Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin, ben kişilere göre Trabzonsporluluğumu değiştirecek değilim. Hacı bugün vardır yarın yoktur. Sadri Dün vardı bugün yoktu.

Ama ben Özkan Sümer döneminden sonra bir fiil '' taraftar'' olarak varım. Ebediyete İntikal edeceğim güne kadar da olmaya devam edeceğim İnşAllah.

Askıya almak, yönetime göre kulübe maddi manevi desteği çekmek bana göre bir kavram değil. Ben önce Trabzonspor'un arkasındaisağında solunda önündeyim, Sonra gerekirse yönetimlerin, şahısların arkasında yanında oluruz. Gerekmezse olmayız.
    işte bu kadar kardeşim ya

yok iyi forvet gelsin forma alır arkasına yazdırım yok iyi transfer çok kombine çok forma yok öyle olursa böyle destek yok şöyle olursa böyle destek...Ya bi gidin allah askına....

Borissia Dortmundunki gibi bir taraftar istiyorum yönetim istiyorum çokmu
    En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 14:37.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok iyi forvet gelsin forma alır arkasına yazdırım yok iyi transfer çok kombine çok forma yok öyle olursa böyle destek yok şöyle olursa böyle destek...Ya bi gidin allah askına....

b.dortmund olabilmek için çok yol katetmek gerkeiyor bu yolda bursaspor ilerliyor hep örnek onları veriyorum çünkü dogruları yapanlar onlar 16 yasında adam sokuyorlar ve kadrolarıda oldukca genç ve çelik gibi adamlar çok hızlı oynuyorlar altyapılarına önem veriyorlar ya biz yok malodua filan tamam getirde yanında gençleri oynat

Yorum

Dortmund modeli olabilmemiz için taraftar olarak almadan önce vermeyi öğrenmeliyiz.

1 hafta önce memleketim Oftaydım. Oftadaki Tsclup mağazasına girmiştim bir kaç birşey almak için. orada 50-60 yaşları arasında bir dayı vardı. Baya bir ürün almıştı. kaç TL tuttu bilmiyorum, ben çıkarken o hala daha birşeyler alıyordu Sordum abi hayırdır bu kadar şeyi kime alıyorsun. dedi Torunlarıma götüreceğim. Düşündüm ne anlayım onlara diye, bunlardan daha güzelleri aklıma gelmedi dedi.

Mesele bence dediğim gibi almadan önce vermeyi bilmekte.
        Senin dediğin gibi yıldız transferi gelmeden önce formayı almakta..

Kolay mı? değil. İmkansız mı? oda değil. biz görürmüyüz? belki...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Bu işler parasız gayet güzel olur...

Yeterki doğru hamleler atılsın..

Çok örneği var...

En yakın örnek Borissia Dortmund nasıl iflastan kurtuldu bakılınabilir...

Hakan Kulaçoğlunun verdiği bir örnek hoşuma çok gitmişti...Mali yönetim ve kurumsallık için NBA takımlarıyla iletişim içindeyiz demişti...Çok doğru bir yoldu mesela...

Ayriyetten para bulunmak isteniyorsa Sermaye arttırımı,Stadın isim hakkının satılması gibi imkanlar var...

Yeterki bişiler yapılmak istensin..Başkanda para varmış yokmuş hiç dert değil..

Yeterki akıl ve gurur olsun...

Yoksa ustaymış hacıymış farkı yok...Hacı alelade yapıyor Usta masa altından yapıcak çok mu fark var ??
          sermaye artırımı için taraftar sayın ve takımına güven olacak

talep olacak yani

stad yok ki isim hakkkını satasın

gs isim hakkını satar ama taraftar sayısı ve popülerliği var

bizim gelirlerimiz oldukça sınırlı

neden sadri başkan hes projelerine taktı

çünkü ts nin iyi değil kötü günlerinde paraya ihtiyaç var

kötü günleri geride bırakmak için paralı ya da parayı çekebilecek başkan ı olması gerek ki o da kesinlikle yok ve hiç olmayacak

