İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Hacıosmanoğlu saç ektirmiş.
Saç ektireceğine transfer yapsaydın ya hiçmi utanma arlanma yok sende!
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey bitti şimdi başkanın saçlarına mı takıldık şimdi..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkandan alkışlanacak hareket!
Hacıosmanoğlu hayatını kaybeden taraftarlardan birinin evini yaptıracak
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo mavili takımın deplasmanda oynadığı maçtan Trabzon’a dönerken hayatını kaybeden bir taraftarın evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında evin oldukça kötü olduğunu gören Başkan Hacıosmanoğlu'nun kendi imkanlarıyla aileye bir ev yaptırma kararı aldığı öğrenildi. Bordo mavili yöneticiler, ev yaptırılacak olan ailenin ismini açıklamak istemediklerini söylediler.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo mavili takımın deplasmanda oynadığı maçtan Trabzon’a dönerken hayatını kaybeden bir taraftarın evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında evin oldukça kötü olduğunu gören Başkan Hacıosmanoğlu'nun kendi imkanlar
İşin gücün yokmu sayın başkan!
Bu renklerin pesinde can vermis kardesimizin ailesine unutulmadiklarinin gosterilmesi ve destek verilmesi gercekten guzel bir hareket. Tebrikler baskana.
Yorum
-
arkadaşlar hiçkimse taraftara ev yapılmasına karşı çıkmaz hatta alkışlar..ancak bir başkanın görevi önce klübü idare etmektir..İHO klübü idare edemediği için böyle popilzm peşinde koşuyor..isyanımız itirazımız bunadır..kendi mesleğimden biliyorumki sınıfta eksiklikleri ve zaafları olan öğretmenin dosyaları her zaman tam olur sosyal faaliyetleri daha fazla olur..İHO kesinlikle siyaset dersleri alıyor.siaysete girmeyebilir,ama siyaet sayesinde Trabzonspor başkanlığı sürer Trabzonspor başkanlığı çoğu siyasi makamdan daha itibarlı bir makamdır..benim anlamıdığım okumayı 4.sınıfta öğrenen birinin bu işleri bu dalavereleri nasıl becerebildiğidir..benim 9 yaşındaki uşak baba kupamızı devleti yönetenler vermiyor diyor ama İHO bunu bile kavrayamıyor yada daha kötüsü 3 maymunu oynuyor..4.sınıfta okuma öğrenen biri eğitim literatüründe öğrenme güçlüğü olan kaynaştırma öğrencisidir..okumayı 4.sınıfta öğrenip ilkokulu zor bitiren biriinin trabzonspra başkan seçilmesi bu camianın en büyük ayıplarından biri olarak tarihe geçecekEn son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 17.09.2013, 01:32.
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hiçkimse taraftara ev yapılmasına karşı çıkmaz hatta alkışlar..ancak bir başkanın görevi önce klübü idare etmektir..İHO klübü idare edemediği için böyle popilzm peşinde koşuyor..isyanımız itirazımız bunadır..kendi mesleğimden biliyorumki sınıfta eksiklikleri ve zaafları olan öğretmenin dosyaları her zaman tam olur sosyal faaliyetleri daha fazla olur..İHO kesinlikle siyaset dersleri alıyor.siaysete girmeyebilir,ama siyaet sayesinde Trabzonspor başkanlığı sürer Trabzonspor başkanlığı çoğu siyasi makamdan daha itibarlı bir makamdır..benim anlamıdığım okumayı 4.sınıfta öğrenen birinin bu işleri bu dalavereleri nasıl becerebildiğidir..benim 9 yaşındaki uşak baba kupamızı devleti yönetenler vermiyor diyor ama İHO bunu bile kavrayamıyor yada daha kötüsü 3 maymunu oynuyor..4.sınıfta okuma öğrenen biri eğitim literatüründe öğrenme güçlüğü olan kaynaştırma öğrencisidir..okumayı 4.sınıfta öğrenip ilkokulu zor bitiren biriinin trabzonspra başkan seçilmesi bu camianın en büyük ayıplarından biri olarak tarihe geçecek
Amaci belki dediginiz gibidir , siyasete hazirlaniyordur ve bunu halkla iliskiler calismasi olarak yapmistir , belki bunun altinda bilmedigimiz bir baska amaci vardir,Makam icin ne kadar yeterli oldugu tartisma konusudur... Bunlara bir itirazim yok hatta katildigim hususlar da var. Fakat ortada yapilmis bir eylem var ise bunun degerlendirilmesi gereken ilk yonu altinda yatan baska amaclardan ziyade yararli ve faydali bir icraat olup olmadigi olmali bana gore. Sonuc olarak Trabzonspor ugrunda hayatini kaybetmis bir taraftarin ailesi Trabzonspor kulubu tarafindan baskanlik seviyesinde ziyaret edilmis, bir dertleri gorulmus, bu guzel ve bence taktir edilmesi gereken bir davranis.
Olaylara bazen oldugu gibide bakmaliyiz. Bu eylemi bir futbolcumuz yapmis olsaydi yine boyle mi dusunurduk yoksa kendisini takdir mi ederdik ? Yapilan yanlislar dogrulari goturmemeli ve golgelememeli. Dogruya dogru , egriye egri..
