Sözün bittiği yer.Trabzon hiç bu kadar küçülmemişti. Başkanın başbakanın çevresinde dolanmasının nedeni anlaşıldı. Artık İstanbul takımlarına söyleyecek lafımız kalmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Boğazımıza kadar siyasete gömülmüşüz.Bu yönetim istediği parayı alırsa kupa üzerindeki iddiasından da vazgeçer.Bütün o lafta sert açıklamalar bizim gazımızı almak için.Trabzon asbaşkanının dediklerine bakın:
BAŞARAN: "191 MİLYON TL BORCU DEVLETİN GÜCÜNÜ ARKAMIZA ALMADAN ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"
Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ise söz aldı ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siyasete yakınlığı konusunda yapılan eleştirilere cevap verdi. Başaran, göreve geldikleri günden itibaren iyi işler yaptıklarını vurgulayarak, "Biz görevi aldığımızda '30 milyon TL bulamazlar, giderler' deniyordu. Ama biz iyi işler yaptık. Trabzonspor başkanı niye siyasetin içerisinde diye tenkitler var. Ama geçmişte de Trabzonspor yöneticileri siyasetin içerisinde olmuşlardır. Bu denli değil ama olmuşlardır. Başkan Ak partili olabilir. Hepimizin birer partisi var. Başbakan ile münasebeti iyi olabilir. Başbakanın seçim otobüsünün üzerine çıkıp 'Ben böyleyim' de diyebilir. Bazı şeyleri çok hoş karşıladığımı söylemiyorum. Ama 191 milyon TL borcu var kulübün. Devletin gücünü arkamıza almadan bu borcun altından kalkabilmemiz mümkün değil. Devletin gücünü almak devleti istismar edelim de paraları ödettirelim demek değildir. Ama her dönemde olduğu gibi spor kulüpleri siyasi iktidardan güç almıştır. Kaldı ki bu başbakan bu yörenin insanıdır ve bizi kolay anlar" diye konuştu.
Yorum
-
Devletin ve siyasetin gücünü kullanmayan kulüp yok.
Bunlar olağan şeyler.
Aradaki fark bizimkiler açıkladılar okadar.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Devletin gücü olmadan borc ödenmez diyor. Profesyonel bir yapi ve bilgili egitimli Yöneticiler ile ödenir, ama sizde bu saydiklarim olmadigi icin ödenmez evet.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
KULÜBÜN BORCU 173 MİLYON TL
Trabzonspor Denetleme Kurulu üyesi İsmet Keskin de, kulübün mali bilançosu hakkında bilgi verdi. İsmet Keskin, kulübün 24 milyon TL'si uzun vade, 149 Milyon TL'si ise kısa vadeli olmak üzere toplam 173 milyon 942 bin 605 TL borcunun bulunduğunu söyledi...
Şu komikliğe bakarmısınız? Kısa vadeli yani 1 sene içerisinde ödenmesi gereken para 149 milyon TL. Toplam borcunda %85'i kısa vadeli borç. Bunları uzun vadeye yayın uygun faizle o zaman iyi yönetiyorsunuz diyeyim
Bu arada 80 milyon TL ödeme olmuş bunca borca rağmen. 25 milyon TL'ye yakını karşılıksız 60 milyon TL'nin üzerinde para girdisi olmuş Transferlerde doğrudan kulüpten para çıkmamış. 25 milyon karşılıksız deniyorsa bu hibe demektir ama ben sanmıyorum. Başkanın bir sözü vardı elimiz bollaşınca ödeyeceğiz diye, o bu para sanırımEn son Travelair tarafından düzenlendi; 31.10.2013, 14:24.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kasimpasa macinda öyle yada böyle hakkimiz yendi,mustafaya verilen 3 maclik ceza onandi ama bu kararlara resmi site araciligiyla tek satir bir tepki yazilmadi.
Bu kadar pasiflik olmaz ,bunlar Trabzonsporu yönettiklerinin farkinda mi acaba?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Zamanında Sadri Şener'i Trabzonspor'a değil de Şikecilere hizmet etmekle suçladığımda Sadri Şener düşmanı ilan edilmiştim. Tıpkı şimdi İHO düşmanı ilan edildiğim gibi.
Ben Sadri Şener'in fb düşmesin diye alınan kulüpler birliği kararına imza atması, fb'nin kongre üyesi ve sponsoru tüm uyarılarımıza rağmen TFF başkanlığı için aday gösterip desteklemesi ve atılması gereken hiç bir resmi adımı atmaması üzerine bu iddiada bulunmuştum ama tıpkı şimdi İHO'yu körü körüne savunanlar gibi o günlerde de körü körüne Sadri Şener'i savunanlar vardı.
MAA o kupa benim sayemde fb müzesinde dedi ve bugün fb başkanlığı için aday. Listesindeki açıklanan ilk isim ise Hamdi Akın.
Sadri Şener'in kardeşi olan Sani Şener'in ortağı olan Hamdi Akın.
Resim o kadar net ki...
