Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kzmcalik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekke gitti sultanlık düştü. Fatih Tekke Trabzonspor ruhuna istanbula başkaldırışına ihanet etmiştir.Keşke Bursaspora yada anadoludan başka bir takıma gitse, futbolu bıraksaydı taraftarın gönlünde aynen kalırdı. Bazı insanlar anlaşamayabilir fatih ile şuanki yönetim gibi ama Trabzonsporda efsane olma şansını YİTİRDİ.PARAYA MI İHTİYACI VARDI 4 SENE 15 MİLYON TLDEN FAZLA PARA KAZANDI HEyecan mı istiyor Avni Akere gelip maç izleseydi ..Dozer Cemillerin zamanı gibi mi şimdi milyon dolarlar uçuşuyor havada profesyenellik değil bizim kaptanımız karakter koymalı ortaya o karakteri işlemeliydi bordo mavi renklere çocuklarımızı bunlarla büyütmeliydik BUNLARLA ÖVÜNMELİYDİK. Profesyonel olduk bu kalmıştı olmadığımız.Peki FATİH tEKKE FUTBOLU BIRAKTI ÇIKTI TELEVİZYONLARA YORUMCU OLDU HANGİ HAZIMLA DİNLEYECEĞİZ KÖŞE YAZARI OLDU HANGİ GÖZLE OKUYACAĞIZ, TEKNİK TREKTÖR OLDU TRABZONUMa NASIL GELECEK GELEBİLİRSE NE DİYECEK Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum^^ MU DİYECEK PEKİ BİZ NE DİYECEĞİZ...yada hiçbiri son voleyi vurup futbolu tamaman bırakacak...ZAMAN Gösterecek

eline sağlık...olay bu kadar güzel yorumlanabilir...
    t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak kzmcalik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tekke gitti sultanlık düştü. Fatih Tekke Trabzonspor ruhuna istanbula başkaldırışına ihanet etmiştir.Keşke Bursaspora yada anadoludan başka bir takıma gitse, futbolu bıraksaydı taraftarın gönlünde aynen kalırdı. Bazı insanlar anlaşamayabilir fatih ile şuanki yönetim gibi ama Trabzonsporda efsane olma şansını YİTİRDİ.PARAYA MI İHTİYACI VARDI 4 SENE 15 MİLYON TLDEN FAZLA PARA KAZANDI HEyecan mı istiyor Avni Akere gelip maç izleseydi ..Dozer Cemillerin zamanı gibi mi şimdi milyon dolarlar uçuşuyor havada profesyenellik değil bizim kaptanımız karakter koymalı ortaya o karakteri işlemeliydi bordo mavi renklere çocuklarımızı bunlarla büyütmeliydik BUNLARLA ÖVÜNMELİYDİK. Profesyonel olduk bu kalmıştı olmadığımız.Peki FATİH tEKKE FUTBOLU BIRAKTI ÇIKTI TELEVİZYONLARA YORUMCU OLDU HANGİ HAZIMLA DİNLEYECEĞİZ KÖŞE YAZARI OLDU HANGİ GÖZLE OKUYACAĞIZ, TEKNİK TREKTÖR OLDU TRABZONUMa NASIL GELECEK GELEBİLİRSE NE DİYECEK Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum^^ MU DİYECEK PEKİ BİZ NE DİYECEĞİZ...yada hiçbiri son voleyi vurup futbolu tamaman bırakacak...ZAMAN Gösterecek
      Koyulaştırdığım yerlere dikkat...
      Yazıya katılıyorum...
      Hamiş

Yorum

• büyük bir ütopya ama,Fatih 1 hafta sonra Bjk ile sözleşmesini fesh etse affedilir mi affedilmez mi soruyorum...Fatih'i savunduğumdan değil,sadece bizim taraftarı merak ediyorum...tepki ne olur,nasıl karşılanır...yapmaz o ayrı..ama kafası çark etse 1 hafta sonra bütün aldığı parayı verip,sözleşmemi fesh edin dese ve edilse ve futbolu bıraksa nasıl karşılanır Trabzonda
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• - Halamı Tekke Konuşuluyor
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• GUTİ’DEN İYİ TRANSFER!

