Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşim dolayısyla bu hat olayıyla çok fazla ilgilenemiyorum.Güzel bir numara bulan olursa haber versin alayım hemen .Hattım numarasyılada beni temsil etmeli.

Yorum

• Yönetim Kurulumuz TrabzonCell'li oldu

Yönetim Kurulu üyelerimiz bugün toplu halde TrabzonCell'li oldular.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte numaralarını TrabzonCell'e taşıdılar.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...=16945&page=17

arkdaşlar bmn istanbul da bir organizasyonumuz var bütün taraftarlar toplanım izlemek için ama bakıyorum ki kimse oralı bile olmuyor takımımız tam 2 yıl sonra avrupa arenasında sahne alıyor fakat hiç kimse bu güzel keyfi aile olarak yaşamak istemiyor arkadaşalar lütfen şu sayıyı artıralım her kez gücümüzü görsün her zaman her yerde takımımızı desteklediğimizi görsün BİZE HER YER TRABZON her yer de desteklemeliyiz takımımızı arkadaşlar lütfen herkez gelmeye çalışsın mekanla ilgili bütün bilgiler sayfada bulunmaktadır .............
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bu hafta içinde Trabzoncell'e geçeceğim.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu adamlar stadyumun etrafına Trabzoncell vede Trabzonspor dergisi standları açsınlar içerde deplasmanda....!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ya ben de geçicem de ben genellikle arkd.larla mesajlaşıyorum ama trabzoncell'e geçersem onlara biraz fazla fatura gelir ben ayrıca alıcam ama telefon bulmam lazım uzum şöyle
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bugün bende Trabzoncelli oldum...
                TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Numarasını taşıyıp hattı açılan bir renktaş var mı?

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamlar stadyumun etrafına Trabzoncell vede Trabzonspor dergisi standları açsınlar içerde deplasmanda....!!
                    Diyarbakır maçında maraton tribününde stand açılmıştı ve çok ilgi gördü.

Yorum

• Diyarbakır maçında bende aldım yeni hattımı..
                      Söylesem tesiri yok
                      Sussam gönül razı değil.
                      adrenalinn

Yorum

• çok kısa sürede Trabzoncelli olucam tabi bulunca

Yorum

• peki bu numaralar 1967 ilemi başlıyor nasıl oluyor alan varsa yazarsa bir numara şöle güzel bir numara bulsak geçmeden direk alırız
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• bende yarın alacağım

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peki bu numaralar 1967 ilemi başlıyor nasıl oluyor alan varsa yazarsa bir numara şöle güzel bir numara bulsak geçmeden direk alırız
                              İsterseniz avea bayisine gidip yeni numara alıyorsunuz (bayinin elindeki numaralardan seçim yapabilirsiniz), ya da avea ya da diğer operatörlerde mevcut bulunan hattınızı taşıyabiliyorsunuz (ben vodafone hattımı taşıdım)...

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                peki bu numaralar 1967 ilemi başlıyor nasıl oluyor alan varsa yazarsa bir numara şöle güzel bir numara bulsak geçmeden direk alırız
                                0551 ile başlıyor numaralar.

Güzel numara da oturduğunuz bölgeyle şansınıza bağlı olmalı. Şahsen çevremde çok arandım güzel numara için, en sonunda rastgele bir tane seçmek zorunda kaldım.
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

Yükleniyor...
                                X