Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimimiz 3 aylık dönemde kısa vadeli yükümlülükleri 36 Milyon TL arttırarak 216 Milyon TL ye çıkarmıştır hayırlısı olsun.(Hani 6 yıla yakın dönemde onca şeye rağmen 180 milyon TL olan borçta kıyamet kopmuştu ya o borç işte bu hem de 3 ayda... )

Yorum

• Yönetimimizin 3 aylık faaliyet dönem zararı 26,1 Milyon TL olmuş...

Genel yönetim giderleri de 8,5 Milyon TL olmuş 3 ayda %400 artmış..

Yorum

• Sike Davasında hiçbir cabaları yok.İnsan gider UEFA-FİFA'ya avukatlar aracılığı ile Türkiye'deki durumu anlatır.

Siz fb'yi resmi sikeci ilan ettiniz ama TFF hala daha yaptırım uygulayamadı der.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimimizin 3 aylık faaliyet dönem zararı 26,1 Milyon TL olmuş...

Genel yönetim giderleri de 8,5 Milyon TL olmuş 3 ayda %400 artmış..

[ATTACH]5782[/ATTACH]
          Bu bilgiler özellikle çaycı da bile kredi kartı varmış diyen arkadaşlara gelsin.
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Ertelenmiş gelirler 1 Milyon TL den 21 Milyon TL ye çıkmış bu garip bir durum...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bilgiler özellikle çaycı da bile kredi kartı varmış diyen arkadaşlara gelsin.
              Kredi kartlarını toplayıp limitini arttırmışlar anlaşılan...

Geçmiş yönetimde fazla harcama olmuşsa tepki koyalım ama bu nedir ya?..

Yorum

• Gelir-Gider tahmin tablosuna göre Yönetimimiz 97,1 Milyon TL gelir beklerken,110,7 Milyon TL gider bekliyor...

Yani 13,6 Milyon TL açık bekliyoruz...

Yorum

• Özgür yetişemiyorum hızına :-)))

Yorum

• Son olarak 1461 Trabzon'u satayruk uşaklar!!!Kapıya kilit...

20 Milyon Dollars'ı veren alır 1461 Trabzon'u...Yani alt yapımızı...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özgür yetişemiyorum hızına :-)))
                      Senin hızının yanında hiç kalırım abi

Yorum

Son olarak 1461 Trabzon'u satayruk uşaklar!!!Kapıya kilit...

20 Milyon Dollars'ı veren alır 1461 Trabzon'u...Yani alt yapımızı...

[ATTACH]5785[/ATTACH]
                        18 milyon dolar yardım edecek birilerini bulsam, ciddi ciddi düşünürüm... Şaka değil...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          18 milyon dolar yardım edecek birilerini bulsam, ciddi ciddi düşünürüm... Şaka değil...
                          Sonunda aldın o 2 milyon doları galiba abi

Yorum

Senin hızının yanında hiç kalırım abi
                            Bayramda bile aramadın... Bunu ancak Boğaz'da balık temizler...

Yorum

• boşuna kıvranma özgür bi bosingva maloudayı gördüler birazda sportif başarı gördüğümüz için bunları kimse görmez şuan

Yorum

Sonunda aldın o 2 milyon doları galiba abi
                                Yok almadım henüz... Onu da alırsam, 16 milyon dolar destek yetecek... Kısmet.

Yorum

Yükleniyor...
                                X