Kadir Bıyıklı

Çok iddialı bir söz olabilir ama sözümün arkasındayım. Fatih Tekke’yi, Hagi, Şota kalibresinde gördüğüm için Beşiktaş’a gittiğini duyduğumda ağzımdan bu söz çıktı:
            ‘Guti’den daha iyi transfer.’

Bir oyuncu düşünün 33 yaşında bonservisiyle transfer yapıyor. 33 yaşında yılda 2 milyon civarında para kazanacak bir oyuncu ya çok yetenekli ya da çok profesyoneldir. Tekke hem yetenekli hem de profesyonel. Onun için Guti’den iyi, onun için Hagi, Figo kalitesinde bir isim.

Üstelik de yerli. Türk malı. Yerli oyunculara nasıl bakıldığını biliyorsunuz. Hakan Şükür bu yaşlarda Galatasaray’dan gönderilmek istenmedi mi? Ki gönderildi de. Fatih Tekke futbolunun son düzlüğünde büyük bir transfere imza attı. Kimse onun için büyük futbolcu değildi diyemez. Büyük futbolcu, büyük yetenek. Böyle bir yeteneğe sahip çıkan Beşiktaş’a alkış, sırtını dönen Trabzonspor’a ise yazık diyorum. Hem de ne yazık!

Sen sembol oyuncunu, adına tribünlerde tezahüratlar yapılan, eksi gol kralına kulüp kapılarını kapatmakla kalmıyor, İstanbul’da şampiyonluktaki rakibine kaptırıyorsan. Yöneticilik bu değil. Kimse Trabzonsporlu yöneticilerden para istemiyor. Onların parası Trabzonspor’a hafif kalır. Ama iş bilmezlik affedilmez.

Aynı yöneticiler, Ersun Yanal zamanında 100 bin dolar fark var diye Yusuf’u almadılar. Sonuç, şampiyonluk gitti. Millet bastırdı, dünya ayağa kalktı, Fatih Tekke’yi alın diye. Beşiktaş şampiyon olursa, Trabzonspor yönetimi artık görevini tamamlamış ve kulüp tarihinin en basiretsiz yönetimi olarak unutulup gidecek.

Tekke için çok şeyler yazılıyor, çiziliyor. Bana göre en doğrusunu en iyisini yaptı. O hak ettiği yerde değil yine. Barça’da oynar, Milan’da oynar, Bayern’de oynar. Her yerde oynayabilecek bir yetenekti o. Trabzonspor’u yönetenler onu anlayamadı. Yetiştiği kulübüne 8 milyon Euro kazandırarak giden bir oyuncu, beni alın denmesine rağmen alınmıyorsa, Trabzon’da Trabzonspor’un başarısızdan beslenen bir kitle var demektir. Trabzon insanı sembolik ismi Fatih’i Beşiktaş’ın kucağına atanları unutmayacak. Adına türküler yazılan Tekke için şimdilerde herhalde ağıtlar yakılacak. Trabzonspor taraftarı onun Beşiktaş’taki başarılarını alkışlamalı. 3 hafta sonra Avni Aker’deki maçta da kesinlikle yuhalamamalı. Eğer bunu yaparlarsa şehirlerine, karakterlerine ihanet etmiş olurlar. O alkışı hak ediyor. Her zaman…

buda yerel basından...vurun anasını satayım hep yönetime...bir kerede destek olun...elinizi taşın altına koyun...ezik fb nin tv sine bakarım bazen rezil oldukları maçlarda bile yönetime futbolculara tek kelime etmezler..ama bizde nerde....
            t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" . "Futbolu bıraktıktan sonra beşiktaş camiasında iz bırakan bir isim olmak istiyorum" . Demek ki kimseye kaldırabileceğinden fazla değer yüklememek gerekiyor. Ders çıkarırsak yine kârdayız.

Bu Cümleyı kurana kadar,Noturdum bu olaya..Pekte umrumda değildi.Şu cümle geldikten sonra Benim için Fatıh Tekke ciddi ciddi bitmiştir.

