Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eee bordomavi.net kale arkasında tekkeye güzel bir pankart hazırlamayı düşünüyor mu?
    Entropi İyidir.

Yorum

• makukula transferin son gunu zar zor manisa ya kapaklanabilmis ise pek de zararda sayilmayiz aslinda. adam gol krali oldugu halde prim yapamamis , yani istikrarsiz bir futbolcunun kariyeri boyunca olasabilecegi en ust sinira formda bir takimin sistemine uyum saglayarak 30 kusur yasinda ulasabilmis. makukula bu sene de ayni basariyi yada ona yakinini gosterebilirse beklentileri karsilayabilecek bir isim oldugunu kanitlayabilir ki ben manisa da kendisini pek parlak bir sezonun bekleyecegini sanmiyorum,

makukula tsl gol krali = gittigi takim manisaspor
      guiza la liga gol krali = gittigi takim fenerbahce suan kadro disi..

zafer biryol tsl gol krali = 2 b de oynuyordu en son simdi belki bankasya...
      okan yilmaz tsl gol krali = van et spor muydu neydi ordaydi en son..

ust duzey liglerde olan profesyonel futbolcular uc asagi bes yukari ortalama bir kaliteye sahiptir. onlarin fark yapmasini saglayan anlik sezonluk cikislari degil ,gosterdikleri uzun soluklu performanslaridir..

Yorum

• saka bır yana makakula,yıda manisa almıs ıyı yaw butun talıp oldugumuz..pardon becerıpte alamadıgımız dıyeyım..oyuncuları baska takımlar aldı..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neymiş ?
          Trabzonsporluyum demiş
          Vay anasını...
          Bu Vatandasin ilk talihsiz aciklamasi degil!
          Yahu sus be Adam, kendine ancak zarar veriyorsun!
          Hem bizi gicik ettin kendine, hemde kesin carsinin kalbini kazandin
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            makukula transferin son gunu zar zor manisa ya kapaklanabilmis ise pek de zararda sayilmayiz aslinda. adam gol krali oldugu halde prim yapamamis , yani istikrarsiz bir futbolcunun kariyeri boyunca olasabilecegi en ust sinira formda bir takimin sistemine uyum saglayarak 30 kusur yasinda ulasabilmis. makukula bu sene de ayni basariyi yada ona yakinini gosterebilirse beklentileri karsilayabilecek bir isim oldugunu kanitlayabilir ki ben manisa da kendisini pek parlak bir sezonun bekleyecegini sanmiyorum,

makukula tsl gol krali = gittigi takim manisaspor
            guiza la liga gol krali = gittigi takim fenerbahce suan kadro disi..

zafer biryol tsl gol krali = 2 b de oynuyordu en son simdi belki bankasya...
            okan yilmaz tsl gol krali = van et spor muydu neydi ordaydi en son..

ust duzey liglerde olan profesyonel futbolcular uc asagi bes yukari ortalama bir kaliteye sahiptir. onlarin fark yapmasini saglayan anlik sezonluk cikislari degil ,gosterdikleri uzun soluklu performanslaridir..
            umut bulut işte bu yüzden halen bu takımda..ama antalya maçında yine bana saç baş yoldurttu o da ayrı bir mesele..
            "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
            Johan cruyff

Yorum

• Dahada Makakulayi alamadik yazanlar var!
              Anliyamiyormusunuz yoksa anlamakmi istemiyorsunuz???

Bizden 5-6 Milyon Euro istediler.
              Kariyerinde sadece 1 (!!!!!!!!!!!!) Yil iyi Performans sergileyen birisine verilirmi bu kadar?
              ASLA VERILMEZ!!!

Manisa yari Fiyatina aldi yahu, o Paraya biz 100 defa almisdik!
              Daha iyisini aldik, daha neyini konusuyorsunuz???

PES!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dahada Makakulayi alamadik yazanlar var!
                Anliyamiyormusunuz yoksa anlamakmi istemiyorsunuz???

Bizden 5-6 Milyon Euro istediler.
                Kariyerinde sadece 1 (!!!!!!!!!!!!) Yil iyi Performans sergileyen birisine verilirmi bu kadar?
                ASLA VERILMEZ!!!

Manisa yari Fiyatina aldi yahu, o Paraya biz 100 defa almisdik!
                Daha iyisini aldik, daha neyini konusuyorsunuz???

PES!
                İşlerine nasıl gelirse öyle anlamak istiyorlar (:
                Hamiş

Yorum

• Cernat'ı da Karabük aldı bu sene.. bizim beceriksizler zamanında onu da alamamıştı.. ey gidi yönetim (:

Yorum

• İftardan önce şöyle bir baktım topa girilecek gibi değildi...Şimdi daha sakin konuşma imkanı var gibi....

Fatih benim için Trabzonsporluluğun içini doldurmama yardımcı olan ilk 10 kişi arasındadır. Yalan yok bu günden sonra listedeki sıralaması değişir. Lakin bu durum onu asla "Trabzonsporlu değilmiş"kolaycılığı ile nitelemeyi haklı kılmaz...

Bir kere daha gördük ki normal bir adam değil Fatih...Bir deli...Hangi aklı başında adam yata yata para kazanmak varken böyle bir geri dönüş yolunu seçer ki...Ve hangi adam takıma imza atarken bile rakibinin taraftarı olduğunu söyler ki....Çok belli ki Fatih de tıpkı diğerleri gibi inat yolunu seçti...Bir kere daha inat bizi yendi...Cem Yılmaz ın meşhur sanatçı cenazesi esprisi geldi aklıma...Gözümüzde güneş gözlükleri "son golünü bize attı" diyoruz....Onu o forma içinde görmek içimi acıtıyor. Ama yapacak bir şey yok...Tek suçlusu yok bu işin...Başkan, Fatih, Şenol hoca Hayrettin bey....Herkes suçlu...Hepsi inada yenildi....Son olarak kim ne derse desin Fatih bal gibi Trabzonsporludur...Başkan kadar, Hayrettin bey kadar ve bizim kadar...Ta ki bir gün Trabzonsporluyum demeyi bıraktığı güne kadar...Ama irtifa kaybetti mi ? Evet kaybetti...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne yapacakmış taraftarımız çok merak etmeye başladım. Ne olacak? 90 dakika Fatih Tekke'ye küfür mü edilecek? Aman aman geç kalmayalım. Hatta bugünden başlayalım. En büyük taraftar biziz ya...

