Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende fatihin alınıp alınmayışı doğru yada yanlış demiyorum.

Mütiş. Dik duruşu gerçekten harika daaa....

Ben de diyorum ki bu dik duruşu yüzünden mağdur olan (!) as başkan fatihi neden istememiş ?

Son vuruşlarını mı beğenmemiş ?

Hızını mı ?

Yaşını mı ?

Tekniğini mi ?

Neyini beğenmemiş ? Cevabı belli değilmi !

Böyle dik duruşta olmaz ! Yöneticilikte..

HH nin tüm icraatlarından bu kısmı cımbızla çekip alsanda bu adam yine haksız , yine gereksiz !

Aman tutma biryerinden elinde kalır.

Emin ol fatih konusundaki fikirlerini kendi futbol görüşüne göre yapmış olsaydı bu kadar dik duramazdı !
    Anlıyorum da kardeşim burada benim üzerinde durduğum, önem verdiğim konu hangi sebepten isteyip istemediği veya bu sebebin futbolla alakalı olup olmadığı değil.

Haklı veya haksız bir sebepten bu adam fatihi istemedi. Özünde hiçkimse fatihi istemedi. Ama istemediğini en dürüst şekilde asbaşkan dile getirdi yada ima etti.

hani en kötü karar kararsızlıktan iyidir denir ya, aynen o misal ...

kararı yanlış bile olsa o karar üzerinde diretebilen tek isim asbaşkandı.

kararının doğruluğu veya yanlışlığı ayrı bir tartışma konusu

Yorum

• Yönetim Tekke'yi almadı da öyle güzel ettiki!..

Gördük Tekke'nin Trabzonsporluluğunu.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Fatih Tekke bjk'ye gitti başımız göğe erdi. Tıpkı 2008-2009 sezonu devre arasında almadığımızda erdiği gibi, tıpkı 2009-2010 sezonunda almadıpımızda erdiği gibi. Yoksa başımız değil de...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• konuşmaya bile gerek yok artık yönetim doğru işler yapıyor.. 7.hafta beşiktaş ile avni akerde görüşmek üzere...
          yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• 7.hafta ola ki fatih trabzonspora gol attı, o yönetime nasıl yüklenecekler biliyormusunuz ? Fatihin trabzonsporluğunu eleştirmek haddimize düşmez ama küstürenleri sorgulamak gayet doğal hakkımız.Yoksa fatihe hiç lafım yok.Bu işten para kazanıyor, trabzonsporluluk enayilik değil. Profesyonel futbol hayatında her şey olabilir. Zamanında efsane futbolcularımız da fatih gibi diğer istanbul klüplerinde oynadılar,fatihi eleştirmenin bazı gerçekleri bildiğimiz için haksızlık olacağını düşünüyorum.
            Bu transfer bu yönetimin başını yiyecek ben bunu bilir bunu söylerim.Bu taraftarın içini burkmuştur. Buna kimsenin hakkı yok.
            FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende fatihin alınıp alınmayışı doğru yada yanlış demiyorum.

Mütiş. Dik duruşu gerçekten harika daaa....

Ben de diyorum ki bu dik duruşu yüzünden mağdur olan (!) as başkan fatihi neden istememiş ?

Son vuruşlarını mı beğenmemiş ?

Hızını mı ?

Yaşını mı ?

Tekniğini mi ?

Neyini beğenmemiş ? Cevabı belli değilmi !

Böyle dik duruşta olmaz ! Yöneticilikte..

HH nin tüm icraatlarından bu kısmı cımbızla çekip alsanda bu adam yine haksız , yine gereksiz !

Aman tutma biryerinden elinde kalır.

Emin ol fatih konusundaki fikirlerini kendi futbol görüşüne göre yapmış olsaydı bu kadar dik duramazdı !

32 yasindaki bir adam icin Trabzonspor'un o kadar para veremeyegini.. Bunu da acik acik soyledi.. O olayda kiviran biri varsa Fatih'ti kusura bakmasin.. Eger cok isteseydi Rubin'e imza atmazdi bugun Besiktas'a degil Trabzon'a gelmis olurdu..

