Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kandırıldım mı? Avea bayisindeki bayana 2 de 1 tarifeye geçeceğimi ve faturasız hat kullandığımı söyledim. Bana başka bir tarife önerdi. Heryöne dakikası 1 kntr + Trabzoncell arası 1967 dakika bedava görüşme. Bana uygun geldiği için kabul ettim. Bugün siteden baktımki öyle bir tarife yok ?
    En son Ercan DEMİR tarafından düzenlendi; 05.09.2009, 11:52.
    #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kandırıldım mı? Avea bayisindeki bayana 2 de 1 tarifeye geçeceğimi ve faturasız hat kullandığımı söyledim. Bana başka bir tarife önerdi. Heryöne dakikası 1 kntr + Trabzoncell arası 1967 dakika bedava görüşme. Bana uygun geldiği için kabul ettim. Bugün siteden baktımki öyle bir tarife yok ?

yok renktaş bu zaten standart tarife hediyeli mavi 1967 sadece 100 kontör yüklüyorsun her yöne dakikası 1 kontör artı trabzoncell içi 1967 dakika kandırılmadın rahat ol

Yorum

• 2 de 1 mavi de 1967 dakika yokmuş var bilerek abimin hattı oraya geçirdik ama bu sabah ögrendik ki yokmuş

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok renktaş bu zaten standart tarife hediyeli mavi 1967 sadece 100 kontör yüklüyorsun her yöne dakikası 1 kontör artı trabzoncell içi 1967 dakika kandırılmadın rahat ol
          Teşekkür ederim arkadaşım içim rahatladı
          #!/bin/bash

Yorum

• kampanyalardan yararlanmak için bişe yapmak gerekıyomu kayıt falan

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkür ederim arkadaşım içim rahatladı
              rica ederim renktaş için rahatladıysa hadi yeni aboneler kazandırma çalışmalarına devam edelim

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar merhaba, ben de yarın sabah 6:30 itibariyle hattimi bilmiş olucam. Bu Trabzonspor haberlreini alabilmek için özel birşey yapmak gerekiyor mu?
                Benim bildiğim ayrı Tscell kontürleri var daha sağlam bilgiyi avea bayilerinden alabilirsiniz.
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bugün meydanda tırımızın yanında stans açan Trabzoncell elemanlarına sonu 61 li nuımara yok mu dedim Çok zor Trabzon dışında belki bulunur dedi

Yılmak yok 61 i bulana kadar devam
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün meydanda tırımızın yanında stans açan Trabzoncell elemanlarına sonu 61 li nuımara yok mu dedim Çok zor Trabzon dışında belki bulunur dedi

Yılmak yok 61 i bulana kadar devam
                    Trabzon Dışında Hiç Arama..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Avea bayisi varsa Trabzoncell olması gerekir
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Özellikle faturalı simkartlarda ilk başta sorun vardı.Ancak şu an giderilmiş herhalde.Bayilere istek yaparsanız olmasa bile getirebilirler.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Hatlarım sabah açıldı. Trabzoncell-Avea yazıyor keşke sadece Trabzoncell yazsaydı Bİr de kntrlerim silinmiş? Silinmiyor diye biliyordum.
                          En son Ercan DEMİR tarafından düzenlendi; 06.09.2009, 12:13.
                          #!/bin/bash

Yorum

• Trabzoncell.com da ki videoları yüklemek için ayar gerekiyormu? Mesaj gönderilemedi. Bilgileri kontrol edin diye uyarı veriyor?
                            #!/bin/bash

Yorum

• İmzama bakın ha ona göre
                              Twitter Adresim

Yorum

• Maç sonuçlarını ve Trabzonspor ile ilgili bilgileri öğrenmek için ne yapmam gerekiyor?
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X