Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 sene aradan sonra zorla cep telefonu aldıracaklar bana.
    Hocam gereğini yapar deyip çekiliyorum

Bu arada hocam sim kartın ön kısmı bordo - mavi yani forma gibi belki biraz daha erken edinmenize katkı sağlarım .

Sayg ,

Yorum

• Şunda ligtv'de reklamın kamera arkası görüntüleri var
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bende bugün hattımi bildim...aveadan geçiş yaptım yedek sim kart verdiler numaram aynı 8tl ücreti var...ayrıca 5-6 gün sürer dediler 1 saatte açıldı anlamadım gitti...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Artık kulüpten somut bir sayı açıklaması bekliyoruz.. Merak ediyoruz nedir durumumuz
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Uefa son tur maçını 4 arkadaş eşlerimizle beraber seyrediyorduk.Laf bizim haddimizi bilmemize geldi.Tereddütü olan arkadaşları ikna etmek için çaba sarfederken laf dönüp dolaşıp Turkcellin yıllardır bizi nasıl sömürdüğüne geldi.Ben Turkcelle giydirirken kahrlsun Turkcell diyede epey yüksek sesle bağırarak bir kaç slogan patlattım.

Yan tarafımızdada tek başına oturan bir kadın habire Telefonla konuşuyordu.Bir ara bir sessizlik oldu.Kadının ne dediğini duyduk.Kadın Turkcelin Maltepe bölge koordinatörüymüş.Kimliğimizi tespit edebilse muhtemeln Turkcel bizi kendisi kapı önüne koyardı.

Yorum

• Kadın Turkcelin Maltepe bölge koordinatörüymüş
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ....

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uefa son tur maçını 4 arkadaş eşlerimizle beraber seyrediyorduk.Laf bizim haddimizi bilmemize geldi.Tereddütü olan arkadaşları ikna etmek için çaba sarfederken laf dönüp dolaşıp Turkcellin yıllardır bizi nasıl sömürdüğüne geldi.Ben Turkcelle giydirirken kahrlsun Turkcell diyede epey yüksek sesle bağırarak bir kaç slogan patlattım.

Yan tarafımızdada tek başına oturan bir kadın habire Telefonla konuşuyordu.Bir ara bir sessizlik oldu.Kadının ne dediğini duyduk.Kadın Turkcelin Maltepe bölge koordinatörüymüş.Kimliğimizi tespit edebilse muhtemeln Turkcel bizi kendisi kapı önüne koyardı.
                abi bence oda turkcell degildir bu kadar çok konuşabildigine göre avea sınırsız vardır
                TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar bir sorum var bu Trabzoncell sade Köntürlü hatti varmi. sabit ücret olmadan, hani köntür yükleniyor ya

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar bir sorum var bu Trabzoncell sade Köntürlü hatti varmi. sabit ücret olmadan, hani köntür yükleniyor ya
                    evet kontorlu hattı var.100 kontor yüklüyorsun trabzonzoncell içi 1967 dakikan oluyor. ayrıntılı bilgi www.trabzoncell.com.tr
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Hatti Aldik Ne Zaman Açikcak Belli Değil..

Yorum

• İlk olarak tsuludag61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet kontorlu hattı var.100 kontor yüklüyorsun trabzonzoncell içi 1967 dakikan oluyor. ayrıntılı bilgi www.trabzoncell.com.tr
                        baktim oriya birsey anlamadim, yurtdisindan abone olma imkani varmi bide mesela ben sade yaz tatilinda türkiyede olabiliyorum 1sene köntür yüklenmezse hat kapaniyormu nasiloluyor yani bilgi verebilirmisiniz biraz zahmet olmazsa

Yorum

baktim oriya birsey anlamadim, yurtdisindan abone olma imkani varmi bide mesela ben sade yaz tatilinda türkiyede olabiliyorum 1sene köntür yüklenmezse hat kapaniyormu nasiloluyor yani bilgi verebilirmisiniz biraz zahmet olmazsa
                          yurtdışına hizmet veriyor mu onu bilemiyorum ama 1 sene kontor yüklemezseniz kapanır süresi bildigim kadarıyla 9 ay hattın sonra kapanıyor kontor yüklemezseniz...
                          TRABZONSPOR

Yorum

• haddimi bilcem ama bir türlü fırsat olmadı. sabeh erkenden işe akşam 9 gibide işten çıkınca açık bir avea bayi bulamdım. ayrıca avea hatlarımdan hangisini taşısam diye düşünüyorum hala
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak tsuludag61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yurtdışına hizmet veriyor mu onu bilemiyorum ama 1 sene kontor yüklemezseniz kapanır süresi bildigim kadarıyla 9 ay hattın sonra kapanıyor kontor yüklemezseniz...

saol yardimin icin

Yorum

saol yardimin icin
                                önemli degil...
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X