Bu aralar boşbakana yıkama yağlama yok mu ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Her şeye muhalefet olmayın.
Biz İstanbul'da 9000'de 9000 yaparız ama 4000 kişilik kontenjanın en fazla 1000 kişisi dolar.
4000'de 4000 mi oldu? Onları en iyi şekilde ağırlayıp göndermek senin vazifen.
Kalkıp da farklı takımı tutuyor diye birileriyle dalaşmak anlamsız. Misafir takım seyircisi yanlış tutum içerisine girerse ayrı, onu güvenlik güçleri halleder. Stadlarda polis var artık.
Sıkıldım fanatizm sebebiyle gerçekleşen ayrışma ve kavgalardan. İngiltere'deki gibi bir arada maç izleyebilen bir topluluk istiyorum.
Yorum
-
Selçuk Yula'nın ölümü üzerine resmi siteden yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum ve dikkat çekmek istediğin kısım koyu renkle belirttiğim kesimdir.
NOT: LÜTFEN ÖLEN KİŞİ HAKKINDA MÜSPET YA DA MENFİ YORUM YAPMAYIN. YORUMLAR SİLİNECEKTİR.
Türk Futbolun Acı Kaybı
Milli takımımızın ve Fenerbahçe Kulübümüzün eski oyuncusu Selçuk Yula’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.
fenerbahçemiz diyen Yıldırım Demirören ve siyasilere tepki verirken benzer bir kullanım da bizzat TS resmi sitesinden geldi.En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 13:19.
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi Mesajimin neden silindigini aciklayabilirmi ?
Bu mesajdaki NOT kısmında gerekli açıklama var.
Yorum
-
bjk ile koltuk pazarlığına ne gerek var.. zaten kaçak göçek girilmeyecek mi? o devasa alanda kim nasıl engelleyecek bunu..?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWeb sayfasındaki açıklamada eleştirilecek bir şey yok.
Gayet şık bir mesaj olmuş.StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum