Sanırım gerekçeli karar ve UEFA'nın kişiler hakkındaki kararları verilmeden (Ardından CAS'a gidip muhtemelen normal duruşma isteyip süreci uzatmak isteyeceklerdir) hukuksal açıdan bir adım atmak istemiyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
haci hala son surat calisiyor.dikkat ediyorum her ay sulalesinden bes alti kisiyi uye yapiyor.boyle boyle 13.sandiklar ortaya cikiyor iste.
kulube uye olabilen arkadaslar uye olup bmn'nin secimlerde soz sahibi olmasi gerekiyor.
Yorum
-
Yeri ve zamanı değil ama hani bjk takımı ne oldu da bu sene dirildi diye soruyoruz ya, şimdi Tolga Zengin ropörtajını izledim TRT-3'te sorunun cevabını verdim. Karakteri sağlam, adam gibi 3-4 transfer yaptılar ve takım birden değişti. Biz de şimdi Trabzonspor'da sorumluluk alacak, liderlik yapacak oyuncu eksikliği çekiyoruz. Yazık, Fatih Tekke gibi, Gökdeniz gibi, Tolga Zengin gibi zor yetiştirdiğimiz oyuncuları hem de kalpleri bu takım için atarken kolayca satıyoruz sonra da yerlerini doldurmak için çuvalla para harcıyoruz. Bu takım bu strateji ile devam ettikçe 60 yıl daha şampiyon olamaz... Derbilerde fark yer, kaleye şut atamadan maçı tamamlarız. Kazandığımız 7 şampiyonluk ile yıllarca övünür dururuz...Bu eleştirim sadece bu yönetime değil bu yönetim zihniyetine...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Giray Bulak, Trabzonspor'un Avrupa kupaları ve lige yaptığı başlangıcı yorumlarken, bordo mavili takımın yabancı oyuncularının performansına yönelik tespitlerde bulundu. Bulak, Beşiktaş-Galatasaray derbisi ve Anadolu takımlarının ligdeki konumları üzerine
Giray Bulak, Trabzonspor'un Avrupa kupaları ve lige yaptığı başlangıcı yorumlarken, bordo mavili takımın yabancı oyuncularının performansına yönelik tespitlerde bulundu.
...
JANKO'DAN ÇOK ÜMİTLİ DEĞİLİM
Paulo Henrique, Trabzonspor'da tek forvet durumunda. Henrique, yeterli mi sizce?
Marc Janko kullanılamaz mı? Değil tabii ki. Oyuncuların performans olarak daha ileriye gidebilmesi için onları tehdit eden, zorlayan oyuncuların olması lazım. O yarışma için de bir kaç oyuncu olması lazım. Şimdi Henrique yalnız tabii. Sonuçlar iyi ama tek olmasından dolayı gelecekteki performansı etkilenebilir. Ben Janko'dan çok ümitli değilim.
...
Sormazlar mı adama, ümitli değilim dediğin oyuncu senin gözlemci olduğun dönemde sen tavsiye ettiğin için alındı, madem ümidin yoktu, niye transfer ettirdin?En son bkandil tarafından düzenlendi; 24.09.2013, 08:23.
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnce zekâ Sadri Şener MAA'ın yaptığı açıklamalar sonrasında MAA fb başkanı gibi çalışmış demiş.
Kusura bakmasın ama bir insan bu kadar mı iki yüzlü olur?
Aynı MAA bu söylediklerini M. Ali Birand'ın programında canlı yayında da söylemedi mi?
Peki o zaman sen Trabzonspor başkanı değil miydin?
Herhangi bir adım attın mı bu konuda?
Mesela bir suç duyurusunda bulundun mu?
Ya da dava açtın mı?
Sen MAA'ya destek verirken biz seni bu adan fb'li ve oraya şike lobisinin hizmetlisi olarak geliyor diye uyarmadık mı?
Bakın tekrar yazıyorum. Sadri Şener de İbrahim Hacıosmanoğlu da atması gereken hiç bir adımı atmadılar.
Resmi bir tane bile başvuru yok ve şikecilerin hala ceza almamış olmasının en büyük sorumluları da bu ikisidir.
Akıllı adam lafa değil icraata bakar ve kupamızı almak,şikecilerin ceza almasını sağlamak için bu ikilinin yaptığı boş konuşmak harici bir tane bile icraat yok.
Sadri Şener'i hataları yüzünden eleştirelim ama herşeyi de kendisine yüklemeyelim.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
* Yahu yüzünüz kızarmıyor mu ? Şu taraftardan hiç mi utanmıyorsunuz başvursanıza TFF'ye !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Trabzonspor icralık oldu!
Trabzonspor yönetimi yaşadığı maddi sıkıntılar arasında bir darbede eski yönetimdeki Temel Soyyiğit'ten yedi.
Şener yönetiminde İstanbul kanadında yer alan yöneticilerden Temel Soyyiğit’in o dönem yaşanan sıkıntının giderilmesi için kulübe verdiği 450 bin doları almak için Trabzonspor’u icraya verdiği öğrenildi.
Soyyiğit’in, alacaklarına karşılık kendisine verilen çeklerin ödenmemesi ve kulüpte bir türlü muhatap bulamadığı için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldığı belirtildi. Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ise bu şok karşısında eski yönetici ile temasa geçmeye ve borcu taksitlendirmeye çalışacağı öğrenildi.
Şener yönetiminde İstanbul kanadında yer alan yöneticilerden Temel Soyyiğit’in o dönem yaşanan sıkıntının giderilmesi için kulübe verdiği 450 bin doları almak için Trabzonspor’u icraya verdiği öğrenildi.Soyyiğit’in, alacaklarına karşılık kendisine verilen
ya bu yöneticileri kim icraya verecek trabzonsporu okadar borcun icine soktuklarindan kendi paralarini kurusuna kadar isterler ama Trabzonsporun parasini carcur ederler 1 liralik oyuncuya 5 verip büyük is yapmis gibi dolasirlar birde paralarini isterler hepsi ayni. Trabzonspor öyle bir kural getirmeliki kim Trabzonsporun parasini carcur ederse ceplerinden ödemeleri gerekir diyeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Demirören'in yaptığı son densiz açıklamadan sonra kulübün buna gerekli tepkiyi en sert şekilde vermesi gerekir."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Hisse satışına devam galiba...
Atay Aktuğ yönetimi döneminde borsaya açılan Trabzonspor’da, bir önceki yönetimin döneminde hisse satışıyla kulüp elindeki hisseler %54,7’ye kadar gerilemişti....
Geçtiğimiz haftalarda maddi kaynak sıkıntısına düşen Hacıosmanoğlu yönetimi de Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurarak hisse satmak istedi. Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) bu hisselerin satışına izin verdi ve Hacıosmanoğlu yönetimi %3,7’lik bir hisse satışı gerçekleştirdi ve sıcak paraya kavuştu.
Maddi sorunların şimdilik bu şekilde çözüldüğü ifade edilirken, Trabzonspor normal şartlarda satabileceği hisseleri eritmiş durumda. Bundan sonra yapılacak hisse satışlarının önünde yasal engel bulunmazken hisselerin yüzde 51'den aşağıya düşmesi beraberinde büyük sorunları getirecek. Dışarıdaki tüm hisseler bir kişinin eline geçerse bordo mavililer Trabzonspor AŞ'de var olan hakimiyetini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.
Trabzonspor’un, 5.10-5.26 fiyat aralığından 767 bin 528 adet hisse sattığı ifade edildi.
Yorum
-
http://www.61saat.com/futbol/ebru-gu...du-h71872.html =) bir sponsorla daha anlaşmışız yine aynı para ama bonusları filan varmış,buda bir yıllık güzel şeyler....böle devam damlaya damlaya göl olur.
Yorum
-
Haklı haksız her konuda medya üzerimize oynuyor.
Yönetimin yanlışları varsa düzeltmesi hususunda eleştirileri yapmak gerekir.
Ama destek de olunması lazım şu şartlar altında...
misafir olduğunuz bir yerde bize saldırı teşebbüsünde bulunuluyor ve bazı kesim bizi suçlu ilan ediyor.
Eleştiriyse eleştiri ama destekse destek...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum