Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özellikle 2022 yazı için yazdığım uyarıları, felaket tellallığı olarak yorumlayan dostlarımız şimdi feveran ediyor. Herkes iş işten geçince "Muhasebeci" oluyor. Üzücü..
    Hocam tüm görüşleriniz değerli ama bu düşüncenizi anlayamıyorum. Kulübün muhasebecisi, başkanı yerine taraftarına çatıyorsunuz. Yazın giden oyuncuların maaş ve bonservislerinden çok güzel bir rakam elde edildi. Bir taraftar olarak elde edilen ve harcanan miktarların birbirine yakın olduğunu benim gibi herkes gördü.

Ama önceki dönemlerden gelen yük nedeniyle burada kim bilebilir bu kadar kötü bir senaryo ile karşılaşılacağını? Bende muhasebe defteri yok. Önceki dönem borçlarını yazıp bu dönem şu kadar harcamalıydık diyemem. 3 milyar TL borç ile bana göre transfer bile yapılmamalı. Ama bizler yani taraftarlar tüzüğe koyulan "başkan borç bırakırsa cebinden öder" maddesine pardon laf cambazlığına kandık.

Ortada kulübün hakkını arayacak bir tüzük bile yokken herkes muhasebeci olsa kimse transfer yaptırmasa ne yazar. Aile şirketinde baba oğlunu yönetim kuruluna atıyor aynı düzen devam edecek. Bir rakip başkan bile çıkartmamışlar baksanıza. Suçlu taraftar mı oluyor sizce?

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam tüm görüşleriniz değerli ama bu düşüncenizi anlayamıyorum. Kulübün muhasebecisi, başkanı yerine taraftarına çatıyorsunuz. Yazın giden oyuncuların maaş ve bonservislerinden çok güzel bir rakam elde edildi. Bir taraftar olarak elde edilen ve harcanan miktarların birbirine yakın olduğunu benim gibi herkes gördü.

Ama önceki dönemlerden gelen yük nedeniyle burada kim bilebilir bu kadar kötü bir senaryo ile karşılaşılacağını? Bende muhasebe defteri yok. Önceki dönem borçlarını yazıp bu dönem şu kadar harcamalıydık diyemem. 3 milyar TL borç ile bana göre transfer bile yapılmamalı. Ama bizler yani taraftarlar tüzüğe koyulan "başkan borç bırakırsa cebinden öder" maddesine pardon laf cambazlığına kandık.

Ortada kulübün hakkını arayacak bir tüzük bile yokken herkes muhasebeci olsa kimse transfer yaptırmasa ne yazar. Aile şirketinde baba oğlunu yönetim kuruluna atıyor aynı düzen devam edecek. Bir rakip başkan bile çıkartmamışlar baksanıza. Suçlu taraftar mı oluyor sizce?
      Estağfurullah... Keşke bir alttaki mesajımı okusaydanız:

Sadece alıma odaklanmayın. Transferler başarılı bile olsa bu yük kaldırılamazdı. Bugün olmasa, yarın su alacaktı gemi.

Bunun satış, stadyum ve forma sponsorluğu, lisanslı ürün boyutu vs var. Kabahat asla taraftarda değil. O ister. Bunu yönetecek, sakin kalacak, şova kaçmayacak LİDER gerek(ti).
      Suçlama değil; bilinçlenme, heyecanı bastırma diyelim. Detaya girersek; malî kriz yönetimi, nakit akış yönetimi, iş geliştirme süreçleri, satış geliştirme, maliyet yönetimi vb. konulara dikkat çekme çabasıydı. Biraz geç kalındı bunlar üzerine tartışmak için.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.03.2023, 09:04.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bugün mali olarak bu durumlara düşmemizin bir numaralı sebebi Ertuğrul Doğan istifa!

Forum yönetimi tarafından onaylanacağını bilsem "Ertuğrul Doğan istifa etmeli mi?" başlığını şimdiden açarım.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün mali olarak bu durumlara düşmemizin bir numaralı sebebi Ertuğrul Doğan istifa!

Forum yönetimi tarafından onaylanacağını bilsem "Ertuğrul Doğan istifa etmeli mi?" başlığını şimdiden açarım.
          Aynen oyle
          bunun tayfa bu kulubu batirir
          yonetimdeki isimler cok
          ilginc

Yorum

• Kulüpte çalışan temizlikçiye bile borcu vardır bunların.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Transferlerde gram dahli olmayanlar dışarı, risk alıp kaybedenler devam. Bench yeterli değil zaten içeri giren etkisiz eleman...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bugün medyada Antep ve hatay maçlarıyla ilgili karar değişikliği için oy verdiği yazılı.

Pandemi zamanı şampiyon olacakken ,federasyonun el altından küme düşmeyi kaldırma taahhüdü , bizi şampiyonluktan etti.

O zaman bize nasıl ayak oyunları yapılmışsa , şimdi bizim bu desteğimiz de ayak oyunu. Garipsedim.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Her fırsatta "şampiyonluk sezonunu önceki yıldan planlamaya başladık ve başarı geldi" diyen Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan çıkıp son 1 yılda şu kadar hata yaptık diyerek doğruları paylaşmalı. Nwakaeme'yi sattıklarında başladı hatalar. Bilelim hatanın çoğu sistem değiştirmeye çalışan ve buna göre transfer isteyen Avcı'da mı yoksa saçma sapan transferleri yönetim mi yapmış?

Yorum

• Bu yönetim kafayı mı yedi puanlar silinirse trabzonspor 35 puana düşüyor ve lige havlu atıyor.

başakşehir ve adana demirspor bile puan farkı atıyor bize.

