Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sitede sadece 0561 li hat alanlar kullanabilir yazıyor???

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayi de bana yapılabileceğini söylediler. Zaten farklı hattan geçişte de bir numara yerine kendi numaranı geçiriyorsun aynı mantık yani.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• eğer numara taşımaya açılırsa 300 bini geçer.. zita trabzoncell avea tabanlı olduğu için 1 yıl sabredebildim.. kalite berbattı. vodafone dan da memnun değilim.ama turkcell türkiyenin 1 numaralı operatörü..üstelik baya mantıklı bir proje hazırlamışlar...
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• katılıyorum. Numara taşımaya kesinlikle açılmalı...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya benim hattım yeni taahhüt olmuş 12 aylık (ben onay vermedim ama yenilenmiş otomatik)(vodafone)
          sadece vergilerini ödemek şartı ile kurtulma şansım varmı acaba bilen var mı?
          Yeni taahhüt verdiysen eğer çok bir ceza ödemezsin. 10 tl civarı bişi çıkar sana tahminim. Vodafone müşteri hizmetleri bilgi verir sana.

13 yıllık numaramı yenisine yönlendireceğim 2 ay . Biraz kabarık olacak ama olsun değer.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eğer numara taşımaya açılırsa 300 bini geçer.. zita trabzoncell avea tabanlı olduğu için 1 yıl sabredebildim.. kalite berbattı. vodafone dan da memnun değilim.ama turkcell türkiyenin 1 numaralı operatörü..üstelik baya mantıklı bir proje hazırlamışlar...
            Hocam zaten trabzonspor 561 serisini satın aldı. Olayın çıkış noktası bu. Başka bir numaranın buna girme şansı yok.

1 yıldan erken çıkış yapan 500 tl ceza öder.

Yorum

• Taahhüt yaptıranlar her ay belli bir indirim alır.Taahhüt dolmadan iptal edilirse indirim aldığı ay kadar ceza ödenir.Yani aldığın indirimleri geri vermiş olursun.Bu yüzden yeni taahhüt yaptıranlar cüz-i bir miktarla taahhütünü bozabilirler.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam zaten trabzonspor 561 serisini satın aldı. Olayın çıkış noktası bu. Başka bir numaranın buna girme şansı yok.

1 yıldan erken çıkış yapan 500 tl ceza öder.
                yokda, talep olursa çözülemez bir problem olduğunu sanmıyorum..arada yapılacak ek bir protokole bakar...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İş güzel harika Turkcell olması güzel. Ancak faturasız seçeneği eğer yazıldığı gibi yoksa çok kötü . Bunu bekleyen ben dahil bir dünya üniversiteli var idi. Madem Trabzonspor alt seviyeye hitap eden bir tarife faturasız olmalıydı. Güzel şeyler yapıyor yönetim ama hep birşeyler eksik kalıyor. Çalışan esnafın numara değiştireceğini sanmıyorum adını hatirlayamadiklari adamlarda numaraları var. Bu işin sayısal yükünü öğrenci milleti artirirdi o da zor su tarifelerle.

İkinci konu T70 muhabbeti. Sadece O çöp telefon veriliyorsa vay halimize. Burayı okuyan almasın kanmasin. 700 liraniz boşa çöpe gitmesin. Snapdragon 210 kullanan telefon mu kaldı Allah aşkına.
                  lay lay lay

Yorum

• Faturalı için üzgünüm gnctrkcell den devam.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                    X