Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gercekten cok garip demi ?

Sike sureci olmasa bu yonetim gitmisti

AMA sike olmasa bu yonetim efsaneydi!

Yorum

• Bende yarini merakla bekleyenlerdenim...sike davasi konusunda bende arada kaldim kizsammi kizmasammi diye ama cogu üyeninde dedigi gibi yapacak birsey yok...tüm trabzonlu olupta bize sahip cikmayanlar utansin...
      transfer konusuna gelince o kadar alcalmisizki o kadar kücük bir klüp olmusuzki fakindamisiniz bilmiyorum.Transferimiz Uefada gruplara kalip kalmadigimiza bagli...ne kadar aci...kardesim sen trabzonsporsun sen her zaman sampiyonluga oynayacaksin uefaya göre degil rakibine göre transfer yapacaksin...anlamak bu kadarmi zor? bu zihniyet kücük vizyonu olmayan kenar mahalle takimi zihniyeti...dikkatinizi cekerim vizyonu olmayan dedim cünki vizyonu olupta durumu olmayan nice takimlar taniyorum güclükle zor bela transfer yapiyorlar neden biliyormusunuz? Mücadele edebilmek icin hedefine ulasabilmek icin...demekki bizim hedefimiz sampiyonluk degil uefada gruplardaki mücadele...sampiyonlar liginin parasi malum tatli gelmiski bosver ligi nasil olsa para geliyor sampiyon olsakda olmasakda asil pasta avrupada onu yiyelim zihniyetinde...ey yönetim hesap ver 30 milyon nerde???
      ...imza...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kalmadımı sence,,,kulubü ağlama duvarına çevirdiler

peki MAA ve YD nü desteklemelerine ne diyeceksin,,,,,

ve gelinen sürece
        Bu kısır döngü durmadan devam ediyor.Yusuf Rehal Alp'in medyada gündemde olduğu zamanları hatırlayın.Keşke bizim gibi davranan bir iki iyi niyetli takım daha olsaydı ,o zaman tff yönetiminde feneri koruyanlar bu kadar rahat davranamazdı.Bir tane Yusuf Reha Alp bile gündem oluşturmaya yetti.Hala bunu anlayamıyorsunuz değil mi?
        Desteklemeseydi şu ankinden daha mı farklı olacaktı her şey?Başkan,kupanın gelmesi için bir yol denedi.OLmadı evet ama ne yaptıysa bu kupanın bize verilmesi için yaptı sonuç itibariyle.Yanıldı ,demiören şerefsizoğlu şerefsiz çıktı,evet de ne yapalım şimdi,başkan ne yapsın?Denedi olmadı,ama denedi.Babasının hayrına denemedi,kupanın bize gelmesi için son bir umut denedi.Çok mu zor bunu görmek.Tutturmuşsunuz demiören'i destekledi diye.
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sadri şener hariç nekadar yönetici varsa gitmesi gerekiyor ama vizyonsuz taraftarımız takıma sahip çıkma noktasında herzmn aciz kalmıştır iyi günde gür çıkan ses çalkantılı günde asdece vurmasını bilen bir yapı var

şike sürcinde tarftarın sesi çıkmadıki fzla yönetimin çıksın ayrıca yönetim gerekti kadarda gür konuştu istikrar herzmn başarının mimarı olduna hala inanırım hatalar yapılır yeni gelende aynı hatayı yapıcak hata yapan insan bida hata yapmıcaktır onun için S.şenere sonsuz desteklerim var iyi niyetinden şüphem olmadı için

Yorum

• yazacaklarımda çok ciddiyim. daha transfer döneminin bitmesine birazda olsa süre varken taraftar Trabzonspor için harekete geçmelidir. takımın taraftarına en çok ihtiyacının olduğu dönemdeyiz. açık yazıyorum bunu yazdığım için ceza alacaksamda lanet olsun ! yönetimde Trabzonspor'u yiyen hortumlayan sömüren şerefsizler grubu var. bunların başını kimin çektiğinide biliyoruz. taraftar nelerin döndüğünden haberdar olduğunu bunların kafasına sokmalı. en kısa zamanda def olup gitmeliler klüpten. zaman var sonra tourede alınır berbatovda herkes alınır. lütfen bir meşalede sen yak tarzı organizasyon düzenlenip klübe yürünsün çok geçmeden lütfen. yoksa kaosa gireceğiz. şerefsizler bitirecek klübü!!

baskan ndoye için kopenhaglada oyuncuylada anlaştı. oyuncu çok hevesliydi. ama bu transfer bazı şerefsizlerin hortumuna ters olunca engellendi. aldırılmadı. bu gibi çok örnek yaşanmıştır geçen şu boş haftalarda. lütfen Trabzonspor için bu gerçeği görelim çok geç olmadan gereken yapılsın

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yazacaklarımda çok ciddiyim. daha transfer döneminin bitmesine birazda olsa süre varken taraftar Trabzonspor için harekete geçmelidir. takımın taraftarına en çok ihtiyacının olduğu dönemdeyiz. açık yazıyorum bunu yazdığım için ceza alacaksamda lanet olsun ! yönetimde Trabzonspor'u yiyen hortumlayan sömüren şerefsizler grubu var. bunların başını kimin çektiğinide biliyoruz. taraftar nelerin döndüğünden haberdar olduğunu bunların kafasına sokmalı. en kısa zamanda def olup gitmeliler klüpten. zaman var sonra tourede alınır berbatovda herkes alınır. lütfen bir meşalede sen yak tarzı organizasyon düzenlenip klübe yürünsün çok geçmeden lütfen. yoksa kaosa gireceğiz. şerefsizler bitirecek klübü!!

baskan ndoye için kopenhaglada oyuncuylada anlaştı. oyuncu çok hevesliydi. ama bu transfer bazı şerefsizlerin hortumuna ters olunca engellendi. aldırılmadı. bu gibi çok örnek yaşanmıştır geçen şu boş haftalarda. lütfen Trabzonspor için bu gerçeği görelim çok geç olmadan gereken yapılsın
              Sizin gibi taraftarlar istemiyoruz işte. güllük gülüstanlık olur zaten senin savunduğun kişiler klübün başına geçtiğinde. Senin bu yazın, Trabzondan elde ettiği menfati artık sağlayamayan yöneticilerin söylemleri.
              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 14.08.2012, 06:59.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her transfer donemi boyunca bu Kulubu yonetenlerin planli yalanlarini yazarim..transfer donemi sonunda da toplu bir sonuc yazisi. Tepki verip inanmaxanlar cok olur ama zamanin beni hakli cikardiginda ise bir tecrube kazanmis olurlar. Her sezon bu sayi haliyle yukselir. Ben simdi daha cok 5 milyona giden Ndoyeyi nasil oluyorda 6 milyona alamadigimizin cozumlemesini yapmaya calisiyorum...
                valla burada yönetimi eleştirince bazı arkadaşlar kızıyorlar.ama şunu anlamaları lazım,ben vediğer eleştiren arkadaşların sadri şeneri kişsel olarak tanıdığını zannetmiyorum,zaten bizim sadri şenerle bir sorunumuz yok.sorun takımın genel olarak her başkanlık döneminde kötü yönetilmesi.kötü olanı eleştirelim.kötü olanı yıkalım.yoksa sonumuz iyi olmayacak.bu gün giray bulak ın 60000 tl maaş aldığın duyunca sinirden yerimde zıpladım.
                şimdi uğurak61 in doğru söylediğine güvenerek şu mesajları iyi okumak ve durumu iyi anlamak lazım.

*Arkadaslar...
                Sunu söyliyim size yönetim senol hocayi
                Cok kizdirdi oda yumrugu vurdu masaya!
                Ilk defa!

*Senol hoca baskana tesekkür ettigini...
                Cabalarindan dolayi...
                Nevzat sakarla birbirlerini cok sert dilde elestirdiklerini
                Biliyorum...

*Senol hocayi iki hafta hollandada ve simdi trabzonda
                Dikkatli izliyorum...
                Cok sinirli...
                Ve mutsuz!

*Renkdasim...
                Senol hoca cok kizgin ve nevzat baskanla
                Aralari acik hatta sirf bunun icin giray hocayi
                Istedi

*Benim duyduklarim elemeyi gecersek transferler gelecek!
                Tek su an senol hocanin cok istedigi serdar hakkinda
                Pazarliga girecegimiz

*Size sunu söyliyim...
                Baskan hayatta senol hocayi kovmaz!
                Hayatta...

*Arkadaslar sakin olun videotonmudur nedir!
                Onlari bu kadroyla yenemiyorsak zaten avrupada
                Isimiz yok...
                Sakin olacaksin transferde...
                Nevzat S.
                Olmasaydi transfer 1 hafta önce bitmisdi!

*Bizim önceligimiz ndoyedi
                Onu aldik ve vazgectirildi baskan...
                Zorla...
                Bunu cok az kisi bilir...
                Ndoye bizdeydi...
                Kopenhaga rest cekmisdi...
                Tuncay abiye telefon geldi ve baskan soruldu...
                Ndoyele on protokol imzaladik kopenhagen
                Baskaniyla görusuyoruz dedi...
                Verilen cvp 4 mio€ fazla verirseniz
                Ben ve 4 kisi daha istifa ederiz..
                Ndoye bilmecesi bu iste...
                M.cityle anlasdik tourele de yillik 2 mio€ garanti paraya
                Anlasiriz ama muhalefet cok...
                Size denilen cümlenin aynisini yaziyorum simdi:
                Tourenin patnerini 1mio€ ya aldik ona neden o kadar
                Para verelim denildi baskana...
                Daha neler ar neler

eğer bu yazdıkları doğruysa yönetimin içinde çok büyük çatlaklar var demektir.
                nevzat başgan gerçekten bunları yaptıysa yatacak yeri yok.
                bassın istifayı çeksin gitsin.
                sadri şenerde korkmasın.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Anlayamadığım;bahsedilen asbaşkan kuyumcu,hani ihale falan alan birisi olsa reklam veya diğer menfaatler için orada duruyor deriz.Günahı boynuna eğer transferlerde komisyon alma gibi bir durumu yoksa niye istifa müessesesini kullanmıyor.İnanmadığın,güvenmediğin ve alacağı kararların sonuçlarına katlanamayacağın bir yönetim kurulunda yer alma.Kapı orada beceremeyenler çekip gitsin !
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlayamadığım;bahsedilen asbaşkan kuyumcu,hani ihale falan alan birisi olsa reklam veya diğer menfaatler için orada duruyor deriz.Günahı boynuna eğer transferlerde komisyon alma gibi bir durumu yoksa niye istifa müessesesini kullanmıyor.İnanmadığın,güvenmediğin ve alacağı kararların sonuçlarına katlanamayacağın bir yönetim kurulunda yer alma.Kapı orada beceremeyenler çekip gitsin !
                    Bir yöneticinin aldığı her karar kulübün zararına ise ben bunda art niyet ararım. Bu Nevzat Şakar olayının patlak vermesi tamda bazı çevrelerin Sadri Şeneri yıpratma politikasıyla uğraştığı döneme rast gelmesinin tesadüf olduğunu sanmıyorum. Bu Adam kesin bir yerlerden talimat alıyor.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir yöneticinin aldığı her karar kulübün zararına ise ben bunda art niyet ararım. Bu Nevzat Şakar olayının patlak vermesi tamda bazı çevrelerin Sadri Şeneri yıpratma politikasıyla uğraştığı döneme rast gelmesinin tesadüf olduğunu sanmıyorum. Bu Adam kesin bir yerlerden talimat alıyor.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                      Eğer durum böyleyse çok daha vahim.Sadece kendimiz dövünüp dururuz.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Umut -> Gidene kadar yemedigi kufur kalmadi..
                        Burak -> Son donemde ozellikle gol krali olmasina ragmen surekli isliklanirdi (mucadele etmemesinden dolayi)
                        Egemen -> Serefsizin en onde gideni, son yaptigi transferden belli
                        Engin -> Son macta zaten ne halt oldugu belli
                        Ceyhun -> Opsiyonu oldugu halde biz uzatmadik..
                        Selcuk -> Hatadir

Ama komsunun cimeni herzaman daha yesildir..
                        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Selçuk İnan konusunda hatası yok yönetimin. Adam ille de gs'ye giderim diye tutturmuş. Yönetim ne yapsın söyleyin?

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selçuk İnan konusunda hatası yok yönetimin. Adam ille de gs'ye giderim diye tutturmuş. Yönetim ne yapsın söyleyin?
                            Bunlara ne kadar anlatsan anlamazlar bosver
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yazacaklarımda çok ciddiyim. daha transfer döneminin bitmesine birazda olsa süre varken taraftar Trabzonspor için harekete geçmelidir. takımın taraftarına en çok ihtiyacının olduğu dönemdeyiz. açık yazıyorum bunu yazdığım için ceza alacaksamda lanet olsun ! yönetimde Trabzonspor'u yiyen hortumlayan sömüren şerefsizler grubu var. bunların başını kimin çektiğinide biliyoruz. taraftar nelerin döndüğünden haberdar olduğunu bunların kafasına sokmalı. en kısa zamanda def olup gitmeliler klüpten. zaman var sonra tourede alınır berbatovda herkes alınır. lütfen bir meşalede sen yak tarzı organizasyon düzenlenip klübe yürünsün çok geçmeden lütfen. yoksa kaosa gireceğiz. şerefsizler bitirecek klübü!!

Trabzonspor takımının taraftara en çok ihtiyaç duyduğu dönem olduğu doğrudur ama senin gibi taraftara değil.
                              Trabzonspor'un, medya ve kamuoyu tarafından karalanma politikası na uğrayan başkanına en çok sahip çıkma zamanıdır.
                              Başlarım şimdi transferinize.

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut -> Gidene kadar yemedigi kufur kalmadi..
                                Burak -> Son donemde ozellikle gol krali olmasina ragmen surekli isliklanirdi (mucadele etmemesinden dolayi)
                                Egemen -> Serefsizin en onde gideni, son yaptigi transferden belli
                                Engin -> Son macta zaten ne halt oldugu belli
                                Ceyhun -> Opsiyonu oldugu halde biz uzatmadik..
                                Selcuk -> Hatadir

Ama komsunun cimeni herzaman daha yesildir..
                                yönetimde hata vardir ama herseyide onlara yüklememek gerekir (en azindan bu topcular konusunda)

arkadasa katiliyorum. egemen tam serefsiz cikti, umuta denmedik kalmadi, burak 30 gol atmis halen yerden yere vurulyuordu,
                                engini siktiredin zaten öyle topcu olmaz olsun, selcuka yillik 10 milyonda verseydin trabzonda kalmazdi.
                                En son Erdogan tarafından düzenlendi; 14.08.2012, 20:04.
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X