Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barış abi Ankara'da ki Ts Club'da TrabzonCell hattının olup olmadığını sormak istemiş.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ula hala hattım kullanıma açılmadı. Arayıp hattıni bildirmek lazım bunlara.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barış abi Ankara'da ki Ts Club'da TrabzonCell hattının olup olmadığını sormak istemiş.
        Evet ben yanlis anladim, düzelltigin icin sagol..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tarife seçenekleri artırılmazsa zannımca fiyasko olur..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Kontörlü avea hattım var..
            Hattımi bilirsem eğer Trabzoncellli olmak dışında başka avantajlarım olacak mı?
            Giresunlu Trabzonsporlular
            Osman Ağa Torunu!
            Mês que un clup!
            25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kontörlü avea hattım var..
              Hattımi bilirsem eğer Trabzoncellli olmak dışında başka avantajlarım olacak mı?

Mevcut avantajların yanında her 100 kontör yüklemeye 1 ay içinde sadece TrabzonCell'ler arasında kullanmak üzere 1967 kontor hediye verilecek. Ayrıca Sms paketleri'de kulllanılabilecek fakat, sanırım Ekim'den sonra bu paketleri 44 kontöre satın alabilecek TrabzonCell'liler.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Bugün gittim avea bayine tükendi perşembe gelecek dedi giresunda epey kişi almış...

Yorum

• Cumartesi günü iş çıkışı avea bayisine heyecanla gittim... İçeri girmeden şöyle bir süzeyim dedim dükkanı,Trabzoncell afiş'lerini görünce daldım içeriye heyecanla, Trabzoncell hattı alıp hattı'mi bilmek istiyorum dedim...

Satış elemanı tebessümle bugün soran baya kişi oldu yoksa tükendimi dedim,yok hayır gelmedi'ki bitsin cevabı aldım,tabiki şaşırdım...

Nasıl olur reklam'larını izliyoruz sizde asmışsınız buraya dedim, sim kart'lar henüz elime ulaşmadı deyince bende hatla ilgili bilgi edinip siparişimi verip ayrıldım dükkandan..

Nasip olursa en yakın zaman'da (hattımi bilicem..
                  Bmn|Bursa
                  Trabzonspor'lular Birliği
                  ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cumartesi günü iş çıkışı avea bayisine heyecanla gittim... İçeri girmeden şöyle bir süzeyim dedim dükkanı,Trabzoncell afiş'lerini görünce daldım içeriye heyecanla, Trabzoncell hattı alıp hattı'mi bilmek istiyorum dedim...

Satış elemanı tebessümle bugün soran baya kişi oldu yoksa tükendimi dedim,yok hayır gelmedi'ki bitsin cevabı aldım,tabiki şaşırdım...

Nasıl olur reklam'larını izliyoruz sizde asmışsınız buraya dedim, sim kart'lar henüz elime ulaşmadı deyince bende hatla ilgili bilgi edinip siparişimi verip ayrıldım dükkandan..

Nasip olursa en yakın zaman'da (hattımi bilicem..
                    Heralde İşteye Göre Hatlari Alacakalr Banada Cuma Gel Alırsın Hattını Dediler

Yorum

• bu hat bizim orhangaziye epey geç gelcek galiba
                      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• "İzlemeye doyamadığım ikinci reklam ise bir GSM operatörünün Trabzonspor taraftarı için verdiği özel hizmeti tanıtan müthiş kampanya... Herkes bizim bordo-mavi tutkunu futbolsevere, "Haddini bil" deyip, duruyor. Bizimki ne olduğuna bir türlü anlam veremiyor. Sonradan anlıyoruz ki, onlar Karadeniz şivesiyle "Hattıni pil"deyip, duruyorlarmış... Reklamın tek eksiği ise fon müziği... Bu reklama Kenan Doğulu'nun 'Herkes haddini bilecek' şarkısı ne yakışırdı ama..."

Sabah Gazetesi TV Yorumcusu Yüksel Aytuğ
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• arkadaşlar kontorlu kart fiyatlarını yazarmısınız. ben sitede bulamadım da..

Yorum

• Koca TRABZONda 61'li numara kalmamış arkadaş..
                            Beklemedeyim 61 gelene kadar almıcam
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TrabzonCell'e geçenlerin ve geçecek olanların bir listesi yapılsa çok iyi olurdu
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Dün Kadıköy Hasanpaşa durağının orda bilbordlara yanyana kocaman asmışlar sırayla Trabzoncell reklamlarını , Yattara,Egemen,Alanzinho, önce gururlandım sonra Egemen'in bilborduna baktım kızdım kafamı çevirdim sinirden sanki küstüm adama ah Trabzonspor ne hallere sokuyosun bizi birine desem güler halimize.
                                DOZER CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X