Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faturalı Paket Tarifeler
    TrabzonCell'in avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!

Tüm vergiler dahil
    Her Yöne Bordo 180..................Her Yöne Bordo 360

Aylık ücret
    24,24 TL ...................................... 47,26 TL

Hediye Dakika (Tüm Yönler)
    180............................................... .........360

Dakika Ücreti(Her Yöne)
    23,03 Kr / dk ................................. 23,03 Kr / dk

Hediye SMS (2 ay)
    25 .................................................. .... 50

SMS Ücreti
    25,5 Kr ................................................. 25,5 Kr

Hediye Data Erişimi (2 ay) *
    100MB * ............................................... 100MB*

bu tarife http://www.trabzoncell.com.tr/ts/kampanyalar adresinde yok ama
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bugün itibariyle bende HADDİMİ bilmekten büyük onur duyuyorum

Gittiğim Avea merkezindeki Trabzoncell ' in son haddi benim oldu ...

Talebi sorduğumda , hat yetiştirilemiyor ve muazzam bir talep olduğu söylendi .

Herkesi HADDİNİ bilmeye davet ediyorum

Sayg ,

Yorum

• Ne zamandır yeni bir numara almayı düşünüyordum.Bugün Oftaki Ts Club mağazasının önünde Trabzon cell standı açılmıştı.Hattimi bileyim diye standa yanaştım birader sonu 61 li güzel bir numara varmı dedim hep bu soruluyor bu sabah kaç koli açtık 61 li bir iki tane vardı onlarda anında satıldı dedi.61 i bulana kadar hattimi arayacağım
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne zamandır yeni bir numara almayı düşünüyordum.Bugün Oftaki Ts Club mağazasının önünde Trabzon cell standı açılmıştı.Hattimi bileyim diye standa yanaştım birader sonu 61 li güzel bir numara varmı dedim hep bu soruluyor bu sabah kaç koli açtık 61 li bir iki tane vardı onlarda anında satıldı dedi.61 i bulana kadar hattimi arayacağım
          Bende öyle yapacaktım hatta rahatlıkla bulurdum da ama bu aldığım numarayı görünce vazgeçtim aramaktan
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Arkadaşlar hattım açıldı üstünde 20 kontürlü yazıyor ama şimdi baktım 1 kontür gmrünüyor bunun sebebi nedir bilen var mı?

Birde 100 kontür yükleyip konuşma yaptıktan sonra ne kadar bedava dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim?
            Gugudali..

Yorum

• Biri avea'dan, biri Turkcell'den iki hattı Trabzoncell'e geçirdim. Turkcell, için Pazartesi başvuru yaptım, yarın sabah işlem tamamlanacak diye mesaj geldi. Avea zaten hemen oluyor. Ücret olarak sadece Avea'dan geçiş için 8 lira ödedim.

İki arkadaşı da ikna ettim,(biri fenerli) onlarda yarın Trabzoncell'li olacak

Yorum

• Benim hattımda bugün nihayet açıldı.
                Avea'daki abimiz, kendi hataları nedeniyle Pazartesi'nden beri beklediğimi söyledi.

Yorum

• Bu arada İzmit'teki benim bildiğim tek bayiide var şimdilik.Bayanın dediğine göre talep oldukca iyiymiş. Diğer takımlara bu kadar ilgi olmadı dedi

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada İzmit'teki benim bildiğim tek bayiide var şimdilik.Bayanın dediğine göre talep oldukca iyiymiş. Diğer takımlara bu kadar ilgi olmadı dedi
                    Şu An İki Bayide Var..

Diğer Bayiler 2 Haftadır Beklemede..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim hattımda bugün nihayet açıldı.
                      Avea'daki abimiz, kendi hataları nedeniyle Pazartesi'nden beri beklediğimi söyledi.
                      Cevabın için teşekkür ederim
                      Gugudali..

Yorum

• Hatları alalm maçları yorumlarız, malum çok konuşacak şey var

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cevabın için teşekkür ederim
                          Sorularının cevabını bilmiyorum.
                          Kontor sorduğumda bende de 1 kontor kaldı gözüküyor, ama 10 mesaja yakın atmışımdır şimdiye kadar.
                          Cevapları bilmediğim için haliyle cevapta veremiyorum.

Yorum

• bende hattimi bilecektim ama geçireceğim hattın kimin üzerine olduğunu bilmiyordum baya eski bir hattı sanırım babamın üzeirne artık ona diyecem o hattini bilecek ve geçecek
                            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ok burada varmış
                              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• benim kardeşim geçtide haber gelmiyor ya haber yazıp 1967 gönderdim ama suana kadar hiç haber gelmedi
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X