o hes projeleri her halükarda yılda 10 milyon lira kazandırır

geçmiş şampiyonluklardan da net bir yayın geliri var

bu şekilde toparlanır

kötü günlerde taraftar profilimiz ve sayımız dolayısı ile destek sıfır hatta tamamen engel teşkil eder ne yazıkk ki

gs de parayı bulan adam sayılı zenginlerden

kendi para vermese bile parayı çeker

iki arkadaşına hadi sponsor olun dedimi bayıla bayıla olurlar

iho nun böyle bir özlliği var mı ya da kulaçoğlunun

kendimizi dev aynasında görmeyelim

dortmund örneğini vermişsin ama adamlar kümeye 80 bin seyirciyle oynadılar

onların düşüşü bizden bile kötü yönetilmelerinden dolayı oldu

o tarftar sayısı vedesteğine sahip bir kulüp oralarda olmamalıydı zaten

ha yapılanma olarak da herşeyiyle 12 den vurdular o ayrı

şu an bursa taraftar profili,gelirleri olarak bize en yakın anadolu kulübü ama önümüzdeki yıllar konum,,şehir,stad,alt yapı ve yönetim olarak düşünüldüğünde bizi geçeceklerini düşünüyorum

bizdeki alt yapı nasıl çalışıyor anlamıyorum

yoksa trabzonda genç gelin istanbulda bursa da açın okul da burdaki ts liler gelsin oynasın kendi kulübünün gençleri ile

onlarca trabzon lu genç farklı takımlarda boy gösteriyor

biz ise beğenip almıyoruz

fb gibi hazır almaya çalışıyporuz ama ona da para yok

tuhaf bir noktada gerçeklerimizi görmezden gelerek geçmişimizi öne sürüp yanlışlar yapıyoruz sürekli

Yorum

• Bizim başkanın Of'lu olduğundan bile şüpheye düşüyorum...

Yorum

Bu işler parasız gayet güzel olur...

Yeterki doğru hamleler atılsın..

Çok örneği var...

En yakın örnek Borissia Dortmund nasıl iflastan kurtuldu bakılınabilir...

Hakan Kulaçoğlunun verdiği bir örnek hoşuma çok gitmişti...Mali yönetim ve kurumsallık için NBA takımlarıyla iletişim içindeyiz demişti...Çok doğru bir yoldu mesela...

Ayriyetten para bulunmak isteniyorsa Sermaye arttırımı,Stadın isim hakkının satılması gibi imkanlar var...

Yeterki bişiler yapılmak istensin..Başkanda para varmış yokmuş hiç dert değil..

Yeterki akıl ve gurur olsun...

Yoksa ustaymış hacıymış farkı yok...Hacı alelade yapıyor Usta masa altından yapıcak çok mu fark var ??
              Para kazanmayı ve yönetmeyi bilmek çok ayrı yetenekler ister.Kulüp şu an darboğazda,sermayeyi yönetmekten anlayan birine ihtiyaç var ,bu da Usta.

Parasız da hiç bir şey olmaz kendimizi boşa kandırmayalım.Paran olmazsa işte böyle kucaktan kucağa gezersin üç kuruş para bulayım da kulüp batmasın diye.

Romantikliğe şu aşamada gerek yok.Bize para kazanmayı ve kullanmayı bilen,kurumsallaşmadan anlayan birisi lazım.Hakan bey çok iyi bir başkan olabilir ama ancak kurulu bir düzen yerleştikten sonra.Kendisi bu kriz ortamını yönetemez.

Ayrıca şu Ustaya hala ısrarla vurulan siyasetin adamı damgasına zerre anlam veremiyorum.Adam ne seçim öncesinde ne seçim sonrasında siyasetle alakalı zerre bir şey konuşmamışken hala gelirse gizli siyaset yapacak diyenler var.Evet Usta gelirse siyasetle ilişkiye girebilir ,ama en fazla Ünal Aysal ve Fikret Ormanın girdiği kadar girer.Ne bir eksik ne bir fazla.Yani bu işin yolu yordamı neyse,diğer kulüp başkanları kulüpleri için ne kadar siyasetle ilişkiye girerse o da o kadar girer.

Çünkü Ustanın ne kartvizite,ne paraya ne de üne ihtiyacı var.Bu yüzden ne çıkıp mitinge gider,ne Başbakanı karşılar,ne televizyona çıkıp Başbakanı yağlar.

Bu iki durum arasında dağlar kadar fark var.İkisi aynı kefeye konamaz.Biri stad yapımını konuşmak için ofisinde Başbakanla görüşür,öbürü çıkar mitinglerde yağcılık yapar.Aynı şey mi ?

Bakın,Türkiyede siyasetle ilişkiye girmemek imkansız.Bunu yapacak bir Başkan yok.Ama bu ilişkiyi kulübün menfaati için ,yolu yordamınca asgari düzeyde yağcılığa dökmeden yapmak var,bir de zübükzade siyaseti yapmak var.Bunlar çok farklı şeyler.
              En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 15:32.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Gercekler artik gün yüzüne cikmaya basladi.

Sancili gecen cicim aylari da bitti. Kulüp facianin esiginde, borc batagina oturdu iyice.

Bundan sonra dogrulmamiz da cok zor. Emegi gecenler kina yakabilir.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Şimdide bmn'de 'ben demiştimciler' türemiş.
                  Amaç iho'yu seçim zamanı destekleyenlere lafı yapıştırmak.
                  Her başlıkta karşıma çıkıyolar
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Ölmüşüzde ağlayanımız yok.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dortmund modeli olabilmemiz için taraftar olarak almadan önce vermeyi öğrenmeliyiz.

1 hafta önce memleketim Oftaydım. Oftadaki Tsclup mağazasına girmiştim bir kaç birşey almak için. orada 50-60 yaşları arasında bir dayı vardı. Baya bir ürün almıştı. kaç TL tuttu bilmiyorum, ben çıkarken o hala daha birşeyler alıyordu Sordum abi hayırdır bu kadar şeyi kime alıyorsun. dedi Torunlarıma götüreceğim. Düşündüm ne anlayım onlara diye, bunlardan daha güzelleri aklıma gelmedi dedi.

Mesele bence dediğim gibi almadan önce vermeyi bilmekte.
                      Senin dediğin gibi yıldız transferi gelmeden önce formayı almakta..

Kolay mı? değil. İmkansız mı? oda değil. biz görürmüyüz? belki...
                      Son cümlenin son kelimesi ne kadar da üzücü olsa çok şahane bağlamışsın Ahmet
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Geçen seneden farklı olarak kulüpte ne farklılık yarattınız ? Devrim niteliğinde karar alacak mısınız ? Kör düzende devam mı edeceğiz ? Kısa vadede borç ödemekten başka plan, programınız var mı ? Trabzonspor taraftarı ne zaman efsane olduğumuz dönemdeki futbolu, sevgiyi ve başarıyı yakalayacak ? Siz bunları yapabileceğinize inanıyor musunuz ?
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• yıllar yıllar önce ilkokula gitmiyorken komşumuz trabzonlu bir aileydi,sofralarında büyüdüm,onlarla güldüm ağladım ve Trabzonspor fırtınası yeni esmeye başlayınca bende doğal olarak fanatik bir Trabzonsporlu olarak futbola adım attım.Trabzonlu aile çok mert dürüst ve asla hakkını yedirtmeyen bir yapıdaydı,Banada bu isyankar ruhu aşıladılar,Trabzonspor istanbula başkaldırış mevcut düzene isyandı,hayatımın tüm evrelerinde haksız düzene karşı asi ruhumla mücadele ettim.şimdi ise karadenizin asi şehri kupasını çalanları havaalanında karşılayıp boyunlarına o tertemiz atkıyı atıyor,yönetim başkanlık düzeyinde mitinglerde boy gösteriyor!!!geçmişe dönüp bir bakıyorumda o asi ruhu bu yönetim sayesinde tam kaybetmişizyönetimden zerre kadar umudum kalmadı ama azda olsa bu akşam sağduyulu gerçekleri görebilen asi ruhlu taraftarımız ne kadar kalmış onu gözlemlıyecem.son olarak benim siyasetle işim yok,siyasi görüşümde partimde Trabzonspordur....

