiğinizde en az 6-7 oyuncuyu da aynı parayı vermeniz gerekmektedir. Ama bu şu demek değildir, şampiyonluğa giden bir takımda en iyi oyuncunuz 600-700.000 Euroya sizde oynayabilir. İşte o zaman da bu tür sorunlar ile karşılaşıyoruz.
Şenol Hoca iyileştirmelere sıcak bakmıyor, doğru, ama bu bence bir sezon iadre eder, olurda bu sene kupa kaldırılırsa seneye ne olacak ? Bu oyuncuları ne kadara tutacağız elimizde ? Seneye Şenol Hoca para konusunda ne kadar etkili olabilecek ?
Colman'ın parasında iyileştirme istemesi bile bence takım içinde para konusunda bazı dengesizlikler olduğunu gösteriyor bizlere. Demek ki Colman oynamadan kazanan bazı oyunculardan daha çok alması gerektiğini düşünüyor.
Kardeşim, eğer katkısı % 100 artmış ise bu oyuncunun bu zammı istemesi çok normal. O tabi ki isteyecek, ama sen hem onu hemde kendini mağdur etmeyecek br rakam vereceksin. Örneğin 750.000 Euro mu alıyor, yap bunu ilk yıl, 1,100, ikinci yıl 1,200 üçüncü yılda 1,350 bakalım sorun kalıyor mu kardeşim ?
Benim anlatmak istediğim şu, bu sene bu kadro şampiyonluğa ulaşırsa, sözleşme ve para konusunda bizi büyük sıkıntılar bekliyor kardeşim. Çünkü oyuncularımızı gerçekten (diğer takımlara oranla) az paralara oynatıyoruz, yüksek meblağlar vermeye alışmış kulüpler iyi oyuncularımızın aklını rahatlıkla çelebilecektir.
Taraftar olarak bize de;
- Vay karaktersiz, paraya bizi sattı, bize böyle topçu lazım değil demek düşecektir, her zaman ki gibi...
Yorum
-
Abi,
o ne demek ?
Ben sana öyle bir ithamda bulunmadım ki !
Ben yazımı yazdıktan sonra dedim ki amaçsızca sallamıyorum, sizde (lafım benim yazılarımı bekleyip, laf sıkıştırmak için bekleyenlere) benim yazımı okuduktan sonra yönetime sallıyorum diye bana sallamayın. (Bunu çok yaşadım da ondan)
Sizden lütfen yazılarımı okurken anlamakt istediğiniz gibi anlamayın...
Yorum
-
Benim Yönetimden beklediğim
2.devre ayak oyunlarına karşı iyi dirensinler,Ayak oyunlarını Futbol takımına ansıtmadan çözsünler yeter,
transfer yapmaktan daha önemli bunlar.
İstanbul medyası,İstanbul takımları ve Bursasporun Federasyon içindeki temsilcisi levent Kızıl rahat durmayacaklar,Özellikle FB zaten Fitili ateşledi Bombanın pimini çekti.
Yönetimin yapacağı Pimi Çeilmiş Bombayı Aziz ve Aykutun elinde patlatmak.
Futbolcularda kafası rahat sahada çıkıp oyunlarını oynayacak.
1996 yılında Futbolcular kafa olarak rahat olsaydı şimdi çok daha farklı yerlerdeydik.
Yönetimin en büyük görevi Şampiyonluğa giden Yolda Mayınları temizlemek.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
benım yonetıme yonelık tek elestırım ıc transfer polıtıkası....
