Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öfkenizi ve hayalkırıklığını bir kenara bıraktıktan sonra büyük TS taraftarına yakışır bir uslup, olgunluk ve terbiye ile sizi aşağıda nostalji bölümündeki fatih tekke başlığına davet ediyorum

fakat lütfen bu başlığa güzel şeyler yazın arkadaşlar, bu camianın fatih tekke ile çekişmeden güzel günleri de saygıyla anabileceğini ve vefayı kaybedenlere vefanın ne olduğunu hatırlatacak kadar yücegönüllü olduğunu cümlealeme tekrar gösterin
    İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlık kapanmış
    naapalım demek ki admin bizi bu olgunluğu taşıyamayacak bir topluluk daha doğrusu bir güruh olarak görmüş, çok onore oldum

demek ki bu uslup ve terbiyeyi taşıyamayacak olduğumuzu düşünen BMN yönetimi bizi bizden korumaya kalkıştı, çok demokrat diyemem

ne diyelim
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• Bu nasıl bir mesaj, hangi hakla bu yazıyı yazıyorsun,sanki Fatih silah zoruyla imza attı beşiktaşa.Fatihinde ne kadar yürekli olduğunu Beşiktaş taraftarı bize her maç yaptığı gibi ağız dolusu küfür ederken mi ölçeceğiz o zaman ?

İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben fatih tekkeye geçen sene sürmene çamburnunda bir soru sordum.

dedim kaptan olmayacakmı bu transfer işi.

istemiyorlar.isteseler bonservisimi verip alırlar.

ve sırtında bizim ts clupın trabzonspor eşofmanı vardı.

klavyenin başına geçipte parmaklarını iftiraya yalana suca tıklayanlar,fatih kadar yürekliyseniz avni akere geldiği zaman yuhlarsınız.

böyle anlayışta bir taraftar kitlesi olduğu müddetçe yakında rahmetli dozer cemil bile mezarında rahatsız edilir.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük yönetiminle sana mutluluklar arkadaşım,buldun meydanı salla dur
        sana da Beşiktaş'lı futbolcunla mutluluklar, git formasını da al
        7
        Cngz_61

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

klavyenin başına geçipte parmaklarını iftiraya yalana suca tıklayanlar,fatih kadar yürekliyseniz avni akere geldiği zaman yuhlarsınız.

böyle anlayışta bir taraftar kitlesi olduğu müddetçe yakında rahmetli dozer cemil bile mezarında rahatsız edilir.
          haberin yokmu mezarında rahatsız edildiğinden herşeyini verdiği trabzonspor ve tartışılmayan bu kimliği yönetenler kızını idare edemeyip kapıyı gösterdi
          İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
          Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
          Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu nasıl bir mesaj, hangi hakla bu yazıyı yazıyorsun,sanki Fatih silah zoruyla imza attı beşiktaşa.Fatihinde ne kadar yürekli olduğunu Beşiktaş taraftarı bize her maç yaptığı gibi ağız dolusu küfür ederken mi ölçeceğiz o zaman ?
            ne var mesajımda ahbab.
            izah et bakalım.ne anladında cevap yazdın anlat bileyim.

Yorum

İstemiyorlar diye soluğu istanbulda mı almak gerekiyor?
              Bahane mi bu istanbul düdüklerine gitmeye.

Amaaaan..

Kör gözlerinize allah derman versin bana ne ya!
              Sırtında ts club eşofmanı varmış.
              Aman da aman, kulüpten dünyaları kazandı(helali hoş olsun), popülizme bak sırtında sşofman varmış!

Ogünü Abdullahı nasıl yuhaladıysam aynen yuhalarım.
              Gidemez benim efsane dediğim adam istanbul takımına!
              Gittiyse bitmiştir.

Trabzonspor almadı diye de gidemez.

Profosyonel ise o kadar, o toplantıları yapmayacak, büyük büyük laflar etmeyecek!

Eşofmanmış..
              Peeh.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte bilip bilmeden sallamanın sonu böyle rezil olmaktır

büyük yönetimim ha ??? !!!

bu taraftarın %75 i fatih tekke olayı olmadan bu takımın bir yönetimi olduğunu hatırlayıp urada bir yorum bile yazmazken ben burada yönetime yaptığım eleştiriler yüzünden girdiğim kavgalar sebebiyle forumda ceza almakla meşguldüm

birine bir laf ediyorsan, dikkat edeceksin

sonra utanacağın laflar edersin
                Utanacak laflar eden sensin burada. Sen lastik donunla gezerken Fatih gol kralı oldu,sayısız mutluluklar yaşattı bu taraftara. Kime kızgınlığın Fatihe mi,kaldı ki ne hakla.
                Hangi büyük futbolcusuna jübile yapmıştır Trabzonspor yönetimleri ki, Fatihi getirip yaptırsaydı. Ne yapsaydı adam Türkiyeye gelmek için manisaya sivasa mı gitseydi. Sen olsaydın ne yapardın, gitmezdim istanbula deme sadece gülerim cevabına

