Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir de şunu anlamıyorum, forumda bile siyasete müsaade edilmezken başkanımız siyasetin kucağında... nasıl olacak bu iş?? forum kurallarını bi gözden geçirmek gerekir sanırım ayrıca İHO geldiğinde sevinen arkadaşlar da pek görünmüyorlar artık...
    En çok ben sevınmiştım 7/24 buradayim

Yorum

• Bu adamlar bizi takımdan soğutuyor
      BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
      Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Saygıdeğer forum yöneticileri artık bu duruma tepki koymak gerekmez mi? Onurlu, erdemli ve namuslu tavır bu olmalı bence. Şu pozlar resmen canımı yakıyor. Kupamızı çalanlar kimdir? Onları aklamaya çalışan kimdir? Trabzonspor'u ne hale getirdiniz! İÇİM ACIYOR YAHU NE HAKKINIZ VAR!...

Tüzüğümüzde bu durum yasak değil midir? Yasal olarak da bir şeyler yapılması lazım artık..
        En son ali654 tarafından düzenlendi; 23.08.2013, 22:34.

Yorum

• Sadece kendi geleceğini garanti altına almak adına (maddi/manevi/para/kurduğu inşaat firması) Trabzonspor başkanlık koltuğunu kullanan kişidir kendisi. Ben artık utanır oldum.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• aziz yıldırım bile daha delikanlı çıktı adamı 10 senedir başbakanla bu kadar görmedim.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkanın twıtterına yüklenelım.

Yorum

• budur.....

Hakan Kulaçoğlu ‏@HakanKulacoglu 7 dk
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek...

Yorum

• Ayıp... çıkarken kapıyı kapatmana gerek yok, ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyi...
                  Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Forumda "arifberkay" abimizde IHO'nun telefon numarası vardı.

Yazsın foruma numarayı verelim tepkiyi yoksa burda 2000 sayfa tepki ver boşa .
                    .

Yorum

• Aziz Yıldırım taksaydı o atkıyı bu kadar eğreti durmazdı...
                      Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece kendi geleceğini garanti altına almak adına (maddi/manevi/para/kurduğu inşaat firması) Trabzonspor başkanlık koltuğunu kullanan kişidir kendisi. Ben artık utanır oldum.
                        AKP'ye yanaşan herkes kazanıyor, başkanımızın günahı ne. Bırak o da kazansın. Ağaoğlu Ferrari'ye Rolls Royce'a biniyor, başkanımız da binmesin mi, Ferrari'den Rolls Royce'dan mahrum mu kalsın. O da binsin, o da binsin.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Ooo transfer geliyor desenize.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            AKP'ye yanaşan herkes kazanıyor, başkanımızın günahı ne. Bırak o da kazansın. Ağaoğlu Ferrari'ye Rolls Royce'a biniyor, başkanımız da binmesin mi, Ferrari'den Rolls Royce'dan mahrum mu kalsın. O da binsin, o da binsin.
                            Trabzonspor'dan uzak dursunda kime binerse binsin, yok eğer inmezse o Trabzon'un sabrı taşar sonra fena biner, feleğini şaşırtır adamın!!!

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ooo transfer geliyor desenize.
                              Bundan çıksa çıksa ihale çıkar

Daha büyük mitinglerle daha büyük yıldızlara !
                              .

Yorum

• Siyasetin içine bu kadar batmış bir adamdan sportif başarı beklemek zaten başlı başına ahmaklık.
                                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

Çalışıyor...
                                X