Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet öyleydi fakat 1.5 sene önceki divan kurulunda asil borc 250 milyondur sakliyorsunuz diye kürsüde bir üye konuşmuştu.tabi asli astari yok.
    E bugünkü divan kurulu da açıklandı borç 273 milyon diye işte.

Bir önceki yönetime borç yüzünden olmadık laflar diyenler,bu kadar kısa zamanda bu kadar borca niye laf demiyor ben işin orasındayım..

Samimiyet testi bir bakıma....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnsanların fikrine verilen deger bu kadar. Eleştiriye tahammul bu kadar. Trabzonspor'u sen sus, sen de sus. Hepiniz susun lan diye mi yöneteceksiniz. Sizi eleştiren herkes hain bi siz mi dogrusunuz? Bu asabiyet ne? Efendi olun. Köy kavesi işletmiyor, trabzonsporu yönetiyorsunuz.
      Mevzu eleştirmek değil,kulubun hisseleri % 47'lere kadar satilirken,önune gelen oyuncuya paralar sacilirken,catir catir maaş alırken sesin cikmiyorduda bugün ne değiştide azılı muhalif oldun?

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir önceki yönetime borç yüzünden olmadık laflar diyenler,bu kadar kısa zamanda bu kadar borca niye laf demiyor ben işin orasındayım..

Tamam dostum şampiyonluk kadrosu kurulacak elini cebine atma, borclanma bu nasıl olacak?
        Mali islerden sorumlu yönetici konustu iste stad isim hakki ve bazi sponsor ve projelerden gelecek paralarla borç eriyecek dedi.

Yorum

Tamam dostum şampiyonluk kadrosu kurulacak elini cebine atma, borclanma bu nasıl olacak?
          Mali islerden sorumlu yönetici konustu iste stad isim hakki ve bazi sponsor ve projelerden gelecek paralarla borç eriyecek dedi.
          Dostum ben zaten ne bu yönetimi,ne daha daha önceki yönetimleri para yüzünden eleştirmedim,eleştirmem de.
          Benim bir yönetimi değerlendirme kriterim şudur:

Benim taraftar olarak başım eğik gezmeme sebep oldular mı olmadılar mı?
          Sportif başarı var mı yok mu?

Bu yönetimde eleştirdiğim en belirgin şey de bu.
          Siyaset yalakalığı....

Hem de üstelik hakkımızı yiyen en tepedeki adama.

Dikkat edersen bütün eleştirilerimde bunu dile getiriyorum.Çünkü bu hreketleriyle beni taraftar olarak utandırdı,başımı eğdirdi.

Para konusunu, Trabzonspor, ismiyle bile çözer.Mevcut yönetimi de para konusunda eleştirmiyorum çünkü diğerlerini eleştirirken para mevzusu benim kriterim değildi,bundan sonra da olmayacaktır.

He,şu anda para mevzusunu dile getirmemin sebebi de zaten ,eski yönetimi 5 yıllık süre zarfında şampiyonluk da yaşatmalarına rağmen yaptıkları 178 milyonluk borcu dillerine dolayan arkadaşlar,2 yıl gibi bir sürede mevcut yönetimin neredeyse aynı borcu yapmış olmalarına niye ses çıkarmıyorlar?

Sadece bir soru...

Ben paraya takılmam.
          Dediğim gibi samimiyete inanırım ...

Neyse kapatalım konuyu derim.

Zaman neyin ne olduğunu gösterecek.

Şu anda ivedilikle Sadri Şener'in davasını bekliyorum.
          O dava sonuçlanınca asıl ol zaman konuşmaya başlayacağım mevcut yönetimle ilgili olarak...
          Arafilboylu

Yorum

Bu konuda Haciosmanoglu yalniz değil.2008 Kongresinde zamanin Bakanı Faruk Özak'in Sadri Sener'i Baskan yapmak icin yaptırdığı üye ve kulisler unutulmaz.

2008 de sadri şener in rakibi yoktu zaten, neden kulis yapsın ? kimse aday olmazsa, herkes beni desteklerse elimi taşın altına sokarım diyerek geldi adam. bu kısmı iyi hatırlıyorum, kongrede ciddi bir rakibi yoktu sanırım.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sadri Şener her türlü seçilirdi.Mert'in dediği doğru.

Kulis işi her zaman olur...Bunlar belirleyici değil...

Başımıza faydalı bir adam geldikten sonra o kulisi hoş bile karşılarım.

Başka önemli mevzular var.....
              Arafilboylu

Yorum

• Özkan Sümer doğru mu söylemiş yanlış mı söylemiş okumadan adamı tezgahçı ve kene ilan etmenin doğru yanı var mı? Kulüp siyasallaşmadı mı? Trabzonspor şu an Akp'nin elinde değil mi? Akp Trabzon il teşkilatı gibi çalıştırılmıyor mu? Mitingden mitinge gezmiyor mu başkanı? Kendinden uzaklaşma yok mu? Taraftarlar bölünmedi mi?

