Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu durum sakincali hale geldi.
    Insallah Aralikta yeni bir secim olur.

Yorum

• Mevcut kadroya güvenerek yanlışlar yapıldı.Gerekli yerlere transfer yapılamadı.Yönetimde birlik sağlanamadı.Yönetim tek adam görüntüsü verdi.Fenerbahçe ile gereksiz bir muhabbet başkadı.Özellikle İHO BJk maçını seyircilerle izlemek gibi saçma hareketler yaptı..Fener muhattap alındı.1461 gerektiği şekilde idare edilemedi.Basketbol takımının transfer anlayışı tutmadı.İHO Medya ile kavga edilerek iletişim sıkıntısına sebebiyet verdi.Mahkemelere gidildi.Davalar kaybedildi.İstifa rekoru kırıldı.Şike sürecinde uefa ve fifaya başvuruda çok geç kalındı.Fatih Tekke ile anlaşıp başkasıyla devam edildi.Ünal Karaman ve Tolunay'a ayıp edildi!
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Liderlik kriz zamanlarinda sekillenir. Oturdugunuz yerden sizden öncekilerin hak ettigi kupayi getirecegim demek kolaydir.
        Yada kendiniz hic para koymadan borc ödeyecegim demek gibi.

Kongrede yalan söylediginiz ortaya cikti, sizi secenler Aziz Yildirimi askere aldirsin diye size oy vermediler,
        calinan kupayi geri alsin diye oy verdiler.

Seninle secilenler, hükümete yaptigin dalkavukluklar nedeniyle seni bir bir derk ederken, bu halinizden utanc
        duyduklarini söylemeselerde, biz ne demek istediklerini gayet iyi anliyoruz, sende anla artik.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Haciosmanoglu nu bizzat taniyan insanlardan sordugunda olumsuz tek bir kelam etmiyorlar,ama biz buradan dogru duzgun olumlu hareket goremiyoruz. Bu isten birsey anlamadim ben.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haciosmanoglu nu bizzat taniyan insanlardan sordugunda olumsuz tek bir kelam etmiyorlar,ama biz buradan dogru duzgun olumlu hareket goremiyoruz. Bu isten birsey anlamadim ben.
            Demek ki adam klüp yönetme isnden anlamiyor, bu zamana kadar bunu herkes gördü.
            Olumsuz konusmayanlar korkularindan dolayida böyle konusmus olabilirler, Malüm
            yari beline kadar arabadan disari sarkip; " baskaniniz gelsin ulan" diye bagirmasi varya,
            ondan dolayi korkmus olabilirler. Zaten kupayi alirsak sirf bu cikisindan dolayi aliriz.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demek ki adam klüp yönetme isnden anlamiyor, bu zamana kadar bunu herkes gördü.
              Olumsuz konusmayanlar korkularindan dolayida böyle konusmus olabilirler, Malüm
              yari beline kadar arabadan disari sarkip; " baskaniniz gelsin ulan" diye bagirmasi varya,
              ondan dolayi korkmus olabilirler. Zaten kupayi alirsak sirf bu cikisindan dolayi aliriz.
              Kulup yonetmeyi bilmedigi kesin. Yonetici olarak 2-3 donem daha devam edip oyle adayligini koymaliydi. Neden korksunlar ki? Ozaman burada her turlu sallayan kisiler korkmaktan beter olmali :-)

Bu sekilde bir yonetim srgilemesinde baska birsey var. Ama ney....
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• kulüpte 'diktatör' istemiyoruz
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Kulup yonetmeyi bilmedigi kesin. Yonetici olarak 2-3 donem daha devam edip oyle adayligini koymaliydi. Neden korksunlar ki? Ozaman burada her turlu sallayan kisiler korkmaktan beter olmali :-)

Bu sekilde bir yonetim srgilemesinde baska birsey var. Ama ney....
                  Hic belli olmuyor zaten, akp militani gibi miting alanlarinda dolasmasi bize hic birseyi animsatmiyor.
                  Trabzonspor icin mi o miting alanlarina gidiyor diye zannediyorsunuz?

Yorum

• İHO istifa!
                    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• 8 sene bekleyen biri günde 10 dakika yöneticilikle ilgili kendini geliştirse şimdiye bu konuda allame-i cihan olmuştu herhalde.

Yorum

Haciosmanoglu nu bizzat taniyan insanlardan sordugunda olumsuz tek bir kelam etmiyorlar,ama biz buradan dogru duzgun olumlu hareket goremiyoruz. Bu isten birsey anlamadim ben.
                        İyi insan olmakla iyi yönetici olmak aynı şey değil de ondandır.

Yorum

• Seçim kaçınılmaz bir gerçek oldu.ama seçıme gidilmeyeceğı inatla dıllendiriliyor.borç düşündürücü,sıl baştan takım kurulmalı yada en azından 7 oyuncu alınmalı diğer yanda saha sonuçları olumlu olmalı.kupa meselemız alabora,taraftarın ıyı futbol beklentisi falan derken içinden çıkılmaz bır durum var.

Yorum

• İHO yu artık eleştirme gereği bile duymuyorum. Bu adamın verdiği selam bile alınmaz. Zaten destekçilerininde Trabzonspor la uzaktan yakından alakası yok, onlar siyaset sporlular, hatta siyasetle de pek alakaları olduğunu sanmıyorum, menfaat sporlular.
                            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Utanmadan siyaseti kulube sokmayan tek Basksnim diyor ar damari catlamis bunun.

Bunca yil futbolu takip ederim secim otobusunun ustunde kulup Baskani gormedim.

İsi gucu Tayyipin arasinin bozuk oldugu Azize hirlamak.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Utanmadan siyaseti kulube sokmayan tek Basksnim diyor ar damari catlamis bunun.

Bunca yil futbolu takip ederim secim otobusunun ustunde kulup Baskani gormedim.

İsi gucu Tayyipin arasinin bozuk oldugu Azize hirlamak.
                                Tek ar damarı çatlak olan İHO değil, onu savunana hatta ona sessiz kalan taraftarında ar damarı çatlaktır.
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X