Yorum

• Hepimizin çok güzel hikayeleri var, trabzonsporun kanımıza kadar işlediği ve tarif edebilmekte zorlandığımız garip bir tutkuya dönüşmesinin hikayesi.Kimimize babamızdan miras, kimimiz de dürüstlüğü ile ön plana çıkan arkadaşamızdan çektiğimiz bir kopyadır bu tutku. Bu tutku kimizde öyle bir hal almış ki her şeyin üstünde tutmaya, farklı anlamlar yüklemeye başlamışız bu sevgiye. Şunu bilmek de fayda var, Trabzonspor bir futbol kulübüdür.Şirket gibi yönetilir,geliri vardır gideri vardır. İçinde bulunanlardan bir kısmı karın tokluğuna çalışır,kimisi kamyon yüküyle götürür.İçinde bulunanların bir kısmı başarıya açtır, kimsinin derdi gayesi başka başkadır. Bu işin çilesini çeken yükü omuzlarında hisseden taraftar grubudur,hep o harcar hep o üzülür hep o kendisini yıpratır.Niye?
                            Ben Trabzonsporun başarılı olmasını istemiyorum.Onun asi duruşu bana yeter. Ee o zaman ne demeye asi duruşlu olduğunu idda ettiğimiz yönetimlere saha içindeki ufak başarısızlıklara dahi tahammül gösteremedin.Asam asiydi her zaman.Önce ne istediğine karar ver, asi duruş başarı getirmiyor bunu gördük.Başarı istemiyorum asi duruş bana yeter diyorsan da başarı bekleme ikisi bir arada olmaz

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hepimizin çok güzel hikayeleri var, trabzonsporun kanımıza kadar işlediği ve tarif edebilmekte zorlandığımız garip bir tutkuya dönüşmesinin hikayesi.Kimimize babamızdan miras, kimimiz de dürüstlüğü ile ön plana çıkan arkadaşamızdan çektiğimiz bir kopyadır bu tutku. Bu tutku kimizde öyle bir hal almış ki her şeyin üstünde tutmaya, farklı anlamlar yüklemeye başlamışız bu sevgiye. Şunu bilmek de fayda var, Trabzonspor bir futbol kulübüdür.Şirket gibi yönetilir,geliri vardır gideri vardır. İçinde bulunanlardan bir kısmı karın tokluğuna çalışır,kimisi kamyon yüküyle götürür.İçinde bulunanların bir kısmı başarıya açtır, kimsinin derdi gayesi başka başkadır. Bu işin çilesini çeken yükü omuzlarında hisseden taraftar grubudur,hep o harcar hep o üzülür hep o kendisini yıpratır.Niye?
                              Ben Trabzonsporun başarılı olmasını istemiyorum.Onun asi duruşu bana yeter. Ee o zaman ne demeye asi duruşlu olduğunu idda ettiğimiz yönetimlere saha içindeki ufak başarısızlıklara dahi tahammül gösteremedin.Asam asiydi her zaman.Önce ne istediğine karar ver, asi duruş başarı getirmiyor bunu gördük.Başarı istemiyorum asi duruş bana yeter diyorsan da başarı bekleme ikisi bir arada olmaz
                              Bu yazdığından bir şey anladıysam şikebahçeli olayım.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yazdığından bir şey anladıysam şikebahçeli olayım.
                                Yok olmayın,anlasanız da anlamasanız da şikebahçeli olmayın.

Bir futbol takımına başka başka anlamlar yüklememek gerekiyor, destekliyoruz kazanır,kaybeder.Ötesinde bir şey beklememek lazım.Şirket bu sonuçta içindeki insanlar değişir.Asi duruş v.s gerek yok demek istedim
                                En son titanic tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 17:34.

Yorum

Çalışıyor...
                                X