bızde sozlesmesı bıten topcular bellı kımler selcuk ceyhun egemen yattara eger bunların kalmasını ıstıyosan kı ıstıyosun olayı nıye uzatıyosun da ıstanbul medyasının elıne koz verıyorsun anlamıyorum adamlar fırsat kolluyo bu takımın huzurunu bozmak ıcın bıran once atın ımzaları topcunuda kafası rahat olsun hocanında tarfatarında ...benım kendı dusuncem kesın mı kesın selcukda sorun var..selcuk dedı kı baskan secılsın hemen ımza atacam baskan secıldı ımza yok sonra baskan dedı kı o ıs kolay ben ımza atıracam antalya kampının ılk haftası atarız gene bıse yok.. en son menejar dedı kı kmıseyle gorusmıyecegız sezon sonu zaten kımseyle gorusmemen gerekrı sadecen kendı takımınla gorusup ımzayı atman gerekıyo butun bunlardan ben cok buyuk bı sorun oldugunu dısınuyorum kı.. hocanın basın toplantısında ınceden dokundu bu konuya benım problemlerım var dedı bırıde selcuk selcukla ne olabılır kı sadece transfer oalyı bu olayı bıran once netlıge kavusturmaları lazım kı cok basımız agrır ruzgar bı ters eserse allah gostermesın bunlar daha cok gun yuzune cıkacak...huzur moral bozulacak....sampıyonluga gıden bu yolda bu tıp seylerın olmaması lazım dıye dusunuyorum bıraz daha dıkkat edılmesı lazım...para lafları gundeme geldı .. neymsı efendım yatatarın parası assagıya cekılecek taban ucret selcuga verılecek ne kadar 1200 bu ne yaabuyuk kulubum dıyosun ama anadolu kuluplerı gıbı hareket edıyosun adam kalır mı tamam yattaranın parsını dusur ama selcugu cıkar adama ıst takımalrı en az 2 -2,5 teklıf eder bu durumdada adamın kafası karısır adam sonucda profosyonel topcu .. olaylara bız duygıusal bakıyoz
ha sende o kadar deılde ona yakın ver mesela 1800 ver adam kalır o zaman......
bu ıc transferler basımızı ınsallah agırtmaz tek korkum ....
Yorum
-
- Başkanın yine yanıltacağına inanıyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
Gelişmeleri, görüşmeleri, sürtüşmeleri ve de anlaşmazlıkları bir tek biz bilmiyoruz.
Zira ne bu işin yöneten tarafındayız ne de yönetilen tarafındayız.
Dolayısıyla bu çok bilinmeyenli denklemde hiç bir etkimiz olmadığı gibi, denklemin asıl probleminin de ne olduğunu bilmiyoruz.
Hal böyle iken hem futbolcumuz hem de yönetimimiz hakkında şimdiden kesin yargılara varmak bize hiç bir şey kazandıramayacağı gibi, bizden bir çok şey de götürebilir...
Süreci takip etmeye devam etmeliyiz, kanımca. Hem kendimize zarar veriyoruz, hem kendi psikolojimizi bozarak dolaylı yoldan Trabzonspor Kulübü'ne zarar verevilecek seviyeye geliyoruz.
Hiç olmadığımız kadar özlemle beklenen o güne yaklaşıyoruz.
O güne yaklaşırken, üzerimize düşen taraftarlık görevini asli unsurları ile yerine getirmek için bu mesele hakkında "kesin" ve "yaralayıcı" yorumlardan kaçınsak çok iyi olur diyorum.
Merak edelim, yorumlayalım. Lakin yargılamayalım.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başturk,
Kardeşim diyorsun ki basında şu haberler çıktı. Yapmayın, baksana kendi oyuncumuz ve Başkanın ağzından çıkanlar doğru değilken bu haberlere nasıl inanalım kardeşim. 2,5 milyon gibi rakamlar bulunduğumuz durumda çok fazla. Bunun nedeni de yetenek ve katkı olarak tüm oyuncularımızın birbirine çok yakın olması. Bu kadar benzer oyunculu bir takımda bir oyuncuya 2,5 milyon verdiğinizde en az 6-7 oyuncuyu da aynı parayı vermeniz gerekmektedir. Ama bu şu demek değildir, şampiyonluğa giden bir takımda en iyi oyuncunuz 600-700.000 Euroya sizde oynayabilir. İşte o zaman da bu tür sorunlar ile karşılaşıyoruz.
Şenol Hoca iyileştirmelere sıcak bakmıyor, doğru, ama bu bence bir sezon iadre eder, olurda bu sene kupa kaldırılırsa seneye ne olacak ? Bu oyuncuları ne kadara tutacağız elimizde ? Seneye Şenol Hoca para konusunda ne kadar etkili olabilecek ?
Colman'ın parasında iyileştirme istemesi bile bence takım içinde para konusunda bazı dengesizlikler olduğunu gösteriyor bizlere. Demek ki Colman oynamadan kazanan bazı oyunculardan daha çok alması gerektiğini düşünüyor.
