Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluk yakın şarjörleri takın

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o paraları sana peşin vermiyorlar ki. Senede 600 alacağın yerde 5 milyon alıyorsun. Adidas saf mı 25 milyon doları peşin versin
      bjk yanılmıyorsam borcunu eritmek, kulübü çevirmek için bu paraların yüksek kısmını peşin almaya çalışıyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben degil sen direniyorsun. Sahin de göstersin iyi performans onunda sözlesmesini hem uzatalim hemde iyilestirelim? Bunun nesini anlamiyorsun? Yönetim'in önünde bu gibi secenekler varken, bu yola basvurmadi. Simdi ki risk ne? Sahin basarili olamazsa yattigi yerde 600 bin TL götürecek.

..
        Ya arkadaş inadınamı konuşuyorsunnerde görülmüş DIŞ TRANSFERDE performansa göre ıyıleştırme olduğu?bı tane örnek ver bahsı kapatalım.

Yorum

• kızgınlıktan yazmıyorum
          gerçekten bizim yönetim yok.
          ilk yarı ligin en kötü topunu biz oynadık.
          Antalya kampı bitecek
          hala
          oyuncu alınamadı.
          haziranda
          temmuzda
          ağustosda
          oyuncu alamayan yönetim
          devre arasında hiç alamaz.
          klasik açıklama gelir haftaya
          takımlar iyi oyucularını devre arasında vermek istemiyor
          veya
          çok para istiyorlar.......
          pişşş pişşşşşşş
          iyi uykular arkadaşlar,bu sezonda uyuttular bizleri

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Bu yönetim geldikten sonra futbola olan inancım, bilgim falan komple göçük.

Cidden haklarında konuşası gelmiyor insanın.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 5 dk.

"ilk 6 hedefi" bizi bozar hocam.. coşmaya ihtiyacı olan seyirciyi motive etmezsen OLMAZ BE HOCAM. sen iyi oynat.. BU SENE BU BİZE YETER.

Bu adam varken simdiki baskani secenlerin kafa yapisi incelenmeli.
              iho istifa.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 5 dk.

"ilk 6 hedefi" bizi bozar hocam.. coşmaya ihtiyacı olan seyirciyi motive etmezsen OLMAZ BE HOCAM. sen iyi oynat.. BU SENE BU BİZE YETER.

Yarin bi seçim olsun. Biri cikip haciosmanoglunun seçim vaadlerini ayni üslupla tekrar etsin. En az %40 oy alir yine.
                Trabzonsporun ihtiyaci avrupai bi yönetim. Ancak bu yönetimi seçecek olan seçmenin %60'i şark zihniyetine sahip.
                Artik isteyen istediği dilime koysun kendine.
                O yüzden trabzonun ihtiyaci sadece kentsel dönüşüm değil.
                Kültürel, toplumsal bir dönüşüme de ihtiyaci var...
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• başkan mı o da kim be?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Kendisi 2017'de CL Şampiyonu yapacam takımı dedide ne oldu? Uçarak, tezavratlarla başkanmı seçtiler kendisini? Bu kafayla daha çok seçimler kaybeder. Seçim zamanı Trabzonspor taraftarların duygularına tercüman olan aldı koltuğu, geçti dereyi. Kendisinin bu tahsille ilk okul terk birini geçememesinin tek sorumlusu kendisidir.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya arkadaş inadınamı konuşuyorsunnerde görülmüş DIŞ TRANSFERDE performansa göre ıyıleştırme olduğu?bı tane örnek ver bahsı kapatalım.
                      Kacinci defa yaziyorum sayamadim. Sahin'e dersin ki, senle simdilik 200-300 bin TL'ye 3 yilligina anlasalim, ama takima katki saglayabilirsen o zaman yeniden masaya oturur, sözlesmeyi yenileriz.

Öyle bir yaziyorsunki sanki Messi'yi aldik da kabul etmeyecek, kac yildir top oynamiyor, kabul etmiyorsa Kasimpasa'da yedek bekler, ki ilk 18'de yer alabiliyordu mu?

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Secim doneminde Usta yi ovenleri burada Trabzonspor dusmani ilan ediyorlardi...hey gidi gunler....

Onlardan biride bendim..

Gerci bi ara Usta ya ilimli yaklasmistim ama sadece bi ara...

Velhasil kelam pismanlik fena birsey...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• la ne eleştirisi, adamı takdir etmek lazım, hiç bir şey yapmadan bu kadar başarı, yaniii
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Secim doneminde Usta yi ovenleri burada Trabzonspor dusmani ilan ediyorlardi...hey gidi gunler....

Onlardan biride bendim..

Gerci bi ara Usta ya ilimli yaklasmistim ama sadece bi ara...

Velhasil kelam pismanlik fena birsey...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• umarım en kısa zamanda görevi bırakırsınız...

Yorum

• Kalemin ucu çok sivri bu aralar. Biraz körelsin yazacağım...

Yorum

Yükleniyor...
                                X