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında Sadri Şener'i Trabzonspor'a değil de Şikecilere hizmet etmekle suçladığımda Sadri Şener düşmanı ilan edilmiştim. Tıpkı şimdi İHO düşmanı ilan edildiğim gibi.
Ben Sadri Şener'in fb düşmesin diye alınan kulüpler birliği kararına imza atması, fb'nin kongre üyesi ve sponsoru tüm uyarılarımıza rağmen TFF başkanlığı için aday gösterip desteklemesi ve atılması gereken hiç bir resmi adımı atmaması üzerine bu iddiada bulunmuştum ama tıpkı şimdi İHO'yu körü körüne savunanlar gibi o günlerde de körü körüne Sadri Şener'i savunanlar vardı.
MAA o kupa benim sayemde fb müzesinde dedi ve bugün fb başkanlığı için aday. Listesindeki açıklanan ilk isim ise Hamdi Akın.
Sadri Şener'in kardeşi olan Sani Şener'in ortağı olan Hamdi Akın.
Resim o kadar net ki...
Abi yanılıyor musun,ben mi yanlış hatırlıyorum?
Az önce tekrar baktım ve teyit ettim internetten.
Sadri Şener 6222 sayılı kanun değişikliğine imza attı ama şike yapanı düşürmeyi ön gören 58.maddenin değiştirilmesiyle ilgili yasaya galatasaray ve Orduspor'la birlikte itiraz etti ve imza atmadı....
Bursaspor da başta bu madde değişmesin diye tavır almıştı ama en sonunda kulüpler birliğinin alacak olduğu ortak karara destek vermeye hazırız dedi...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanılıyor musun,ben mi yanlış hatırlıyorum?
Az önce tekrar baktım ve teyit ettim internetten.
Sadri Şener 6222 sayılı kanun değişikliğine imza attı ama şike yapanı düşürmeyi ön gören 58.maddenin değiştirilmesiyle ilgili yasaya galatasaray ve Orduspor'la birlikte itiraz etti ve imza atmadı....
Bursaspor da başta bu madde değişmesin diye tavır almıştı ama en sonunda kulüpler birliğinin alacak olduğu ortak karara destek vermeye hazırız dedi...
2011-2012 Sezonunun başında kulüpler birliği şike yapan takımlar düşürülmesin diye TFF'ye bir dilekçe verdiler.
Sadri Şener ısrarla o karara imza atmadıklarını söyledi ama daha sonra imza attıkları ortaya çıktı.
O karara imza atmayan gs ve bursa idi sadece.
Yorum
-
Yahu madem devlet olmadan takımı ekonomik anlamda düzlüğe çıkaramayacaktınız ne halt etmeye başkan oldunuz arkadaş ?Sizin bu rezil ve ezik hareketlerinizi kahveden herhangi bir adam da yapabilirdi.
Bu kadar plansız programsız,iş bilmeyen,değil Trabzonsporu bir köy takımını bile yönetmekten aciz ,yeteneksiz,yalaka bir yönetim daha görülmemiştir.
Bunların derdi Trabzonspor falan değil kimse kendini kandırmasın.
Yorum
-
Bz siyasi düşüncesi için istemeyiz diyen arkadaşlara şu aşağıdaki haberi okuduktan sonra tekrar bi düşünün diyorum...keşke Usta olsaydı başkan belki bugün bu kadar karamsar olmazdı taraftar.Keşke TRABZONSPORDAKİ YÖNETİCİLERİN YARISI BÖYLE DÜŞÜNSE, BİZE YETERDE ARTAR BİLE...
Muharrem Usta, ” Trabzon küçük bir şehir ama çok büyük değerleri var. Kongre öncesinde hepsini tek tek ziyaret ederek kendimizi anlatmamız gerekiyordu. Maalesef kongreye çok kısa sürede hazırlanmamız, kendimizi tam anlamıyla anlatamamıza neden oldu.” Dedi.
Kongre öncesinde siyasi görüşü nedeniyle fazlasıyla yıpratılan, çok az farkla kaybettiği İbrahim Hacıosmanoğlu’nun siyasi davranışlarına rağmen yıpratıcı bir politika uygulamayan Muharrem Usta,” Trabzonspor kulübü bugüne kadar hep yıpratılmaktan çekti. Trabzonspor Başkanını yıpratmak, belki beni başkan yapar ama kulübe zarar verir. Kimse benden böyle bir tavır beklemesin. “ Dedi.
Muharrem Usta, Trabzonspor’un 2010-2011 yılında kazandığı kupasının gasp edildiği gerçeğinin yeniden altını çizdi.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
80 milyon TL ödeme yapılmasına rağmen 149 milyon TL kısa vadeli borç gözüküyor. Yani bir yıl içinde ödenmesi gereken. Bu para ise tüm borcun % 85'i. Böyle yöneticilik mi olur? Önceki yönetim kulübü batırdı. Yeni gelenler ise bu borçların bir kısmının faizinin fahiş olduğunu ve düşürtüleceğini, bir kısmının uzun vadeye yayılacağını söylediler. Ama görülüyor ki o lafları da hikayeymişTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum