Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman ekip tamam Ama ne sohbet olur
    Deep Blue abimizi onlarca kez ben de davet ettim fakat icabeti nasip olmadı bir türlü. Kıdem farkı mı desek ne desek?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Bogazda balık mı yiyoruz? Ne zaman ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• para mı var ki transfer yapsın adam...

borçların yarısından çoğunu cebinden ödedi zaten...sağolsun Sadri Bey bir kulağımızın arkasını bırakmış borçlandırmadan.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu arada Asbaşkan Ali Kemal Başaranın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Asbaşkanlıktan istifa edip yönetim kurulunda yönetici olarak göreve devam etmesini yönetim kurulu reddetti.Ali Kemal Başaran Asbaşkanlık görevine devam edecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özgür sende iyi biliyorsunki bu bilançoda borçlara karşılık kulübün gelirlerini şifaende olsa birşeyler göstermelisin.bunu 6 ay önce sen diyordun yanlışmıyım?1461 Trabzonun satılma gibi bir durumu yok.
            Evet doğru ama bunu deklare etmek yine de yanlış...

Nedeni en basit örneğinden;sen elinde önemli bir değer olan pilot takımına bir değer biçmiş oluyorsun...

Sana soruyorlar,diyorlar ki; 95 Milyon TL 1 yıllık ödeme meblağın var.Nasıl bir gelir ve ödeme planı çıkartıyorsunuz?...

Tahmini değerlerle sen de gelir planı sunuyorsun.Satışlar,sponsorluk erken ödemeleri,ticari alacaklar,yayın-avrupa gelirler ve diğer gelirler vs.

Yıl sonunda rutin denetlemeler yapılıyor.SPK'ya başvuruda bulunuyorsun TTK 376. madde gereği;Ticaret kanunu ilgili maddesince,iflas konulu yürürlülük devreye giriyor.

Peki ne yapılması gerekiyor?..

Bağımsız denetçi,gerekli denetimleri gerçekleştirip raporu sunuyor.Siz de gelir kalemleri harici,nakit para yardımı yapıyorsunuz şirkete...

Borç hanesine yazılmıyor bu meblağ.Yönetim kurulu onayıyla gerçekleşebiliyor.

Peki bu para gelmezse ne oluyor?..

Dernekler kanununca maliye el koyuyor ve kayyum atıyor kulübe...

Elinizden yönetim hakkı alınıyor.Borçlar ve ödemeler maliyece yapılıyor...

Sonrasında kulüp satışa sunuluyor...

Yani abi eğer gerekli olan gelir elde edilemezse 1461 Trabzon satılmak zorunda ki kulüp bunu öngörüyor şimdilik...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet doğru ama bunu deklare etmek yine de yanlış...

Nedeni en basit örneğinden;sen elinde önemli bir değer olan pilot takımına bir değer biçmiş oluyorsun...

Sana soruyorlar,diyorlar ki; 95 Milyon TL 1 yıllık ödeme meblağın var.Nasıl bir gelir ve ödeme planı çıkartıyorsunuz?...

Tahmini değerlerle sen de gelir planı sunuyorsun.Satışlar,sponsorluk erken ödemeleri,ticari alacaklar,yayın-avrupa gelirler ve diğer gelirler vs.

Yıl sonunda rutin denetlemeler yapılıyor.SPK'ya başvuruda bulunuyorsun TTK 376. madde gereği;Ticaret kanunu ilgili maddesince,iflas konulu yürürlülük devreye giriyor.

Peki ne yapılması gerekiyor?..

Bağımsız denetçi,gerekli denetimleri gerçekleştirip raporu sunuyor.Siz de gelir kalemleri harici,nakit para yardımı yapıyorsunuz şirkete...

Borç hanesine yazılmıyor bu meblağ.Yönetim kurulu onayıyla gerçekleşebiliyor.

Peki bu para gelmezse ne oluyor?..

Dernekler kanununca maliye el koyuyor ve kayyum atıyor kulübe...

Elinizden yönetim hakkı alınıyor.Borçlar ve ödemeler maliyece yapılıyor...

Sonrasında kulüp satışa sunuluyor...

Yani abi eğer gerekli olan gelir elde edilemezse 1461 Trabzon satılmak zorunda ki kulüp bunu öngörüyor şimdilik...
              Bilgiler için sağol can kardeşim benim.

Yorum

• erman toroğlu hepsinden daha cesur ve mert bir şekilde konuştu. helal olsun. ne siyasete yarandı ne de ağa babalarına.. adam arıyorsanız buyrun.

Yorum

• hani resmi basvuru ???

Yorum

• Usaklar bızım baskan ne ıs yapıyor,ıs adamı mı ?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• TFF gençler maçını 10 Kasım saat 14.00'e koydu!

Perşembe Polonya, Cuma Trabzon, Cumartesi Ankara ve Pazar sabahı maç!

Bu saatte bu maça çıkılmayacağı resti bile çekilebilir ve gerekirse de çıkılmazdı.

Anlamak zor mu bilmiyorum , bizim onurumuzdan başka kaybedecek bir şeyimiz kalmadı, bu sene de onu pas pas yapıyorlar. Şampiyon yapmayacakları zaten belli bari şerefimizi bu kadar ayaklar altına aldırmayalım. Perşembe deplasmanda Avrupa maçı olan takıma pazar sabahına maç verilmez. Veriliyorsa Türkiye ayağa kaldırılmalı, buna ses çıkarmamanın daha ağır bedeli yolda...
                      Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Lâyık oldukları muameleyi görüyorlar TFF'den. Zerre kadar acımıyorum. Demirören has ediyor herkese. Hepsini oynatıyor parmağının ucunda.

Yorum

• Karakola gitmeyen Kemal Sunal gibi saklanin siz saklanin. Sakin ses etmeyin, oturun öyle korkak herifler. Atip tutuyodunuz söyle delikanliyiz böyle herifiz diye. Haniya nerdesiniz??????
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• TFF hakkımızı vermiyor, her maç feneri el üstünde tutan hakemler bizi her maç doğruyor, Hacıosmanoğlu da saklambaç oynuyor. Namus davam dediği davada suspus olan adamdan ne beklenir ki? Hacıosmanoğlu sen zavallısın, acınacak haldesin, ne hale düşürdün bizleri. Def olup gitmen dileğiyle.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Tebrikler Hacıosman.Bu hafta kazandı takımın , padişahınla birlikte kutla şimdi.
                              #Dik oyna

Yorum

• Hacıosmanoğlu sakın şike davası ile ilgili dilekçe verme, sakın hakemlerle ilgili demeç verme, tepki gösterme. Anca siyasilerin yanında konu mankenliği yap, zaten seçimlerde yaklaşıyor, seçim otobüsünün şöförü ol, gözüne gir siyasilerin. Bu arada Trabzonspor'un hakları yenmiş hiç önemli değil, sen kendi dalgana bak. Zavallısın zavallı.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Çalışıyor...
                                X