Yarın Öbürgun Gazetede,Spor Programlarında Trabzonspor Yorumcusu bile olsa ciddiye almam...Bizden değilsin Fatıh Tekke!
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Ünal Hocadan Güzel bir laf koyma sanatı beklıyorum...

''Ünal karamadan daha Fazla Trabzonspoluyum''

Şu lafı dıyorsun,Sonrada kalkıp Şu kelımeleri dıyorsun...Pes !

Hadi imza attın eyvallah,Şu cümleleri kurma bari,İnsanların beynıne kanı Fıçkırtma...
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• arkadaşlar mevcut yönetimden memnunum tartışma konusuda olmasın ama kulislerde duyulan isim Erdinç varlıbaş diye bi adam.. Bu adam şu anda atapark avmyi yaptıran adam varlıbaş inşaatın sahibi zengin olduğu söyleniyor ve bu iş için önde gelen isimlerden.. gelecek kongrede sadri şenerde aday olmayacağı ve bu ismin üzerinde güçlü bir ekiple beraber duruluyor!! Bilgilerinize..
                  yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• - Zaten Futbolda En Önemli Şey Maddi Zenginlik , Biz Hep Fakir Yönetimlerce Yönetiliyoruz , Galiba Ondan başarılı Olamıyoruz !!!!
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar mevcut yönetimden memnunum tartışma konusuda olmasın ama kulislerde duyulan isim Erdinç varlıbaş diye bi adam.. Bu adam şu anda atapark avmyi yaptıran adam varlıbaş inşaatın sahibi zengin olduğu söyleniyor ve bu iş için önde gelen isimlerden.. gelecek kongrede sadri şenerde aday olmayacağı ve bu ismin üzerinde güçlü bir ekiple beraber duruluyor!! Bilgilerinize..
                      ünsal,varyapın sahibi süleyman varlıbaş..oğluda buraya üyeydi..ancak adı erdinç değildi heralde...ancak öle bişe söz konusu değil demişti adaylık filan..
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ünsal,varyapın sahibi süleyman varlıbaş..oğluda buraya üyeydi..ancak adı erdinç değildi heralde...ancak öle bişe söz konusu değil demişti adaylık filan..
                        o isimde söylendi hep beraber bir oluşum içine girebilirlermiş trabzonsporla ilgili önemli birisinden alındı bu haber ama tam kesin değil sadece konuşuluyormuş bakalım gelen bizi en yükseklere taşısında isim önemli değil
                        yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Fatih Tekke alınmayarak yönetim bence en önemli hatasını yapmıştır ama bir gerçek daha vardır oda Fatih Tekkenin 8taşa imza atarak yönetimden daha fazla hata yapmış olmasıdır.
                          Dozer Cemil USTA:Ben TRABZONSPORun kaptanıyım,para için başka takımın kaptanının arkasında maça çıkmam..Ruhu Sad Olsun..Nur içinde yat Büyük Kaptan...
                          FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal Hocadan Güzel bir laf koyma sanatı beklıyorum...

''Ünal karamadan daha Fazla Trabzonspoluyum''

Şu lafı dıyorsun,Sonrada kalkıp Şu kelımeleri dıyorsun...Pes !

Hadi imza attın eyvallah,Şu cümleleri kurma bari,İnsanların beynıne kanı Fıçkırtma...
                            Sedat Tunalı'nın Ünal KARAMAN röportajından...

Eskiye dönersek, Türkiye’nin en flaş oyuncusu iken sizi Trabzon’a sürükleyen hangi duyguydu? Para olmadığını söylemenize gerek yok, bu biliniyor.