Bu başkan sadece 1 yılda 100 milyonluk borç yaptı. Diğer yandan 5 yılda 175 milyon borç yapan Sadri Şener'e de savaş ilan etti. 5 yılda 175 milyon borcun karşılığı 1 şampiyonluk 1 Türkiye kupası 1 süper kupaydı. Bunun yanı sıra tarihinde ilk kez katıldığı şampiyonlar ligi grubundan CSKA'nın İnter'e son dakikada attığı golüyle çıkamadı. 5 yılda 175 milyon borç yaptı Sadri Şener, yani yıl başına ortalama 35 milyon borç düşüyor. İho ise sadece 1 yılda 100 milyon borç yapıyor. Görünen o ki Sadri'nin başarısını yakalayabilmesi için yıl başına bi 100 milyon daha harcaması gerekecek. Ama İHO kendine güvenmiyor olacak ki, kendinden önceki başkana çamur atarak kendi beceriksizliğini gizleme yoluna gidiyor. Aynı mitingden mitinge peşinden koşturduğu uzun adam gibi. Eğer önündekini geçemiyorsan onu aşağı çek, o zaman onun önündesindir. Mantık bu.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.10.2014, 15:29.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Mevzu eleştirmek değil,kulubun hisseleri % 47'lere kadar satilirken,önune gelen oyuncuya paralar sacilirken,catir catir maaş alırken sesin cikmiyorduda bugün ne değiştide azılı muhalif oldun?
                  Adam dogru ya da yanliş gürüşünü belirtiyor. Eleştiren herkes azılı muhalif mi oluyor? Belki de yonetime yol gostermek istiyor. Ama yok insanları yaftalak daha kolay.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

özkan bir kişiye karşı çıkıyorsa o kişi garanti doğru yoldadır. Yönetime olan güvenim bir puan daha arttı.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2008 de sadri şener in rakibi yoktu zaten, neden kulis yapsın ? kimse aday olmazsa, herkes beni desteklerse elimi taşın altına sokarım diyerek geldi adam. bu kısmı iyi hatırlıyorum, kongrede ciddi bir rakibi yoktu sanırım.
                      2008 yilindaki kongrede Haciosmanoglu Sadri Şener'le çekiştigi başkanlık yarışinda 3296 uyenin kullandigi oylarin 1132 tanesini Haciosmanoglu aldı.2151 oyuda Sadri Sener aldi baskan secildi.ben dun gibi hatirliyorum Faruk Özak'in kulislerini.

Yorum

Dostum ben zaten ne bu yönetimi,ne daha daha önceki yönetimleri para yüzünden eleştirmedim,eleştirmem de.
                        Benim bir yönetimi değerlendirme kriterim şudur:

Benim taraftar olarak başım eğik gezmeme sebep oldular mı olmadılar mı?
                        Sportif başarı var mı yok mu?

Bu yönetimde eleştirdiğim en belirgin şey de bu.
                        Siyaset yalakalığı....

Hem de üstelik hakkımızı yiyen en tepedeki adama.

Dikkat edersen bütün eleştirilerimde bunu dile getiriyorum.Çünkü bu hreketleriyle beni taraftar olarak utandırdı,başımı eğdirdi.

Para konusunu, Trabzonspor, ismiyle bile çözer.Mevcut yönetimi de para konusunda eleştirmiyorum çünkü diğerlerini eleştirirken para mevzusu benim kriterim değildi,bundan sonra da olmayacaktır.

He,şu anda para mevzusunu dile getirmemin sebebi de zaten ,eski yönetimi 5 yıllık süre zarfında şampiyonluk da yaşatmalarına rağmen yaptıkları 178 milyonluk borcu dillerine dolayan arkadaşlar,2 yıl gibi bir sürede mevcut yönetimin neredeyse aynı borcu yapmış olmalarına niye ses çıkarmıyorlar?

Sadece bir soru...

Ben paraya takılmam.
                        Dediğim gibi samimiyete inanırım ...

Neyse kapatalım konuyu derim.

Zaman neyin ne olduğunu gösterecek.

Şu anda ivedilikle Sadri Şener'in davasını bekliyorum.
                        O dava sonuçlanınca asıl ol zaman konuşmaya başlayacağım mevcut yönetimle ilgili olarak...
                        Yapilan borcun karşılığı varsa ki, para edecek projelerden var görünüyor o zaman elestirmem dostum.

Yorum

1,5 yil önceki Dolar ve Euro seviyesine bakin derim ozaman

Asagi yukari ayni borc.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam dogru ya da yanliş gürüşünü belirtiyor. Eleştiren herkes azılı muhalif mi oluyor? Belki de yonetime yol gostermek istiyor. Ama yok insanları yaftalak daha kolay.
                            Siz hâlâ ordamisiniz? Elestirmesine elestirecek tabi ama zamaninda kulüpte calisirken yapilan yanlislar icin divanlarda kongrelerde tek elesriri yapmazken şimdi ne degistide susmuyorsun soralım kendisine.

Yorum

• sadri şenerin futbolcularının satışı ile gelir elde edilen gelir , 273 milyon trilyon borç , ligde başarısız bir kadro bu kulüp batmıştır nokta.

Yorum

• Mantaliteye bak Sadri Sener'in futbolcularindan elde edilen gelir
                                Sana deseler bu futbolcularin satisindan 35 milyon tl para kazanilacak sen inanirmiydin Ahmet?

Yorum

Çalışıyor...
                                X