reklam süper olmuş bende en yakın zamanda alaağım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0551 ile başlıyor numaralar.
Güzel numara da oturduğunuz bölgeyle şansınıza bağlı olmalı. Şahsen çevremde çok arandım güzel numara için, en sonunda rastgele bir tane seçmek zorunda kaldım.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçevrende derken söyle de bende boşuna aramayayım yarın
Bulamadığımı belirtmiştim, yalnış anlaşılmış. Herhangi bir numara taşıyorum maalesef.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOturduğum yerden kastım.
Bulamadığımı belirtmiştim, yalnış anlaşılmış. Herhangi bir numara taşıyorum maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam bende oturdugun yeri sormustum güzel numara aramayayım boşuna demek istemiştim...
Güzel numara aradığınız için sorduysanız;
Güzel numara bulamadım. Güzelden kastımız 61'li muhtemelen. Hiç bir kenarında köşesinde yok 61 gittiğim bayiide.
Yine yanlış anladıysamSatan bir yer bulmak için sorduysanız; Pendik'ten aldım hattı.
En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 21:20.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış olan bir şeyler var...
Güzel numara aradığınız için sorduysanız;
Güzel numara bulamadım. Güzelden kastımız 61'li muhtemelen. Hiç bir kenarında köşesinde yok 61 gittiğim bayiide.
Yine yanlış anladıysamSatan bir yer bulmak için sorduysanız; Pendik'ten aldım hattı.
61 li numara arıyorum da demekki pendiki es gececem
Yorum
-
İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheleşukur anlasabildik kardesim
61 li numara arıyorum da demekki pendiki es gececem
Kolay gelsin size..Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa sabah kalktum, tedum kideyim hattumi pileyim. Neysa kirdum Avea tükanindan iceri, tükandaki kizlar gayet kibar bir şekilde "Buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim" dedi bağa, benda tetum hattumi pilmeğe keldum. Tükandaki kizlar(unutmadan kizlar da çok hoş, bekmunzurli bişeler) ilk başta afallasa da, "Tamam beyefendi biz size hattinizi bildiririz" der gibi son derece sıcak davrandılar ve hattimi bildirdiler.
Ula tam hattumi piluyiken arkamdan biri daha hattini pilmeğe gelmiş. Ula hemşerum nasisun, eyimisun, biraz hoşbeş ettukten sonra oradaki kizlar ilgiye şaşurdi tabi. Kampanyanun ilk güni ve neredeysa sebah nemazi vaktinde iki tane Trabzonli İzmir'de hattini pilmeğe gelmiş.
Pen hattumi pildum, herkes hattini pilsun oğa göre.KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...
Yorum
-
İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu numaralar 1967 ilemi başlıyor nasıl oluyor alan varsa yazarsa bir numara şöle güzel bir numara bulsak geçmeden direk alırız
Yorum
-
İki defa TrabzonCelli olmak için bayiye gittim ama maalesef geçiş yapamadım.İlk gittim sözleşme yok dediler bugün gittim sözleşme var ama yedek sim yok dediler.
Eğer AVEA faturalı hattınız varsa 10 tl geçiş ücreti 15 TL yedek sim ücreti istiyolar.Yeni bir hat,başka operatörlerden ( fatura yada kontürlü farketmiyo) geçişler için ücret yok.Acaba her tarafta böylemi,Bana çok saçma geldi kendi hattalarından geçişte 25 tl istiyolar diğer operatörlerden ücret alınmıyo.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
Yorum