Kardeşim, eğer katkısı % 100 artmış ise bu oyuncunun bu zammı istemesi çok normal. O tabi ki isteyecek, ama sen hem onu hemde kendini mağdur etmeyecek br rakam vereceksin. Örneğin 750.000 Euro mu alıyor, yap bunu ilk yıl, 1,100, ikinci yıl 1,200 üçüncü yılda 1,350 bakalım sorun kalıyor mu kardeşim ?
Benim anlatmak istediğim şu, bu sene bu kadro şampiyonluğa ulaşırsa, sözleşme ve para konusunda bizi büyük sıkıntılar bekliyor kardeşim. Çünkü oyuncularımızı gerçekten (diğer takımlara oranla) az paralara oynatıyoruz, yüksek meblağlar vermeye alışmış kulüpler iyi oyuncularımızın aklını rahatlıkla çelebilecektir.
Taraftar olarak bize de;
- Vay karaktersiz, paraya bizi sattı, bize böyle topçu lazım değil demek düşecektir, her zaman ki gibi...
Maaş konusunda bir anlaşmazlık olmadığını düşünelim.Selçuk uçuk fiyatlar istemiyorsa,üç yıllık kontrat konusunda da sorun yoksa neden bu kadar uzadı...
Avrupa'ya gitmesinde kolaylık konusunu zaten başkan biliyor,itirazı da yok
Maaşında hatrı sayılır zam verilmesi gerektiğini de farkında olmalı.Selçuk da bir açıklamasında burada maddi açıdan hiç sıkıntı yaşamadığını söylemişti.
Başkan seçimden önce anlaştı da şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken sözünden cayması ne bileyim bana hiç akılcı gelmiyor.
Selçuk üç yıllık kontrat,ortalama bir buçuk milyon euro maaşa fitse saniye düşünmeden imzaları atardım.Başkan da öyle bakıyordu konuya bir şeyler değişmiş ya da araya başka konular mı girdi...
Faruk ismim.
Yorum
-
Faruk,
Öncelikle Memnun oldum.
Gerçi Cihan (Kutadgu) çok uzatmayın demiş ama, biz gene de uzatalım kardeşim
Günümüzde paraya ihtiyacı olmayan kimse yok kardeşim. Selçuk belki telaffuz edilen, yada bizim söylediğimiz rakamlara fit, ama ya daha fazlasını veren var ise ? Benim öncelikle eleştirdiğim konu şu. Bu iş yumurta ağzına gelene kadar bekletilmeyecekti. Hata burada başladı zaten. Selçuk bizim 3 yıllık oyuncumuz, her geçen sene üzerine koyarak oynadığı aşikar idi. Bu iş son 6 ay kalana kadar neden bekletildi.
Bir oyuncu neden Başkanlık seçimine göre kalacağını açıklar ? Bu başkana olan güven göstergesi değil midir ? Eğer güven göstergesi ise, neden bunun gereği bugün yapılmıyor ? Değişen ne ? İşte İlker Kardeşimizin de dediği buydu. İki taraftan birisi sözünü tutmuyor. Bu zamana kadar ki birçok transfer olayında yanlışı gördüğüm Yönetimin bu işte de işleri değiştirdiğini düşünüyorum. (Yanılma payım olabilir, tahmindir)
Avrupaya transfer bizim takımda, hatta ülkemzde nasıl oluyor bilmiyorum. Ama eğer Selçuk Avrupa konusunda Umut olayını baz alıyorsa, güvenmemesi de çok normal derim ben. Bunu dememde ki neden Umut'un gönderilmesi değil, gitmeyi düşünmeyen bir oyuncunun kendisi gitmek istiyormuş gibi gösterilerek birilerinin su üstüne çıkma çabasıdır.
Bana da, mutlu olduğu, parasını aksatmak aldığı, takımını şampiyonluğa koşturan, seneye devler liginde sırıttığı bir tkaımd oynayabilecek bir oyuncunun sözünden cayması mantıklı gelmiyor kardeşim...
Dedim ya çok bilinmeyenli denklem. Bugün bu işin taraftar bakımından buralara gelmesinde ki neden de iki tarafın sadece bir seçimi beklediğini dile getiren demeçleri...
Yorum
Yorum