3.sıradan beşiktaş ile 13 puana çıkıyor.

bu kararı neye göre desteklediler akıl alır gibi değil şaka mısınız siz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Denswill, Koita, Bursa'dan alınan gençler, Emirhan Gedikli, vb. burada ismini yazmadığım bir kaç isim dahil olmak üzere bunlara yapılan ve yapılacak ödemeler için Bakasetas, Hugo , Siopis gibi oyuncuları satmak kulübü çökertme hamlesidir. Yeni yönetimin bu hataları örtmek için Ajak modeli bilmem ne modeli hikayesine inanmak zor. 85 milyonluk ülkede son 3 yılda altyapıdan çıkardığımız gençler bir elin parmakları kadar değil. İlkokul öncesi spor yatırımı olmayan ülkeden Messi çıkmasını beklemiyoruz , ancak tekrar bir Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekkeler neden çıkmadığını irdelememek bizim hatamızdır. Trabzonspora reklam veya basamak noktası, güç gösterisi için değil, hizmet için gelecek ileri görüşlü yönetim ihtiyacı var. Para ile her şeyi satın alamazsınız, her ne kadar bu ülkede bunun gerçekliği anlamını yitirsede...
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Her seferinde diyorum ki oğlum salla, bırak Trabzonspor u, zamanını boşa harcama, ama dayanamıyorum

Ersin e Salzburg 6 milyon euro vermiş, Uğurcan muazzam formsuz da olsa 2 Altay-3 Ersin eder..

Bu çocuk 5 senedir bedava oynadı-küfürler yedi-milli takımda sırf TRABZONLU DİYE linç yedi ve yedeğe alındı..

Yönetimde az vizyonu-aklı-iletişimi olan vasatın bi tık üstü adam yok mu?

Uğurcan
                          Ömür
                          Serkan
                          Arif
                          hatta Ht4

bunlar stok-öz varlık, hergün piyasa yapılsa-haber olsa-motive edilse sırayla 20-12-5-5-4 edecek adamlar, KLÜP NE YAPIYOR??? Gömüyor kendi evladını ve toplam 46 milyon euro edecek 5 çocuk şu an 16 etmiyor

BU KAYBOLAN 30 MİLYON EURO TRABZON DA YAŞAYAN-YETİŞEN -YETİŞECEKLERDEN çalınıyor
                          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her seferinde diyorum ki oğlum salla, bırak Trabzonspor u, zamanını boşa harcama, ama dayanamıyorum

Ersin e Salzburg 6 milyon euro vermiş, Uğurcan muazzam formsuz da olsa 2 Altay-3 Ersin eder..

Bu çocuk 5 senedir bedava oynadı-küfürler yedi-milli takımda sırf TRABZONLU DİYE linç yedi ve yedeğe alındı..

Yönetimde az vizyonu-aklı-iletişimi olan vasatın bi tık üstü adam yok mu?

Uğurcan
                            Ömür
                            Serkan
                            Arif
                            hatta Ht4

bunlar stok-öz varlık, hergün piyasa yapılsa-haber olsa-motive edilse sırayla 20-12-5-5-4 edecek adamlar, KLÜP NE YAPIYOR??? Gömüyor kendi evladını ve toplam 46 milyon euro edecek 5 çocuk şu an 16 etmiyor

BU KAYBOLAN 30 MİLYON EURO TRABZON DA YAŞAYAN-YETİŞEN -YETİŞECEKLERDEN çalınıyor
                            serkan asan ptt 1. lig topçusu
                            türkmen 2. lig topçusu

arif boşluk gelecek vaat eden bir oyuncu ama süre vermiyorlar

ömür ve uğurcan ın şu anki piyasa değerleri en az 10 ar milyon avrodan 20 milyon avro

yetenekli oyuncu ile yeteneksiz oyuncuyu ayırt etmek gerekiyor hocam,her alt yapıdan çıkan oyuncu yetenekli olmuyor maalesef, türkmen ve asan gibi,bir oyuncuya topçu diyebilmek için topla ilişkisinin belli bir seviyenin üzerinde olması gerekiyor,eğer belli bir seviyenin üzerinde ise ona oyun bilgisi ve fizik yüklersin ve yukarı çıkarlar,

ama yeteneksiz topçuya sonradan yetenek yüklenemez hocam,bu tarz topçularda genelde alt seviye liglerde oynuyor zaten
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serkan asan ptt 1. lig topçusu
                              türkmen 2. lig topçusu

arif boşluk gelecek vaat eden bir oyuncu ama süre vermiyorlar

ömür ve uğurcan ın şu anki piyasa değerleri en az 10 ar milyon avrodan 20 milyon avro

yetenekli oyuncu ile yeteneksiz oyuncuyu ayırt etmek gerekiyor hocam,her alt yapıdan çıkan oyuncu yetenekli olmuyor maalesef, türkmen ve asan gibi,bir oyuncuya topçu diyebilmek için topla ilişkisinin belli bir seviyenin üzerinde olması gerekiyor,eğer belli bir seviyenin üzerinde ise ona oyun bilgisi ve fizik yüklersin ve yukarı çıkarlar,

ama yeteneksiz topçuya sonradan yetenek yüklenemez hocam,bu tarz topçularda genelde alt seviye liglerde oynuyor zaten
                              Arife ümraniye kupa maçında süre veridi rezil oldu Trabzonspor'da oynayacak oyuncu değiil.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arife ümraniye kupa maçında süre veridi rezil oldu Trabzonspor'da oynayacak oyuncu değiil.
                                Eren diger maclarda hep sans aldi cok mu iyi oynado orta yapmasini bile bilmiyor birde Milli olmus bir çöp. Arif 1 mac kötü oynadi diye forma sansi bulamadi ama milyon alip sahada eli belinde olup sahada gezenler hep sans buluyor
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Çalışıyor...
                                X