Yonetim bu konuda haklidir, Fatih kendi cikarlarini Trabzonspor cikarlarinin onunde tutmustur, profesyonelce davranmistir.. Fatih haksiz degildir yani ama yonetimde haksiz degildir...
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ayrica taraftarin begenmedigi sikeci dedigi Gokdeniz'in ben uc istanbul takiminindan birinin formasini giyecegini sanmiyorum.. O kadar Trabzonspor'ludur. Buyuk bir iddaadir bu, zamanla gorecegiz...
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konuşmaya bile gerek yok artık yönetim doğru işler yapıyor.. 7.hafta beşiktaş ile avni akerde görüşmek üzere...
                  Yönetimin doğru işlerine cok taze bir örnek :

Trabzonspor'un istediği Beşiktaşlı Erhan ve Uğur Antalya'ya imza attı
                  Bordo Mavili ekibin daha öncede istediği Beşiktaş’ın sağ kenar savunucusu Erhan Güven ile Beşiktaş'ın sözleşmesini fesh ettiği orta saha oyuncusu Uğur İnceman'ı elinden kaçırdı

Trabzonspor yönetimi bugün mesai bitiminde sona erecek olan transfer döneminde daha önce teklif yaptığı Beşiktaş’lı Erhan Güven bu sabah Antalyaspor ile sözleşme imzalarken Uğur'da Antalyaspor'a imza attı.Trabzon son dakika girişimi yaptığı iki futbolcudanda bir sonuç alamadı.

Yorum

• kına yak hh kına yak!
                    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrica taraftarin begenmedigi sikeci dedigi Gokdeniz'in ben uc istanbul takiminindan birinin formasini giyecegini sanmiyorum.. O kadar Trabzonspor'ludur. Buyuk bir iddaadir bu, zamanla gorecegiz...
                      yeri değil ama bence gökdenizin zaten o takımlardan birinin formasını giymesine gerek yok. zira zannedilenin aksine ben gökdenizi asla trazonspor ile özdeşleştirmeyi kabul edemem.

gökdenizin kariyeri boyunca fener maçları istatistiklerine bakan ne demek istediğimi anlar.

fatih, 3 istanbul takımını çift dikiş turlasa da benim gözümde gökdenizden daha değerli kalacaktır

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim Tekke'yi almadı da öyle güzel ettiki!..

Gördük Tekke'nin Trabzonsporluluğunu.
                        Bir Trabzonsporlu futbolcunun makus kaderi bu olsa gerek her zaman Ali Kemaller, Serdarlar daha niceleri ama bir fark var onlar para için satılmışlardı.

Fatih ise futbol hayatının son transferini gerçekleştirip Rusya gibi hiç alışamadığı bir yerden kurtuldu.
                        Onun için hayırlısı olur derim inşallah ki Bjk'da aslında forvet sıkıntısı yok bu transfer nedendir bilemem ama Fatih o takım da oynarsa tutarda ama bir Trabzonspordaki Fatih asla olamaz olmazda o ruhu yakalayamaz bi daha .

Yorum

• FATİH TEKKE

2 yıldır ayağına doğru dürüst top vurmadı.

Rubin kazana gitti.

Ordada Büyük çoğunlukta sakattı.

Rubin kazan verim alamayacağına inandığı için yedek bir forvet aldı.(Yani şuan fatih rubinde 3. forvet konumunda)

Form tutması baya zaman alacaktır.

Ayrıca kariyeri boyunca çalıştığı 10 teknik adamdan 8 i ile problem yaşayan Fatih tekke Schuster le mutlaka kavga edecektir.

Yönetimin Almamasını saygıyla karşılıyorum.Bjk deki performansını görünce yönetimin hata yapmadığını anlarsınız.

Fatih tekke eski formunu heleki bjk de asla bulamaz.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Fatİh tekke kİmdİr ya bunun tartiŞmasini yapiyosunuz burda. Fatİh gelmek İsteseydİ rubİnle anlaŞmaz 6 ay bekleyİp bİzle anlaŞirdi, fatİh'İn trabzonlulugu zaten bu kadar, kendİsİnİ trabzonpordan ustun goren bİ futbolcudan hayir gelmezzz

Yorum

• İlk olarak Faruk KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir Trabzonsporlu futbolcunun makus kaderi bu olsa gerek her zaman Ali Kemaller, Serdarlar daha niceleri ama bir fark var onlar para için satılmışlardı.

Fatih ise futbol hayatının son transferini gerçekleştirip Rusya gibi hiç alışamadığı bir yerden kurtuldu.
                              Onun için hayırlısı olur derim inşallah ki Bjk'da aslında forvet sıkıntısı yok bu transfer nedendir bilemem ama Fatih o takım da oynarsa tutarda ama bir Trabzonspordaki Fatih asla olamaz olmazda o ruhu yakalayamaz bi daha .
                              aynen renktaş

fatihi fatih yapan, o tablo gibi gollerinden sonra rahmetli kazım koyuncunun müziği eşliğinde tribüne koşarken yaptığı gol sevincindeki verdiği ve yaşadığı ruhtu.

Yorum

• giderse saygı duyarım adam napacak yönetim istedimide fatihe kızayım hh için yolun sonu bence Q7 li gutili takımda fatih çok gol atar bundan sonra yönetimin ve bizim forvetlerin kucağına bombayı koydu fatih allah sonumuzu hayır etsin

Yorum

Çalışıyor...
                                X