Karakter olarak zoru başarmayı seven bir yapım var. Yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot’a hep sempatiyle baktım ve kendimde hep bir parça buldum O’ndan. Hayatımın hiçbir döneminde işin kolayına kaçmadım. Tabi Trabzon’a karşı Anadoluluktan beslenen bir sempatim de vardı. Sayın Mehmet Ali Yılmaz başta olmak üzere, 4 büyük kulübümüzün yönetimi de benimle özel olarak ilgileniyordu. Ama dediğim gibi beni Trabzon’a sürükleyen görüştüğüm kişilerin karakterleri ya da sundukları şartlar değil; kendi karakterimde var olan “zoru başarma” duygusu ve duruşudur. Ben Anadolu insanında saklı olan güzelliklere aşığım. Zaman zaman sorunlar yaşasam da, Trabzonsporlu Ünal olmaktan ve o şehirde yaşamaktan dolayı en küçük pişmanlığım olmamıştır. Daha 10 gün önce gizli gizli Trabzon’a gidip eski dostlarla buluşup balık yedik ve eğlendik. Hayat; dostlarla paylaşılan zaman ise ve ben İzmir’den Trabzon’a “uçuyorsam” bir balık keyfi için, başka söze , gerçekten, gerek var mı? Benim Trabzonsporluluğumu sorgulamaya kalkanlar kendi Trabzonsporluluklarıyla benimkini tartma cesareti gösterebilir mi? Bir şehre duyulan aidiyetin referansı nüfus cüzdanıysa, kabul ben bazıları kadar Trabzonlu değilim. Ama yaşadığı ve yaptıkları ortada olan Ünal Karaman’ın kente duyduğu sevgiyi ölçmek kimsenin haddi değildir. Bir anımı anlatmak isterim şimdi; Trabzon’daki 5. yılımın sonunda, dedikodulardan da bunalmış bir halde şehirden ayrılmaya karar vermiş bir ruh hali içindeydim, kafamda bitirmişim yani. Akçaabat’ta Nihat Usta’nın orada köfte yemişiz..

Güzel miydi hocam?,

Kötü soru sordun. Neyse kalktık gidiyoruz tam, 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu geldi yapıştı bacaklarıma. “Ünal abi sakın bizi bırakıp gitme” diye ağlıyor sızlıyor..Ertesi sabah uçağa binip gideceğim ve bir daha dönmeyecektim güya, o sevimli kız bana el sallayarak dedesiyle içeri doğru giderken, ben yakındaki bir telefon kulübesinden kulübü arayıp “sözleşmeyi hazırlayın imza atacağım” dedim ve yine Trabzon’da kaldım. O an anlamıştım ki, bu şehirde beni tutan, beni çeken bir şey var ve ben bu şehri ölene dek terk edemeyeceğim..

İstanbul takımlarına iyi direnmişsin hocam

Bu karakterle ve yaratılışla ilgili bir şey. İstanbul takımlarını idare edenler bana para=güç le değil de, insani başka şeylerle gelselerdi belki İstanbul’da da top oynardım. Ama onlar benim karakterim hakkında fikir sahibi olmak yerine her seferinde önüme daha fazla para koymayı yeğlediler, e haliyle olmadı tabi. Hatta bir seferinde rahmetli Ekrem Dürüst benim av merakımı bildiği için 357 Magnum tabanca ve Yivli av tüfeğiyle beni “kandırmaya” çalışmış ama ben yine Trabzon’u seçmiştim. (Hoca bunları anlatırken gökyüzünde dans eden bulutlara kilitliyor bakışlarını ve belli belirsiz “demek ben trabzonsporlu değilim diyorlar ha” cümlesi dökülüyor yerlere, darmadağın..)

İşte ÜNAL bundan dolayı EFSANE, yeni Bjkli ise SAHTE KAHRAMAN'dır... Ne de olsa Fatih KARTAL Tekke...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" . "Futbolu bıraktıktan sonra beşiktaş camiasında iz bırakan bir isim olmak istiyorum" . Demek ki kimseye kaldırabileceğinden fazla değer yüklememek gerekiyor. Ders çıkarırsak yine kârdayız.
                              +
                              "Sahaya çıkınca karşımda ki babamın oğlu olsa tanımam" da dedi..kendisine sitem eden Trabzonspor taraftarına göndermeler başlamış kısacası..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• yönetimin o zaman haklı olduğu ortaya cıktı neden mi bize teklif edilen bonservise bak bjk nin aldığı bonservise bak, bu aradaki fark nerden. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Çalışıyor...
                                X