Yorum
-
Hacıosmanoğlu maalesef samimiyetini zedeletti. Dolayısıyla artık kendisine kuşkuyla bakanlar her yaptığı icraata olumlu da olsa kuşkuyla yaklaşır oldu. Yanlışı herkes yapar. Ama bir kere samimiyetini yitirirsen o işin tüm tadı tuzu kaçar. Yanlışı eleştirmek tartışmak başka, birisinin samimiyetini güvenirliğini tartışmak ondan kuşkulanmak başka.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu yönetimi birçok konuda eleştirdim ama Yusuf ERDOĞAN'ın sözleşmesinin 3-5 kuruşluk bonservis bedeli yüzünden uzatılmaması konusu bence çok önemli. Akıllı bir yönetici çıkıp da bu işi bitirelim başkan demez mi. Ünal hocam, seni en çok savunan kişilerden biriyim nerelerdesin, ne iş yaparsın bilmem ama bu çocuğu da kaptırmayın...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
baskan cikmis konusuyor o kupa gelecek diye. peki kupa geldikten sonra ne olacak ? sikeciler ile ayni ligte oynamayi kabul mu edecek onu aciklasin.
kupa gelip sikeciler hakettikleri cezalari almicaklarsa varsin kalsin o kupa oldugu yerde.
baskan ve yöneticiler her defasinda ayni hatayi yapiyor malesef.
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Rıfat Çakıroğlu 1461'den gönderilmiş..neden acaba
Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
Florya'da maaş krizi
Aylık 18 milyon dolar gideri olan G.Saray'da nakit akışında yaşanan tıkanıklık Florya'yı da vurdu. Futbolcuların alacakları büyüyor
20 Eylül 2013 | 09:10
A+A-
7
Spor Toto Süper Lig'de 4 maçta bir galibiyet, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında yaşanan hezimet, Galatasaray'da sportif başarıyı sorgular ve kriz ortamı yaratırken, sarı-kırmızılı kulübün kasası da S.O.S veriyor.
Futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve tüm şubelerin işletme giderleri ve personel maaşları için ayda 18 milyon dolara ihtiyacı olan G.Saray yönetimi, nakit akışının tıkanması ve sermaye artırımının gecikmesi nedeniyle zor günler yaşıyor. Aslan'ın yaşadığı nakit krizi nedeniyle, Sportif AŞ'nin Florya'da futbolcuların alacaklarını da geciktirdiği ve bunun takımda büyük sıkıntı yarattığı sarı-kırmızılı camiada konuşuluyor
BURAK YILMAZ SATILMAYINCA...
G.saray'da Ünal Aysal'ın ikinci başkanlık döneminde Futbol Şubesi sorumlusu olarak bir yönetim kurulu üyesini atamaması da Florya'da sıkıntı yarattı. Önceki dönemde yapılacak olan ödemelerde kasa kolaylığı sağlayan Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra şirketler ile Florya arasındaki para trafiğine yön veren Ali Dürüst'ün yokluğu futbol şubesinde düzenin bozulmasına sebep oldu. Başkan Ünal Aysal'ın yeni yönetiminde yer alan isimlerden hiçbirinin kulübe kasa kolaylığı sağlayacak bir rakamı vermediği ve nakit krizine by-pass arayan yönetimin, transferin son günlerinde Burak Yılmaz'ı Lazio'ya satma ısrarının da sebebinin bu para kriz olduğu ifade edildi
FATİH TERİM ÇÖZÜYORDU
Galatasaray'da daha önce çalıştığı 2 dönemde de yönetimlerden kaynaklanan para krizi yaşayan Fatih Terim, 4 yıl arka arkaya şampiyon olan kadroda yer alan futbolcuların transfer alacağı ve primlerinin düzenli ödenmesi için büyük çaba harcamıştı.
Terim o dönem, Florya'daki kasasından futbolculara nakit akışını sağlamış ve takımın problemsiz yola devam etmesini sağlamıştı.
(Sabah)
Diger takimlarda durum asagi yukar aynidir.Umarim Maaslari ödeme Plani vardir yoksa bizim duumuz daha beter olur.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ekonomik darboğaz içine girdiğimiz-gireceğimiz kesin.Mali yönden işi kotaracak gücü olmadığı belli olan yönetim.Acaba şampiyonluk hakkımızı gaspeden,takım,federasyon,tahkim,muhtelif kişi ve kurumlar hakkında maddi tazminat davaları ile ciddi gelir elde edebilir.Bunun farkındalar mı ? Yoksa parti il başkanı gibi davranmaya devam mı edecekler ?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İnce zekâ Sadri Şener MAA'ın yaptığı açıklamalar sonrasında MAA fb başkanı gibi çalışmış demiş.
Kusura bakmasın ama bir insan bu kadar mı iki yüzlü olur?
Aynı MAA bu söylediklerini M. Ali Birand'ın programında canlı yayında da söylemedi mi?
Peki o zaman sen Trabzonspor başkanı değil miydin?
Herhangi bir adım attın mı bu konuda?
Mesela bir suç duyurusunda bulundun mu?
Ya da dava açtın mı?
Sen MAA'ya destek verirken biz seni bu adan fb'li ve oraya şike lobisinin hizmetlisi olarak geliyor diye uyarmadık mı?
Bakın tekrar yazıyorum. Sadri Şener de İbrahim Hacıosmanoğlu da atması gereken hiç bir adımı atmadılar.
Resmi bir tane bile başvuru yok ve şikecilerin hala ceza almamış olmasının en büyük sorumluları da bu ikisidir.
Akıllı adam lafa değil icraata bakar ve kupamızı almak,şikecilerin ceza almasını sağlamak için bu ikilinin yaptığı boş konuşmak harici bir tane bile icraat yok.
Yorum
Yorum