Bursa taraftarı Egemen'e 90 dakika küfür etti. Ne oldu? Hep beraber tepki gösterdik. Ha şimdi aynısını biz yapacağız yani?

Bravo...
                      Müthiş bir iş başaracağız.
                      Ayakta alkışlanmalık.
                      Trabzonspor forması altında yemediği küfür kalmamış adamın çok da umrunda olmaz.
                      Şu taraftara şaşıyorum doğrusu.
                      Bir tene başka bir örnek getirin bir futbolcunun imza atarken ben Trabzonsporluyum diyişine.
                      Hem de transfer rekoru kıran bir kulube imza atarken.
                      Vazgeçtim,dünyada başka biri yapmış mı böyle bir şey?

Fatih Tekke gibisi az gelir arkadaş.Bu adamı bu hale sokanlar ondan beter olsunlar.
                      Adamın kimseye eyallahı yok,Trabzon şehrinden de Trabzonspor taraftarından daha has Trabzonsporlu.
                      Kimsenin cesaret edemediği işe girişti Trabzonspor tarihinin en rezil yönetimine ilk sesi o çıkardı.
                      Bu daha başlangıç.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih olayında boş yere Yönetimi savunmuyorum ama Makakula olayında savunurum.

30 yaşında olan ve kariyeri pek parlak olmayan bir oyuncuya 2.5 milyon eurodan fazla verilmesi mantıksız bir yaklaşım olurdu.

Daha genç ve daha iyi olan Jaja'yı aldık, 4 milyon euroya.
                        Makukula nın ne kadar faydalı olup olmayacağını bilemem. Fakat problem şu Trabzon'un istediği oyuncuları alabilme gücü. Nitekim Trabzon transfer konusunda bu kadar ince elediğinde pek başarılı olamamıştır. Mesela 96 da kingladze alınsaydı şampiyon olunurdu deniyor veya 2005 ikinciliğinden sonra tomas jun yerine zurawski alınsaydı trabzonspor ve şenol güneş in kariyeri çok farklı olabilirdi. Çekincem bu olayın da diğerlerine benzemesi. Fakat Jaja transferi şimdilik yanlış bir transfer olarak gözükmüyor. Saygılar...
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• yaw anlamadıgım sey teogol,jaja,umut,bu soyledıgınız transferlerden daha mı kötü. bence asla.bızdekıler daha mükemmel.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• TRABZON'um sen çok yaşa
                            Canım feda olsun sana
                            Hiç birşeye değişilmez
                            Senin sevgin bu dünya da

Trabzonun sokakları
                            İnce uzundur yolları
                            61'dir plakası
                            Heryerde vardır havası
                            Biz Trabzon gençleriyiz inletiriz stadları!...

Herşey yalan, tek gerçek bordo mavi TRABZON'um...

Dönekliğin adını profesyonellik koydular. Başka birşey demiyorum. Basın mesuplarına Trabzonspordayken "Ben Türkiye de Trabzonspor formasından başka forma giymem, başka takımda oynamam, ben bu takımın kaptanıyım, olursa yurt dışı olur." diyen adamı bugün Beşiktaş forması ile objektiflere poz verirken görüyoruz. Demin de söyledim ya dönekliğin adını profesyonellik koyuyorlar. Bizim tanıdığımız Fatih Tekke'ye ne yakışırdı biliyor musunuz? Madem Türkiye ye çok gelmek istiyor, madem bu yönetim de onu istemiyor. Başka bir anadolu takımı ile anlaşırdım, yine de İstanbul takımlarından birisine gitmezdim. Bizim tanıdığımız Fatih Tekke futbolu bırakır, yine de İstanbul takımlarına gitmeyen Fatih Tekke'ydi. Dedim ya adını profesyonellik koyuyorlar.
                            En son StyLe tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 23:07.

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gördük ki Fatih Tekke transferi sadece bir günde (hem de BJK) tarafından bitirilebiliyormuş..
                              Gördük ki Makakula'yı almak o kadar da zor değilmiş. Manisa'ya bile gelebiliyormuş..
                              Gel de şimdi laf etme..
                              Fatih Tekke : Laf ile peynir gemisi yürüseydi....
                              Kimin suçlu olduğunu hala çözebilmiş değilim. Birileri bizi iyi kandırıyor ve alttan istediğini göstere göstere götürüyor....

Makukula : Eşi, teyzesi, halası, kuzeni, amcası, yabancı okul, disko, bar, huzur evi, sokağa atacak para, tüyü bitmemiş yetimin hakkı, menejeri, Trabzona gelmek istememesi gibi nedenlerden dolayı gelmedi galiba. Sorun yok

26 yıldan daha fazladır bize enjekte edilen tetradodoksin ile güzelce uyutuluyoruz...
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır o değil de Fatih olayında yönetimi savunanlar Makukula'yı Manisa'nın aldığını duyunca ne diyecekler?
                                İyi ki almamış Yönetim Makukula'yı, onun yerine Jaja'yı aldık, Maku da layığı olan Manisa'yı buldu...Bu kadar basit...

Yorum

Çalışıyor...
                                X