Yorum

• Fatih Tekke'ye olan sevgimde zerre azalma olmamıştır avatarı da yeni değiştim uzun süre de böyle kalacak.Bazı dinazorlar yüzünden ayrı düştük ama kalbimiz bir.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adı sanı bilinmeyen köy takımlarına elenen bir takımken liverpool'u elinden kaçırdığına yanan bir takım haline gelmesinin mimarı bu yönetim iken

zannedersem bırakıp gittikleri zaman o köy takımlarına elenilecek maçlara bile çıkmaya hak kazanamayacak bir takımın mimarı da siz olacaksınız

trabzonspor nice kötü yönetimler gördü ancak bu kadar eğilip bükülenini hiç görmedi (en azından yaşım müsade ettiğince ben hatırlamıyorum) bu eğilip bükülmenin sebebi de sadri şenerin ta kendisidir kimse burada kaçak dövüşüp yönetici isimleri verip onları istifaya çağırmasın.

hepimiz çok iyi biliriz ki trabzonspor ağalık sistemiyle yönetilir. başkanın olduğu yerde başka adamlara kusur bulmak adaletsizlik, korkaklık ve kaçak güreşmektir.
                    İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ikinci bir yattara tipi senaryo daha ellerinde patladı

bu patlamadan da öncekinde olduğ gibi yine en büyük zararı hatta tek zararı ellerinde patlayanlar değil içinde patlayan Trabzonspor yaşadı

tarih aynı
                    oyuncuyu karalama konusunda yaptırılan uydurma haberler aynı
                    tarz aynı (yalanlar eşliğinde kadro dışı bırakma)
                    sonuç aynı
                    yapanlar aynı
                    amaç aynı

tıpkı geçen sene parasızlığa sıkıştığı için ve "para lazım, o yüzden satıyorum arkadaş" diyecek cesarete de sahip olamadıkları için kurdukları daha doğrusu kuramadıkları çirkin tezgahı yine kurmaya çalıştılar yine başaramadılar.

gelecek sene bu tarihlerde belki de önümüzdeki ilk transfer dönemindeki yeni kurban büyük ihtimal Colman, yazın bir kenara

karalama kampanyasının malzemesi "aldığı parayı beğenmediği için kalmak istemediğini söyledi" ve bu cümleye ek olarak Trabzonspor lehine bir kaç kötü cümle

Trabzonspor yönetimi benim gözümde iflas etmiştir hatta meşruluğunu da kaybetmiştir

istifa mı?

ne istifası?

bunu istemek ne büyük bir terbiyesizlik!!! nuri albayrak olsa daha mı iyi olur arsız herif ? !

demezler mi adama

Turgay Atalay, al üşenmezsen oku

bu yazılarımın üzerinden daha 1 hafta geçmedi

sonra bir de bana yazdığına bak

o kadar körü körüne bağlanılan şeylerin kölesi olmuşsunuz ki herkesi kendiniz gibi herşeyi ya toptan iyi yada toptan kötü kabul eder olmuşsunuz

yazık, çok yazık

Yorum

ne var mesajımda ahbab.
                      izah et bakalım.ne anladında cevap yazdın anlat bileyim.

Beşiktaşın sözleşmeli futbolcusuna karşı,bu renkleri karşılıksız seven taraftarı yalancı,iftiracı,namert ilan et sonrada ne demişim de..

Sana daha ne diyeyim şu üsluba bak devam et sen böyle..
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sana da Beşiktaş'lı futbolcunla mutluluklar, git formasını da al
                        Ha ha ha Olur alırım adresini ver sana da göndereyim,komik şey

Yorum

Utanacak laflar eden sensin burada. Sen lastik donunla gezerken Fatih gol kralı oldu,sayısız mutluluklar yaşattı bu taraftara. Kime kızgınlığın Fatihe mi,kaldı ki ne hakla.
                          Hangi büyük futbolcusuna jübile yapmıştır Trabzonspor yönetimleri ki, Fatihi getirip yaptırsaydı. Ne yapsaydı adam Türkiyeye gelmek için manisaya sivasa mı gitseydi. Sen olsaydın ne yapardın, gitmezdim istanbula deme sadece gülerim cevabına
                          Adamın yaşı 22, fatih 5 sene önce gol kralı oldu..
                          Yani ilker 17 yaşında idi, o yaşlarda da lastik don pek moda değildi, 2005 li yıllarda.

Türkiyeye gelmek de bir mecburiyet değildir.

Türkiyeden giderken çok seçici değildi maşallah!
                          Trabzondan gideyim de nereye olursa olsun, sene sonu gidiyorum, sonuna da nokta koyup gitmek pek keyifli idi???

Ne bekliyorsunuz ki ?

Dönüşü de aynı olacak!

Yorum

• Bonserivisi ne kadar duydu mu bizim yönetim?

750 bin €

Takke düştü kel göründü yönetim!
                            .

Yorum

Ha ha ha Olur alırım adresini ver sana da göndereyim,komik şey
                              istemez.sana yakışır, senin gibilere
                              7
                              Cngz_61

Yorum

- Avrupaya Gidebilirdi , Şu Sürekli Teklifler Gelen Avrupaya Mesela..

- Çok İsterdim Almanyada Kendisini İzlemek ..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X